Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adrianonak máris jobban örülnékLionel85 írta:El Mundo Deportivo szerint:Leomessi14 írta:Marca szerinti kezdo:
Pinto-Dani-Masch-Pique-Maxwell-Busi-Keita-Xavi-Iniesta-Messi-Villa
Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa, Messi y Pedro vagy Keita
Keita kezdésénél természetesen Iniesta lesz a balszélső. A balhátvédre meg merek esküdni, hogy Adriano lesz, Maxwell kicsit el lett feledve, de nem is bánom, most Adriano lendületesebb. Pep szerintem az utolsókig sakkozik majd.
El Mundo Deportivo szerint:Leomessi14 írta:Marca szerinti kezdo:
Ahogy azt se kell elhinni, hogy pique ilyet tett volna, azt se kell, hogy mourinho ilyeneket kér...konkrétan abban se vagyok biztos hogy tényleg magasra volt-e hagyva a fű a baernabeuban. Legalábbis én semmilyen normális forrásról nem tudok.ab1daL írta:Én nem akarok balhézni itt, de én ilyenről eddig még soha nem hallottam, nevezetesen; "A Barcelona - Real Madrid Király Kupa döntő előtt és a meccs szünetében sem fogják locsolni a gyepet a Mestallában, mert a Real Madrid delegáltja a találkozó előtt tartott megbeszélésen ezt a lehetőséget megvétózta."
Valamint Piqué állítólagos provokációját is csak a csapat bomlasztás céljának tudom be. Jajj de elkéne kenni ezeknek a szájukat ma..
Ez nemtom hogy 4-3-1-2...én alapvetően a Barca taktikáját mindig 3-4-3nak fogom feldaffy írta:ha 4-3-1-2be álltok fel,akkor rendesen megnő az esélye a tizenegyesnek. nem gondoljátok?Tocy írta:Yo, csak ki fog gólt rúgni? Messi egyedül kevés lesz, Villa meg be van oltva gól ellen. Szép lesz, hogy passzolgatunk a középpályán, de nem jutunk el a kapuig....
Legyen úgy.daffy írta:ha 4-3-1-2be álltok fel,akkor rendesen megnő az esélye a tizenegyesnek. nem gondoljátok?Tocy írta:Yo, csak ki fog gólt rúgni? Messi egyedül kevés lesz, Villa meg be van oltva gól ellen. Szép lesz, hogy passzolgatunk a középpályán, de nem jutunk el a kapuig....
Villa ma gól/gólokat lő...Tocy írta:Yo, csak ki fog gólt rúgni? Messi egyedül kevés lesz, Villa meg be van oltva gól ellen. Szép lesz, hogy passzolgatunk a középpályán, de nem jutunk el a kapuig....
Nyugi Tocy majd Iniesta aki a legmelegebb (legfontosabb) helyzetekben szerez bomba gólokatTocy írta:Yo, csak ki fog gólt rúgni? Messi egyedül kevés lesz, Villa meg be van oltva gól ellen. Szép lesz, hogy passzolgatunk a középpályán, de nem jutunk el a kapuig....
ha 4-3-1-2be álltok fel,akkor rendesen megnő az esélye a tizenegyesnek. nem gondoljátok?Tocy írta:Yo, csak ki fog gólt rúgni? Messi egyedül kevés lesz, Villa meg be van oltva gól ellen. Szép lesz, hogy passzolgatunk a középpályán, de nem jutunk el a kapuig....
hát legalább abból a szempontból jó,hogy a padról érkezhet egy olyan játékos,aki lendületet tud adni a csapatban,ha olyan a helyzet...ugyebár Pedróról beszélek.Leomessi14 írta:Marca szerinti kezdo:
Idén milyen meccsek mentek el ezen a cserén?Leomessi14 írta: Az egyetlen dolog amiert szeretem mikor Keita kezd,hogy mar nem lehet becserelni a meccs folyaman...mindig azon mennek el a meccsek,hogy lemegy Villa es bejon Keita...Es ez nem az o hibaja.
Sokkal jobban örülnék elől Pedro -nak, Iniesta pedig hátrébb Keita helyére.Leomessi14 írta:Marca szerinti kezdo:
Az egyetlen dolog amiert szeretem mikor Keita kezd,hogy mar nem lehet becserelni a meccs folyaman...mindig azon mennek el a meccsek,hogy lemegy Villa es bejon Keita...Es ez nem az o hibaja.Tocy írta:Pep előzetes fogadkozásai ellenére nem éppen támadó...Leomessi14 írta:Marca szerinti kezdo:
Pep előzetes fogadkozásai ellenére nem éppen támadó...Leomessi14 írta:Marca szerinti kezdo:
rosszabbat nem nagyon fogunk. jóBányász írta:Minden eddiginél jobban akarom,h a csapat megverje ma a Realt!Nem veszíthetünk!
Én már tűkön ülök.Remélem mindenképp jobb meccset láthatunk mint hétvégén!
Mindenkinek jó szurkolást estére!