Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

kaka mesut kárára fog játszani. ő brazil,megfelelő egészségi állapot esetén bárkit kiszoríthat a csapatból. youtubeon van egy videó a vb-ről. ott sérülten is megmutatta klasszisát. egy egészséges kakanak a világ bármely csapatába van helye.LG írta:Bár nem vagyok madridista, azért elmondom, h mit gondolok:Barcaman14 írta:Az utóbbi napokban pár helyen megszellőztették hogy Kakát vinné az Inter és a Chelsea is és nem kizárt hogy távozik. De akkor gondolom erre nem nagy az esély!
Egyébként ha Mou számol Kakával és a brazil is visszanyeri a formáját, akkor vajon ki kárára történik majd ez? Di Maria vagy Özil? Szerintem egy Kaká-Özil-CR hármas ütős lehet előttük Benzemával.(Higuain úgy tudom sérült lesz még egy ideig?!) Kíváncsi vagyok a madridisták véleményére ezzel kapcsolatban.
Sztem Kaka nem fog bírni a fiatalokkal. Én sok jót nem jósolok neki, sem a Madridban, sem más európai élcsapatban. Sztem hamarosan ő is hazamegy Brazíliába.
Bár nem vagyok madridista, azért elmondom, h mit gondolok:Barcaman14 írta:Az utóbbi napokban pár helyen megszellőztették hogy Kakát vinné az Inter és a Chelsea is és nem kizárt hogy távozik. De akkor gondolom erre nem nagy az esély!
Egyébként ha Mou számol Kakával és a brazil is visszanyeri a formáját, akkor vajon ki kárára történik majd ez? Di Maria vagy Özil? Szerintem egy Kaká-Özil-CR hármas ütős lehet előttük Benzemával.(Higuain úgy tudom sérült lesz még egy ideig?!) Kíváncsi vagyok a madridisták véleményére ezzel kapcsolatban.
úgy biza!Hunter91 írta:Madridista kollégáktól kérdezem hogy Kaká felépült?
Hanem arrol van szo,hogy Spanyolorszagban aprilis 1.-je van.sjd írta:Nem (csak) erről van szó, hanem hogy jön egy mezszponzor és aztán már azt is ő mondja meg, hogy a mezünkön milyen színek legyenek...Logan10 írta:Szerintem ez az új fehér-gránátvörös/kék mez egész jól néz ki jobb mint a tavalyi mangó-rózsaszín és talán még az ideinél is jobban tetszik...........
kicsit se Real Madridos szerintem
Nem (csak) erről van szó, hanem hogy jön egy mezszponzor és aztán már azt is ő mondja meg, hogy a mezünkön milyen színek legyenek...Logan10 írta:Szerintem ez az új fehér-gránátvörös/kék mez egész jól néz ki jobb mint a tavalyi mangó-rózsaszín és talán még az ideinél is jobban tetszik...........
kicsit se Real Madridos szerintem
Hát bizony... A döntőben olyan ziccerektől mentett meg Casillas, amelyek Hollandokké lett volna a VB cím... Pl. a Robbenét kétszer védte ki a lehetetlennek tűnő helyzetben... emlékszem, mikor Robben sprintelt a labdával Casillas kapuja felé, megállt bennem az ütő...csababarca írta:Gondolom itt a védés fontosságát díjazták. Mert ennél voltak a VB-n Casillasnak nagyobb védései. Meg egész évben voltak nagyobb védések ennél,rengeteg.
Mindenesetre megérdemelte,mert nagy védés volt,és az év legfontosabb meccsén mutatta be.
Egyébként ezt a legnagyobb védés dolgot még nehezebb megállapítani szvsz,mint az év gólját.
Már volt linkelve a mezek topikba, és amúgy én sem szeretném, hogy ilyen legyen, de akárki akármit mond, nekem tetszik ez a mez.sjd írta:Akkor remélem, hogy EZ is a bolondok napjának tudható be
Kár...pedig érdekes helyzet lett volna.Messithebest írta:Ami itt Április 1.,Spanyolban December 28.... olvasd el a cikk alját.... így már érthető nem?zsírosdeszka írta:Kíváncsi leszek ehhez mit szóltok, ha igaz:
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... nal_-43977
Van egy tippem: "Hát tudja, hogy a fia hol tanulhat meg focizni...".
Ami itt Április 1.,Spanyolban December 28.... olvasd el a cikk alját.... így már érthető nem?zsírosdeszka írta:Kíváncsi leszek ehhez mit szóltok, ha igaz:
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... nal_-43977
Van egy tippem: "Hát tudja, hogy a fia hol tanulhat meg focizni...".
Teljesen igaza volt.szieszta írta:csababarca....lazábban...
1: nem én voltam rá kíváncsi.
2: mindenhol meg fogja kapni a gyerek a magáét, de talán legjobban nálatok.