Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

egyértelműen magasabbAndris írta: Ronaldot méregessük Bojanhoz.
nemsokkal, szerintem 3-4. 2vel biztosan, de ez csak amire konkrétan emlékszek. de nemérdekes ez, nehogymár őket kelljen szembeállítani.szajko írta:Ronaldo hány meccsel játszott többet mint Messi?
zsuni írta:vegyél egy olyan baromi gyors támadóalakzatot, ami fénysebességgel száguld, és kreativ, hagyd az ellenfélnél a labdát, hogy a félpályán lendületböl, szereléssel egyböl le lehessen futni mindenkit. egyszerü mint az egyszeregy. persze ugyis csak hurrogás jönKomolyan érdekelne ez a recept, mert megpróbálnám alkalmazni megye 1ben ezt a féle taktikát.
vegyél egy olyan baromi gyors támadóalakzatot, ami fénysebességgel száguld, és kreativ, hagyd az ellenfélnél a labdát, hogy a félpályán lendületböl, szereléssel egyböl le lehessen futni mindenkit. egyszerü mint az egyszeregy. persze ugyis csak hurrogás jönKomolyan érdekelne ez a recept, mert megpróbálnám alkalmazni megye 1ben ezt a féle taktikát.
Tőlünk mondjuk meccsenként átlag 2-3 ilyet szednek el, mégis rúgunk 5öt mellé.zsuni írta:
mellékesen ismét egy 100%os ziccert állitottak meg tévesen lesen. ez ugye nem feltünö
pont ez az, hogy a játékban ő és Özil a felelős, HIgu meg Cronaldo tolja a gólokatmondjuk egy középpályástól egyáltalán nem rossz. inkább azt nézd, hogy hány gólpasszt adott.
mondjuk egy középpályástól egyáltalán nem rossz. inkább azt nézd, hogy hány gólpasszt adott.zsuni írta:Di Maria játékban szerintem kiváló, én pedig fogtam a fejem amikor leigazolták. Viszont fél év alatt 8 gól minden versenysorozatban (kb), azt azért nem mondanám erre hogy jol termel
saját magához képest nem igazán. Cé nem nagyon nyujtott sehol többet mint mondjuk a novemberi, decemberi formája.zsuni írta:jobb formában van az tény.
daffy írta:szerintem a szabadrúgás semmit nem von le az érdemeiből,az nem könnyű. a tizi az más kérdés,de akkor sem piskóta a statisztikája.
nagyon várom a második félidőben kaka-t
nem, csak egy büntető. és még kiosztott 9 gólpasszt is. Ronaldo talán 4et. mármint a bajnokságbaMessinél ez 1/17. Vagy rúgott szabadból is gólt idén a bajnokságban?
Nem, csak jobbzsuni írta: és akkor Messi menőbb, vagy mi?
zsuni írta:
és akkor Messi menőbb, vagy mi?
nem ez csak egy észrevétel szerintem, de nevezd aminek szeretnéd:)zsuni írta:annyi 11est kapnak, ahány tévesen lesre intett 100%os ziccert fujnak vissza, meg ahány lesgólt kapnak.és akkor Messi menőbb, vagy mi?Messinél ez 1/17. Vagy rúgott szabadból is gólt idén a bajnokságban?
Nem menőbb, csak szimplán jobb.zsuni írta:és akkor Messi menőbb, vagy mi?
szerintem a szabadrúgás semmit nem von le az érdemeiből,az nem könnyű. a tizi az más kérdés,de akkor sem piskóta a statisztikája.csababarca írta:Ha ezt jól számolom,akkor laza 34%át,tehát a jó harmadát pontrúgás után szerzi.daffy írta:cr 26gól,6 tizi,3 szabad
Bajnokira lebontva 38%.
Messinél ez 1/17. Vagy rúgott szabadból is gólt idén a bajnokságban?