Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szintén igényt tartanék rá!montii írta:Szinte végig olvastam a madridista fórumait tegnap. Csináltam egy összeállítást a szurkolói kommentekből. Néhol elég viccesVannak elismerő szavak is. Ilyen jogtalan messi fikázást nem raktam bele, meg hasonlókat.
Beszúrjam ide? Érdekel titeket? kissé hosszú.
Te jó ég. Tegnap örömittasan nem tudtam így megfigyelni és most is csak másodjára vettem észre a 2. lassításnál, hogy Ramos mit művelt. Elképesztő, hogy egyáltalán megfordul ilyen a fejében. Egyáltalán nem tartom túlzásnak a cikk címét és ez illetve az eset után történtek tükrében, minimum 5 meccset adnék neki....lui1698 írta:Lass mentette meg Messit?
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... tette_meg/
Ezt én már tegnap megfigyeltem mikor megtörtént az eset. Más kérdés, hogy Lass is úgy jött hátulról, és vitte el Messi jobb lábát, hogy a bal lábán lévő labdához semmi köze nem volt, de legalább így Ramos nem tudott akkorát belerúgni Messibe mint amekkorát szeretett volna.lui1698 írta:Lass mentette meg Messit?
http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... tette_meg/
Én is mentettem pár hsz-t onnan, de érdekel, hogy te miket. Pü-ben én is megköszönném!montii írta:Szinte végig olvastam a madridista fórumait tegnap. Csináltam egy összeállítást a szurkolói kommentekből. Néhol elég viccesVannak elismerő szavak is. Ilyen jogtalan messi fikázást nem raktam bele, meg hasonlókat.
Most már akárhányszor lenéző nyilatkozatot olvasok egy realostól a Klasszikus előtt, tudni fogom hogy nyerünkdetabarca írta: Tény hogy ezek után helyre kell rakni a fejeket! Akik a meccs előtt nem tudtak (már nem 1x) tisztelettel nyilatkozni, azok egy ilyen fájó vereség után valószínűleg még annyira se tudnának. Érzik Madridban is óriási baj van a rendszerrel.
Nem egészséges ami ott van az biztos, ez már többször le lett írva.detabarca írta:Tény hogy ezek után helyre kell rakni a fejeket! Akik a meccs előtt nem tudtak (már nem 1x) tisztelettel nyilatkozni, azok egy ilyen fájó vereség után valószínűleg még annyira se tudnának. Érzik Madridban is óriási baj van a rendszerrel.
Nekem is jöhet privátbanmontii írta:Szinte végig olvastam a madridista fórumait tegnap. Csináltam egy összeállítást a szurkolói kommentekből. Néhol elég viccesVannak elismerő szavak is. Ilyen jogtalan messi fikázást nem raktam bele, meg hasonlókat.
Nekem is elküldhetnéd PÜ-ben!montii írta:Szinte végig olvastam a madridista fórumait tegnap. Csináltam egy összeállítást a szurkolói kommentekből. Néhol elég viccesVannak elismerő szavak is. Ilyen jogtalan messi fikázást nem raktam bele, meg hasonlókat.
Tény hogy ezek után helyre kell rakni a fejeket! Akik a meccs előtt nem tudtak (már nem 1x) tisztelettel nyilatkozni, azok egy ilyen fájó vereség után valószínűleg még annyira se tudnának. Érzik Madridban is óriási baj van a rendszerrel.lui1698 írta:Nézem a madridistát, el akartam olvasni a nyilatkozatokat, de nem láttam semmit. Nézem az eurobarca-t látom, hogy nyilatkozatstop van.![]()
WTF? Még bányába is leviszik őket, azt' tarkónlövik aki megszólal vagy mi az isten? Most ennek mi értelme? Nehogy valaki rosszat merjen mondani a nagy námbörvánról?
montii írta:Szinte végig olvastam a madridista fórumait tegnap. Csináltam egy összeállítást a szurkolói kommentekből. Néhol elég viccesVannak elismerő szavak is. Ilyen jogtalan messi fikázást nem raktam bele, meg hasonlókat.
Szerintem a moderátorok nem díjaznák, de nekem elküldheted pü-ben, engem érdekelmontii írta:Szinte végig olvastam a madridista fórumait tegnap. Csináltam egy összeállítást a szurkolói kommentekből. Néhol elég viccesVannak elismerő szavak is. Ilyen jogtalan messi fikázást nem raktam bele, meg hasonlókat.
én ezek következményeire leszek kíváncsi. megmondom őszintén,sajnálom mourinhoz,casillast és alonsot. mou nem tudom,hogy mit fog tenni,de ilyen lelketlen csapatot szerintem még nem vezetett. ha már focizni nem tudnak,legalább hajtsanak és ne rugdosódjanak. az angol ligában a west ham tök utolsó,mégis kétszer annyit teper,mint a real. itt lehet jönni azzal,hogy spanyolországban ez nem divat,de ez legalább ok lenne arra,hogy tiszteljem a csapatot,de így...Mihu írta:De mindenesetre én még ilyen beletörődött arcot nem láttam tőle. Az is meglepett, hogy mikor Diarra ellent mondott neki, akkor nem csinált semmit, csak előrefordult és kész. Kicsit hasonlított Rijkaard-ra, mikor kikaptunk 4-1-re Madridban. Ő is végigülte ölbe tett kézzel a 90 percet.
Nemtudom Ti hogy voltatok, vele, de nekem úgy a 70. perc környékén olyan erős de javu-m volt, hogy elmondani se lehet. Tisztára mintha a 2009-es római BL döntőt láttam volna. Ott is ugyan az történt, mint tegnap a 70. percben. A középpályán passzolgattunk, egyérintővel, a Real-osok meg futkostak a labda után, mint akik aggresszíven le akarnak támadni, de egyszerűen nem ment nekik, mert olyan gyorsan egyérintőztünk, hogy nem tudták lekövetni a labda mozgását. Az MU ellen is ugyan ez történt. Ahogy SAF is mondta, Xavi és Iniesta bármeddig képesek eldugni a labdát az ellenfél elől. És az látszott tegnap a srácokon, hogy ez a gyors egyérintős játék nem olyan volt hogy "jaj jön egy realos...jaj innen is, jaj onnan is, jaj mindenhonnan realos jön", hanem olyan játszik könnyedséggel reagáltak és passzoltak, hogy az valami egészen elképesztő. Nem állnék be cicának egy edzésen mert ha nekik csak sarokkal lehet beleérni a labdába, akkor se tudnék lefülelni egy passzt sem. És ez az egyik legfontosabb eleme a játékunknak. Hogy el tudjuk dugni a labdát, és képesek vagyunk gyorsabban passzolni, mint ahogy az ellenfél letámad. Kicsit olyan szitu ez hogy a bűnözők mindig egy lépéssel a rendőrök előtt járnak.Fecooo írta:Mourinho:"nem aláztak meg minket..."
válaszom: de igen...
most mit láttunk: ESÉLYÜK SE VOLT, EGY PERCIG SE! a játékosok agya eldurrant! már csak az hiányzott, h a "mieink" a labdajáratás közben elkezdjék a "gyere cíc-cíc" meg az "erre csörög a dió"-t rigmusokat, mert a látottak alapján ez is megtörténhetett volna...
igen kérem szépen, ez megalázás volt...
Tökéletes összefoglaló. Minden szavaddal egyetértek és leginkább ilyen cikkeket olvasnék mindenhol, mert ezt érdemelné a RM. Tudom, hogy se itt, se máshol nem engedheti meg magának egy szerkesztő, hogy ilyen stílusban a írjon, ezért öröm olvasni ezeket a sorokat.OvaMind írta:Szenzációs estén vagyunk túl, a tegnapi El Clasicót tartom a Pep-éra eddigi csúcspontjának......
Mourinho: "Az ellenfelek lefekszenek a Barcelonának."Fecooo írta:Mourinho:"nem aláztak meg minket..."
válaszom: de igen...
(...)
most mit láttunk: ESÉLYÜK SE VOLT, EGY PERCIG SE! a játékosok agya eldurrant! már csak az hiányzott, h a "mieink" a labdajáratás közben elkezdjék a "gyere cíc-cíc" meg az "erre csörög a dió"-t rigmusokat, mert a látottak alapján ez is megtörténhetett volna...
igen kérem szépen, ez megalázás volt...