2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Megb.sztam a nagynénédetFtcSikiHun írta:Vajon mit súghat?
Josét is mellbevágta a hír, ahogy nézem.
azért az figyelemre méltó,vagy odafigyelendő,hogy csak 3 csapat játékosai vannak képviseltetve ...Lionel85 írta:Az Év csapata felállásban
Minden csoda 3 napig tart. Most egy kicsit fel vannak háborodva, h nem egy spanyol nyert, de eltelik pár nap és lehiggadnak.messideco írta:Spanyolországban azért már elég nagy a hiszti. Sajnos ennek Messi issza meg a levét...
Azért remélem a teljesítményén nem fog meglátszani..messideco írta:Spanyolországban azért már elég nagy a hiszti. Sajnos ennek Messi issza meg a levét...
Nekem se a könyökömből jött ki, hanem a Wikipedia a barátom.Tdavid írta:Kicsit hiányos a tudásom úgy látom.
Messi jövőre úgy rekordot fog beállítani...remélem.
Szerencsére nem hisztis társaság, nem irigyek. Csapatszinten már annyi trófeájuk van, hogy nem hiszem, hogy Messire emiatt irigyek lennének.Andris írta:Mindegy, ha valamelyik spanyolunk bánja is, majd kiheveri.
Abban a helyzetben, amiben ők vannak, ez könnyen megy. Természetes lenne hogy esetleg valamelyikük irigy legyen, bánkódjon, vagy hasonló, ilyenkor ez az erősebb érzés, nem pedig az hogy a csapattársunknak örülünk. Másnapra meg már elítélik ez a gondolatmenetüket, legalábbis én azthiszem így lennék vele.
Sneijder a szakírók között Andrés Iniestát és Xavit előzte meg, a végső győztes Lionel Messi dobogóra sem került. Messi „cserébe" kiütéses győzelmet aratott a játékostársaknál és a szakvezetőknél.messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... at-2059436 kit erdekel ez Messi The Best
Én minden esetben boldog lettem volna. De mivel MessiFan vagyok így Lio győzelmének örültem a legjobban.Lionel85 írta:Pedig de... Örültem volna mindhárom győztesnek. Ez a La Masía és Pep érdeme. Ennél több nem is kell. Főleg ez az acsarkodás nem kell. Ez egy ünnepi nap, erre a fél fórum gyászba borult...szajko írta:Gondolom a Messi fanok se lennének ilyen boldogok,ha Xavi nyeri...
Kicsit hiányos a tudásom úgy látom.Lionel85 írta:Igen, Johan Cruyff 1973-ban és 1974-ben, van Basten 1988-ban és 1989-ben, Keegan 1978-ban és 1979-ben, Rummenigge 1980-ban és 1981-ben. Platini pedig zsinórban háromszor, 1983-ban, 1984-ben és 1985-ban.Tdavid írta:Egyáltalán volt már olyan h vki egymás utáni két évben megkapja a díjat?![]()
GRATULÁLOK MESSIIII!!!![]()
![]()
![]()
A cél tehát nem is lehet más, mint beállítani Platini rekordját.
Ennyi..., csak hát na...messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... at-2059436 kit erdekel ez Messi The Best
Igen, Johan Cruyff 1973-ban és 1974-ben, van Basten 1988-ban és 1989-ben, Keegan 1978-ban és 1979-ben, Rummenigge 1980-ban és 1981-ben. Platini pedig zsinórban háromszor, 1983-ban, 1984-ben és 1985-ban.Tdavid írta:Egyáltalán volt már olyan h vki egymás utáni két évben megkapja a díjat?![]()
GRATULÁLOK MESSIIII!!!![]()
![]()
![]()
A Fifa díjat mind2 évben elvitte!Messithebest írta:Úristen... Eurosport kommentátor azt mondta hogy 2004ben és 2005ben duplázott Ronaldinho..... 2004ben Shevchenko nyert...
Platini a csúcstartó ő háromszor egymás után.Egyáltalán volt már olyan h vki egymás utáni két évben megkapja a díjat? Shocked
Platini triplázott egyedül, '83-'85 között.JanPieterzoon írta:Volt, igen, de nem sokszor. Talán triplázás is, de abban nem vagyok biztos. Mondjuk a 90-es évek közepén változtattak valamit a rendszeren (asszem előtte csak európai születésű játékos kaphatta), azóta pedig Messi az első duplázó.Tdavid írta: Egyáltalán volt már olyan h vki egymás utáni két évben megkapja a díjat?![]()
Grat neki!