Barça vs. Real - El Clásico
lehet, h nem kéne, h idegeljen, mert számítottam rá, de akkor is feldühít, h az a luzitán barom megint csak azt az egyetlen momentumot említette meg, h Dani nem kapott sárgát... inkább imába kéne foglalnia a bíró nevét, nemhogy még kritizálni... persze a kiállítást is megpróbálja úgy beállítani, h a Barca ellen ő eleve hátrányban indul, de arra nem gondol az idiótája, h abban a játékstílusban, amit ő erőltet simán benne van a kiállítás egy Barca-stílusú csapat ellen... (azt már eleve csak halkan jegyzem meg, h sztem elég keményen játszottak, Pepének voltak olyan bodycheck-jei, amiket azért le szoktak fújni, szóval engedékeny volt a spori...)
DE NEEEM, ő bírózik! ráadásul Villa esetén Casillas nem érte el a labdát, Dani viszont elérte...
maga a madridi csapat megérdemli a dicséretet, mert maximálisan végrehajtották az edzőjük utasításait, viszont én szégyellném magam, ha a csapatom így állna ki egy klasszikuson HAZAI pályán... ennél még Juande Ramos debütáló meccsén is támadóbban játszottak, pedig ott idegenben voltak! egyszerűen az én torkomon nem lehetne lenyomni ilyen ULTRADEFENZÍV játékot soha... áldom Laporta nevét, h nem hozta Barcelonába... "ilyen játékosokkal nem tudna beállni védekezni" nem egy fenét, addig gyakoroltatja a védekezést, míg el nem éri a kívánt szintet...
szerintetek nem lehetséges, h a madridi játék visszaesése mögött a kemény fizikális edzések állnak, amivel hónapok óta erre a meccsre készültek? mert a támadójátékuk kezdetben imponáló gólmennyiséget hozott, azóta viszont egyre inkább "murinnyóssá" váltak... szerintem!
még egyszer mondom: a madridi játékosok nagyon ügyesen bebizonyították, h képesek adaptálni ezt a játékstílust, azt hittem erre képtelenek, sajnos úgy gondoltam, h őket nem tudja "megtörni", Özil valószínűleg azért nem kezdett, mert ő még nem lett volna képes így védekezni mint Mariskáék...
DE NEEEM, ő bírózik! ráadásul Villa esetén Casillas nem érte el a labdát, Dani viszont elérte...
maga a madridi csapat megérdemli a dicséretet, mert maximálisan végrehajtották az edzőjük utasításait, viszont én szégyellném magam, ha a csapatom így állna ki egy klasszikuson HAZAI pályán... ennél még Juande Ramos debütáló meccsén is támadóbban játszottak, pedig ott idegenben voltak! egyszerűen az én torkomon nem lehetne lenyomni ilyen ULTRADEFENZÍV játékot soha... áldom Laporta nevét, h nem hozta Barcelonába... "ilyen játékosokkal nem tudna beállni védekezni" nem egy fenét, addig gyakoroltatja a védekezést, míg el nem éri a kívánt szintet...
szerintetek nem lehetséges, h a madridi játék visszaesése mögött a kemény fizikális edzések állnak, amivel hónapok óta erre a meccsre készültek? mert a támadójátékuk kezdetben imponáló gólmennyiséget hozott, azóta viszont egyre inkább "murinnyóssá" váltak... szerintem!
még egyszer mondom: a madridi játékosok nagyon ügyesen bebizonyították, h képesek adaptálni ezt a játékstílust, azt hittem erre képtelenek, sajnos úgy gondoltam, h őket nem tudja "megtörni", Özil valószínűleg azért nem kezdett, mert ő még nem lett volna képes így védekezni mint Mariskáék...
-
- Llegenda del Barça
16oson belül ha hátulról becsúszik az ember nem így kell szerelni, hogy ne fújják le. valóban hozzáért de lényegében marcelot nem tudta szerelni, a labdát kicsit előrébb pöckölte neki, de el tudta volna érni marcelo. most, hogy alves mennyire rúgta fel azon is lehetne vitázni, mindenesetre szerintem ilyet 10ből 9szer befújnak.Badi írta:most komolyan mindenki megvakult? miért olvasom mindenhol, hol alves nem érte el a labdát a tizi előtt?
2:33
Nem ilyen meccsre számítottam, de maximálisan megvagyok elégedve ezzel a döntetlennel.
Mind a két csapat tartott egymástól. Mourinho jól kieszelte, hogy beállnak bekkelni és amint náluk van a labda nagyon gyorsan támadnak és mehet előröl. Özil és Adebayor beállításával teljesen megváltozott a Real támadójátéka jó értelemben.
Szerintem jó meccs volt. A Real tizenegyesét én nem adtam volna meg mert Alves alig ért hozzá Marcelohoz és látszott, hogy labdára ment.
Ez a meccs lehetett volna 2-2 vagy 3-2 a madridnak.
Biztos vagyok benne, hogy a kupadöntőn már más milyen lesz a 2 csapat játéka.
6 meccs van hátra a bajnokságból amiből 5 kötelező és szerintem meg is fogják nyerni őket.
Még nincs meg a bajnoki cím, de innen csak nem rontják el.
Forca Barca!
Mind a két csapat tartott egymástól. Mourinho jól kieszelte, hogy beállnak bekkelni és amint náluk van a labda nagyon gyorsan támadnak és mehet előröl. Özil és Adebayor beállításával teljesen megváltozott a Real támadójátéka jó értelemben.
Szerintem jó meccs volt. A Real tizenegyesét én nem adtam volna meg mert Alves alig ért hozzá Marcelohoz és látszott, hogy labdára ment.
Ez a meccs lehetett volna 2-2 vagy 3-2 a madridnak.
Biztos vagyok benne, hogy a kupadöntőn már más milyen lesz a 2 csapat játéka.
6 meccs van hátra a bajnokságból amiből 5 kötelező és szerintem meg is fogják nyerni őket.
Még nincs meg a bajnoki cím, de innen csak nem rontják el.
Forca Barca!
most komolyan mindenki megvakult? miért olvasom mindenhol, hol alves nem érte el a labdát a tizi előtt?
hát,csalódott vagyok a tegnap este miatt.
reálisan nézve nagyszerű ez az eredmény,megtartottuk az előnyünket a bajnokságban,meccs előtt aláírtam volna,de..
a kiállítással olyan esélyt kaptunk,amit nem szabadott volna így eldobni.
látszott a madridon is hogy leültek,sebezhetővé váltak,mi meg gyakorlatilag megkönyörültünk rajtuk,aztán a végén még majdnem a győzelmet is odaadtuk.
nagyon-nagyon kevés volt amit mutattunk,ennyit szerintem még soha nem passzolgattunk hátul,minimális egyéni megmozdulások,semmi ritmusváltás.
értem én hogy van még három fontosabb meccs és nem teregetjük ki a kártyákat,meg nem hajtjuk szét magunkat,de annyira vártam volna a piros után hogy eldöntjük a meccset,így meg baromi nagy hiányérzetem van.
szerdán egy másik mentalitású csapatot akarok látni,olyat amilyen az utóbbi öt klasszikuson futott ki a pályára.
reálisan nézve nagyszerű ez az eredmény,megtartottuk az előnyünket a bajnokságban,meccs előtt aláírtam volna,de..
a kiállítással olyan esélyt kaptunk,amit nem szabadott volna így eldobni.
látszott a madridon is hogy leültek,sebezhetővé váltak,mi meg gyakorlatilag megkönyörültünk rajtuk,aztán a végén még majdnem a győzelmet is odaadtuk.
nagyon-nagyon kevés volt amit mutattunk,ennyit szerintem még soha nem passzolgattunk hátul,minimális egyéni megmozdulások,semmi ritmusváltás.
értem én hogy van még három fontosabb meccs és nem teregetjük ki a kártyákat,meg nem hajtjuk szét magunkat,de annyira vártam volna a piros után hogy eldöntjük a meccset,így meg baromi nagy hiányérzetem van.
szerdán egy másik mentalitású csapatot akarok látni,olyat amilyen az utóbbi öt klasszikuson futott ki a pályára.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Rövid leszek. Örülök a döntetlennek, mert a csapat ebből az eredményből is láthatja, hogy sosem szabad biztosra menni. Az eredménynél csak a meccs volt jobb. Egyszerűen látni azt, hogy a madridiak 11 emberrel a saját térfelükre behúzódva próbálja megállítani a csapatot, ez a látvány, ez a tudat felemelő. Eddig féltem a madridtól a BL-elődöntőben, de látva a játékot (persze minden meccs más) egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy az oda-visszavágós rendszerben ne mi jussunk tovább. Ott a realnak előnyt kell szereznie majd a visszavágóra, és akkor nem lehet ennyire antifutballal, védekezve, a klub hagyományainál fényévekkel gyengébb játékkal játszani.
Domináltunk a Bernabeuban, ha győzni kellett volna a bajnoki címért, akkor nyertünk volna, de látszott, hogy nekünk az 1 pont is elég, csak ne sérüljön meg senki, és ne fáradjanak el nagyon.
Remek eredmény, még egyszer mondom a játékot nézni pedig még pozitívabb az egész 4-es hajtásról alkotott képem
Domináltunk a Bernabeuban, ha győzni kellett volna a bajnoki címért, akkor nyertünk volna, de látszott, hogy nekünk az 1 pont is elég, csak ne sérüljön meg senki, és ne fáradjanak el nagyon.
Remek eredmény, még egyszer mondom a játékot nézni pedig még pozitívabb az egész 4-es hajtásról alkotott képem
Ez is egy vélemény.De semmi szükség erre itt.Köszönjük.
B.
B.
tény, hogy nem voltunk ma a legjobbak, és nem volt szép, hogy 0-1ről elflegmáztuk az egészet, de... madridban annak örülnek, hogy 1-1re tudták menteni a meccset és ebből kifolyólag örvendeznek most, hogy "jajj ennyit tud a barca, simán verjük őket a többi meccsen". A madrid ma foggal-körömmel küzdött az 1(!!) pontért. 70%-ban volt nálunk a labda. Ha ez a statisztika győzni akarással párosul, az isten sem menti meg őket a többgólos vereségtől. Motiválatlanul játszottunk, szerintem nem ez a meccs volt a főcél, sem Guardiolanak, sem a csapattagoknak. A kupadöntőn 1 sebességi fokozattal feljebb kapcsolunk, amit a madrid nem fog tudni már követni, hiszen ez volt a maximum, amit ma mutattak, nem nagyon tudnak mit fejleszteni ezen. Mondják rá többen, hogy majd berugdossák a helyzeteiket. Mondhatnánk mi is, mert volt helyzetünk nekünk is, akkor mi is berugdossuk, ugyan ott vagyunk. Szerdán meglátjuk mit is tud valójában a Barca. Nem kell sem aggódni, sem temetkezni. Nem is baj ez a döntetlen, legalább sikeréhes maradt a gárda a fontosabb meccsekre. Örülök, hogy a kulcsembereinket nem darálták szét, bár pepe ismét művelt szép dolgokat. A következő három meccs más lesz, és nem úgy néz ki, hogy a főváros felé fog billenni a mérleg nyelve.
- Mihu
- Director del Fútbol
Na hát elkezdődött...
Az első 45 perc végül is azt hozta, amit lehetett várni előzetesen, azaz a Real alkalmazta az egyetlen taktikát, ami nem öngyilkos, de mégis célravezető: megszállta a középpályát. Nem tudtuk áthozni rajtuk, ívelgettünk össze-vissza, Busquets-nek volt legalább 5 olyan eladott labdája, ami után még megye 2-ben is a bicikli pumpával vernék agyon a meccs után, Piqué ívelgetett jobbra-balra, Messi a saját térfelének közepéig jött vissza labdáért, Xavi-Iniesta alig volt játékban. Nagyon jól szűkítette a területeket a Real, és nem tudom hogy mi ennyit akartunk hajtani, vagy ennyit tudtunk csinálni ezellen a taktika ellen. Gyanítom hogy az utóbbi, mert rengeteg volt az eladott labda, a pontatlan passz, rossz indítások. Igazából az első félidőről nem is nagyon kell többet beszélni. Még annyit hogy megállt bennem az ütő az utolsó percben, amikor Adriano a gólvonalról fejelt ki egy labdát...éreztem hogy a pontrúgásaik piszok veszélyesek lesznek. Volt ott ugye az a 11-es gyanús szitu, de erről majd később.
Második félidőben nagy mákunk volt a góllal. Főleg úgy hogy volt előtte Ronaldo kapufája, egy olyan totál kamu szabálytalanságból, amit csak spanyol bíró fújhat be manapság...vicc az egész, főleg akkor lett volna nagyobb vicc, ha be is megy. Ha nincs a gól, akkor lehet hogy lement volna a meccs egy unalmas 0-0-val. Albiol óriásit hibázott, teljesen egyértelmű 11-es és piros lap. Igazából két helyen is 11-est lehetett volna adni, az egyik a kezezés, a másik meg a lerántás. Mind a kettő megért volna egy 11-est, talán a kezezésért csak sárga járt volna, így végül is jobban jártunk. Utána viszont ami történt, az a foci megszégyenítése volt számomra. Az az érdektelenség mindkét részről, amit bemutattak....mondom mégegyszer a foci megszégyenítése. Még az 5-0 alkalmával is nagyobb hajtás volt mint a 65. és 75. perc között. A legcsúnyább jelenet az az volt, amikor Messi-Iniesta és Alves háromszögbe álltak, és úgy egyérintőztek az oldalvonal mellett. És mind a Real, mind a Barca játékosok álltak és nézték. A közönség hangosan fújolt is. Egy El Clasico-n számomra ez elfogadhatatlan. Akkor is ha lesz még ezután 3, ami nagyobb téttel bír.
És ugye itt jön a 11-es, a 82. percben. Ha ez 11-es volt, akkor Villa első félidei esését is be kellett volna fújni. Ugyan az volt a forgatókönyv: támadó megtolja, védő szerelni próbál de nem sikerül, viszont a kontakt minimális. Ugyan az történt, csak fordított szereposztásban. Lehet hogy ennyit lejtett a hazai pálya, vagy én nem tudom, de úgy lett volna igazságos ha ezt se fújja be. Más kérdés hogy utána úgy kellett volna helikopterrel kimenekíteni Madridból, meg a helyében nem olvastam volna újságot 2 hétig legalább. Mindegy, a játék képét tekintve tökéletesen megérdemeltük hogy kapjunk egy gólt, mert 1-0 után rúgni kellett volna mégegyet, 2-0, az élettől is elment volna a kedvük, nemhogy a focitól. Ehelyett leálltunk mint ahogy szoktunk, aminek meg is lett a jól megérdemelt eredménye. Utána volt 2 tiszta helyzete Villa-nak, amit sikerült is elcsesznie...nem az hogy megpróbálta levenni és elpattant tőle...hozzá sem ért a labdához. Hős lehetett volna, de benne maradt a lábában a gól. Ha a 92. percben nem Villa ugrik ki hanem Messi, akkor úgy odaragadt volna a lábára a labda, hogy utána még arra is lett volna ideje hogy megnézze hova lövi....De hát ez már így maradt, presztízs és lélektani szempontból jobb lett volna ha megnyerjük ezt a meccset, de már mindegy. Koncentrálni kell a kupadöntőre és a BL párharcra. Nagyon oda kell figyelni, mert a Real nem ezzel a csapattal fog felállni, tehát ők újat fognak mutatni nekünk, mi viszont nem tudunk máshogy felállni sajnos. Egy teljesen más Madridot fogunk látni a következő 3 meccsen, ebben egészen biztos vagyok.
Bocs amiért hosszú lett.

Második félidőben nagy mákunk volt a góllal. Főleg úgy hogy volt előtte Ronaldo kapufája, egy olyan totál kamu szabálytalanságból, amit csak spanyol bíró fújhat be manapság...vicc az egész, főleg akkor lett volna nagyobb vicc, ha be is megy. Ha nincs a gól, akkor lehet hogy lement volna a meccs egy unalmas 0-0-val. Albiol óriásit hibázott, teljesen egyértelmű 11-es és piros lap. Igazából két helyen is 11-est lehetett volna adni, az egyik a kezezés, a másik meg a lerántás. Mind a kettő megért volna egy 11-est, talán a kezezésért csak sárga járt volna, így végül is jobban jártunk. Utána viszont ami történt, az a foci megszégyenítése volt számomra. Az az érdektelenség mindkét részről, amit bemutattak....mondom mégegyszer a foci megszégyenítése. Még az 5-0 alkalmával is nagyobb hajtás volt mint a 65. és 75. perc között. A legcsúnyább jelenet az az volt, amikor Messi-Iniesta és Alves háromszögbe álltak, és úgy egyérintőztek az oldalvonal mellett. És mind a Real, mind a Barca játékosok álltak és nézték. A közönség hangosan fújolt is. Egy El Clasico-n számomra ez elfogadhatatlan. Akkor is ha lesz még ezután 3, ami nagyobb téttel bír.
És ugye itt jön a 11-es, a 82. percben. Ha ez 11-es volt, akkor Villa első félidei esését is be kellett volna fújni. Ugyan az volt a forgatókönyv: támadó megtolja, védő szerelni próbál de nem sikerül, viszont a kontakt minimális. Ugyan az történt, csak fordított szereposztásban. Lehet hogy ennyit lejtett a hazai pálya, vagy én nem tudom, de úgy lett volna igazságos ha ezt se fújja be. Más kérdés hogy utána úgy kellett volna helikopterrel kimenekíteni Madridból, meg a helyében nem olvastam volna újságot 2 hétig legalább. Mindegy, a játék képét tekintve tökéletesen megérdemeltük hogy kapjunk egy gólt, mert 1-0 után rúgni kellett volna mégegyet, 2-0, az élettől is elment volna a kedvük, nemhogy a focitól. Ehelyett leálltunk mint ahogy szoktunk, aminek meg is lett a jól megérdemelt eredménye. Utána volt 2 tiszta helyzete Villa-nak, amit sikerült is elcsesznie...nem az hogy megpróbálta levenni és elpattant tőle...hozzá sem ért a labdához. Hős lehetett volna, de benne maradt a lábában a gól. Ha a 92. percben nem Villa ugrik ki hanem Messi, akkor úgy odaragadt volna a lábára a labda, hogy utána még arra is lett volna ideje hogy megnézze hova lövi....De hát ez már így maradt, presztízs és lélektani szempontból jobb lett volna ha megnyerjük ezt a meccset, de már mindegy. Koncentrálni kell a kupadöntőre és a BL párharcra. Nagyon oda kell figyelni, mert a Real nem ezzel a csapattal fog felállni, tehát ők újat fognak mutatni nekünk, mi viszont nem tudunk máshogy felállni sajnos. Egy teljesen más Madridot fogunk látni a következő 3 meccsen, ebben egészen biztos vagyok.
Bocs amiért hosszú lett.
barátságos kis döntetlen. semmi nem történt. egy meg nem adott tizinek hála,7000ft-om ment a kukába. amit a meccs megmutatott az az,hogy akár fél gőzzel nyomtátok,akár nem,az a védelem még mindig sebezhető és ezt nem lehet puyollal,meg abidallal magyarázni,mert mint látjátok,nem állnak mindig rendelkezésre. nincs minőségi belső védő pótlás(vagy nincsenek összeszokva). a komplett támadó hármasotok gyenge volt. szerintem a real a maximumot hozta ki magából és a meccsből is. helyzeteket be lehetett volna rúgni itt is,ott is. harmat volt mind2 csapat,na...
fáradt volt mindenki.szerdára sem várok jobb meccset,mert ott már lesz tét és az azért látszik,hogy forr a vére a játékosoknak. továbbra is piros lapot tippelek a köv meccsre.
fáradt volt mindenki.szerdára sem várok jobb meccset,mert ott már lesz tét és az azért látszik,hogy forr a vére a játékosoknak. továbbra is piros lapot tippelek a köv meccsre.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Amúgy mi volt ez a lézer-show madridban? 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Director del Fútbol
Ugyanazt mondtuk csak én sz.r iróniávalRivaldo11 írta: Villának is ziccere volt, ha leveszi, gól. Ez benne van a futballban. Ennyit tudunk félgőzzel. Úgy meg nem kevés. Egy Sevilla, Villarreal elln jobban hajtottunk, mint ma. Belefért, bajnoki címet ért.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- kilibarca
- Capitá del Barça
Nekünk a legjobb eredmény született szerintem.Nem is hajtottuk túl magunkat, Villa kicsit jobb formába van így is megnyerhettük volna. De jó így nem bízzuk el magunkat legalább kupa döntőre.
Az ilyen kommentek íróinak általában büdösnagy pofáraesést szoktam kívánni, most csak az nehezíti meg ezt, hogy egy csapatnak szurkolunk. Forca Barca!TT írta:
Szerdán kérem szépen egy csapat lesz a pályán... Nem kell aggódni. Úgy fel lesznek tüzelve a srácok, hogy lazán nyerjük a meccset.
-
- Eurobarca Staff
11 ember ellen is ennyi volt, 0-0-nál is ennyi volt, úgy, hogy a Barçának volt 8 pont előnye és elvileg a Madrid még nem adta fel a bajnoki címet is ennyi volt. Ezen a meccsen nem a Barçának kellett volna megszakadnia.haszi írta:Ennyit ért a 70%-os labdabirtoklás 10 ember elllen...
Hogy mindezek tükrében mégis a Real futott a labda után, nem a Barçát minősíti.
Nagyon bosszantó, hogy nem húztuk be a meccset, de igazából semmin nem változtat.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Villának is ziccere volt, ha leveszi, gól. Ez benne van a futballban. Ennyit tudunk félgőzzel. Úgy meg nem kevés. Egy Sevilla, Villarreal elln jobban hajtottunk, mint ma. Belefért, bajnoki címet ért.lluisllach89 írta:Én nem röhögnék, mert Khedirának ziccere volt szóval megköszönhetjük neki. Továbbá ennyit tud a Barca, kiderült, nadenemmondommeghogyhol.Rivaldo11 írta:
Ti széthajtottátok magatokat, mi meg kb félgőzzel...ha ezt nem láttad, nincs miről beszélni. Amúgy, meg benzema hazaadása is benne van a hétben?
Rivaldo-A Legnagyobb.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Úgy gondolom hogy ez a madrid nem képes többre. Most minden madridi örül mint majom a farkának, hogy 6 meccsből 1et (a legkomolytalanabbat) döntetlenre tudták hozni. Hát kb a hajukra kenhetik az egészet. Olyan érzésem volt végig, mintha valami edzőmeccset játszottunk volna, viszont a madrid pörgött rohadtul, de még így is csak ennyire futotta nekik.
Erre szokták azt mondani, hogy több is veszett Mohácsnál. Szerdán egy másik meccs, másik felfogás. Ott majd tényleg kijön a tényleges különbség a 2 csapat között.
Erre szokták azt mondani, hogy több is veszett Mohácsnál. Szerdán egy másik meccs, másik felfogás. Ott majd tényleg kijön a tényleges különbség a 2 csapat között.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Nem igazán van értelme a lövéseket összevetni - ha épp nem a madridi mundért kell védeni - mivel épp elég olyan befejező passzt rontottunk, ami nem ment kapura.... de (be)mehetett volna... nomeg mégsem mi játszottunk otthon... bár végig úgy éreztem mintha...
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Azt nem ezen a meccsen nyertétek meg, hanem még valamikor január-február környékénBarca_10 írta:Meg egy bajnoki címethaszi írta: Ennyit ért a 70%-os labdabirtoklás 10 ember elllen...

Mindegy nem akarok most vitákba belefolyni... Jó éjt... Szerdán második felvonás

- ozsimiki
- Adminisztrátor
mert volt 7-12 pontrúgás, ill kontrahaszi írta: 7-6 kapura lövés
12-10 lövés
![]()
Ennyit ért a 70%-os labdabirtoklás 10 ember elllen...

Bár nem tudhatom biztosra, de azért hidd el nekem, ha ez a szituáció (emberelőny, és ilyen felfogásban játszó madrid) egy Bl mecsen fordul elő, amikor még hajtani is kell,és nem döntöttük el hetek óta (mint a bajnokságot) akkor megláthatod mit ér. Illetve 1-1 utána láttad is szerintem.
Nah bár felesleges vitatkozni, meccs előtt is aláírtam volna az x-et, mi ezzel nem vesztettünk semmit sem. 20.án jön egy másik meccs, ott majd meglátjuk milyen lesz a meccs képe, és fog e változni valami.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Én nem röhögnék, mert Khedirának ziccere volt szóval megköszönhetjük neki. Továbbá ennyit tud a Barca, kiderült, nadenemmondommeghogyhol.Rivaldo11 írta:
Ti széthajtottátok magatokat, mi meg kb félgőzzel...ha ezt nem láttad, nincs miről beszélni. Amúgy, meg benzema hazaadása is benne van a hétben?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.04.17. 00:21:14-kor.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Andris
- Adminisztrátor
Minden idők egyik legkomolytalanabb clasicoját nézhettük végig, nehogy már komoly viták alakuljanak ki belőle. úgy csináltok mintha bármiféle következtetést le lehetne vonni belőle. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Jó meccs volt, elégedettek lehetünk a döntetlennel.... Szerdán úgy is egy nagy meccs jön ellenük, ez bőven belefért...
és hát ismét mehetett egy real-os az öltözőbe zuhanyozni..
és hát ismét mehetett egy real-os az öltözőbe zuhanyozni..
Visca Barca
/ " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa

Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
-
- Jugador del Barça
haszi írta:Amúgy akármilyen "ultradeffenzív" focit toltunk a kapura lövések:Andris írta:Mindemellett a vitánkban sajnos 32 fordulónyi játék dönt, és változatlanul súlyosan az én javamra, úgy vélem.
7-6 kapura lövés
12-10 lövés
![]()
Ennyit ért a 70%-os labdabirtoklás 10 ember elllen...