Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Lehet, hogy "pihentek" egy kicsit, mert már fáradtak voltak. Csak ebbe könnyen belebukhattak volna. De megúszták.daman írta:Mint mar mondtam, szerintem ez leginkabb annak volt koszonheto, hogy a Madrid valamiert abbahagyta azt a jatekot amit addig jatszott, es gykorlatilag hagyta jatszani a Barcat a sajat jatekat. Persze a Barca jobb lett ennek folyomanyakent, mivel tudtak azt a jatekot jatszani, ami a vilag legjobbjaiva emelte oket.monyo69 írta: Nem tudom, mit mondott Pep a szünetben, de a 2. félidőben már az a Barca játszott, amelyiknek az elsőben is kellett volna.
Szerencse volt, hogy megusztuk, de tobb ilyet nem akarok.
nem lehet hogy azért mert fáradtak egyre jobban? mármint a Madrid játékosok... azért 90 percen keresztül ilíen pressziót nem gyakorolhat senki sem....daman írta:Mint mar mondtam, szerintem ez leginkabb annak volt koszonheto, hogy a Madrid valamiert abbahagyta azt a jatekot amit addig jatszott
nem értem... miért emlegeti mindenki úgy a Madridot, mintha egy kis Getafe szintű csapat lenne...oltjuk őket, pedig azt játsszák, amit nekik kell a sikerekért.... jó hogy nem elvárjuk tőlük hogy csak a mezeket küldjék fel a pályára... jobbak vagyunk stb...ezeket kell hangoztatni....ne értsetek félre, mert én is így gondolom...de nem szerencsés ezt mindig hangoztatni.... nekik is vannak fegyvereik....nekünk is!Rivaldo11 írta:Sanama: Ha garanciát szeretnél a továbbjutásunkra, az nincsen. Ez futball, a gyengébb is győzhet-tegnap láthattuk. Ne essünk már abba a hibába, hogy a bajnoki ikszet az ő sikerüknek könyveljük el...A BL-ben idegenben kezdünk, és ez jó. egy újabb 1:1 tökéletes lenne. Nem szabad 0:0-ra játszanunk semmiképp, ez lehet a kulcs.
Mint mar mondtam, szerintem ez leginkabb annak volt koszonheto, hogy a Madrid valamiert abbahagyta azt a jatekot amit addig jatszott, es gykorlatilag hagyta jatszani a Barcat a sajat jatekat. Persze a Barca jobb lett ennek folyomanyakent, mivel tudtak azt a jatekot jatszani, ami a vilag legjobbjaiva emelte oket.monyo69 írta: Nem tudom, mit mondott Pep a szünetben, de a 2. félidőben már az a Barca játszott, amelyiknek az elsőben is kellett volna.
Nem garanciát szeretnék,tudom,hogy az nincsRivaldo11 írta:Sanama: Ha garanciát szeretnél a továbbjutásunkra, az nincsen. Ez futball, a gyengébb is győzhet-tegnap láthattuk. Ne essünk már abba a hibába, hogy a bajnoki ikszet az ő sikerüknek könyveljük el...A BL-ben idegenben kezdünk, és ez jó. egy újabb 1:1 tökéletes lenne. Nem szabad 0:0-ra játszanunk semmiképp, ez lehet a kulcs.
Ez engem nem nyugtat meg,hogy gól kell. 2 meccs alatt a Real több gólt lőtt,mint a Barca. Simán lőhetnek a következő 2 meccsen is többet.Rivaldo11 írta:Ne feledjük el, hogy pl. a BL-ben kell produkálni valamit támadójáték terén annak, aki tovább akar jutni. Nos, az a helyzet, hogy már most nyílvánvaló, hogy majd a Nou Campban akarják megszerezni azt a gólt, amivel továbbmehetnek. A Bernabeuban tökéletesen elég lesz nekik egy 0:0 is, ebben 100% biztos vagyok.Sanama írta:Látni lehet,hogy ezt a taktikát nem csak egy meccsen lehet eredményesen játszani a Barca ellen,hiába mondták sokan ezt eddig.
2kalsszikus után 210perc alatt sikerült rúgni 1(!) gólt,azt is büntetőből. Szerintem ez elég sokat elmond a helyzetről.
Nem a Realt kéne szidni,amiért az egyetlen olyan taktikát játsza-sikeresen-,amivel a Barcat meg lehet fogni, hanem inkább Pepnek kéne kitalálni valamit,amivel okozhat meglepetést.(szerintem)
Hányingerkeltő. De legyőzzük ezt a hazug, sunyi, megalkuvó taktikát. Csak elől javuljunk valamit.
Ne feledjük el, hogy pl. a BL-ben kell produkálni valamit támadójáték terén annak, aki tovább akar jutni. Nos, az a helyzet, hogy már most nyílvánvaló, hogy majd a Nou Campban akarják megszerezni azt a gólt, amivel továbbmehetnek. A Bernabeuban tökéletesen elég lesz nekik egy 0:0 is, ebben 100% biztos vagyok.Sanama írta:Látni lehet,hogy ezt a taktikát nem csak egy meccsen lehet eredményesen játszani a Barca ellen,hiába mondták sokan ezt eddig.
2kalsszikus után 210perc alatt sikerült rúgni 1(!) gólt,azt is büntetőből. Szerintem ez elég sokat elmond a helyzetről.
Nem a Realt kéne szidni,amiért az egyetlen olyan taktikát játsza-sikeresen-,amivel a Barcat meg lehet fogni, hanem inkább Pepnek kéne kitalálni valamit,amivel okozhat meglepetést.(szerintem)
Csak egy idegeskedést, és egy bekkelünk11emberrelés1kontrábólmegnyerjükameccsethozémódra című mérkőzést hagytál ki. Még örülhetsz is.Capon írta:Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel pedig nem miden napos, hogy összefut ez a két csapat a döntőben. Hamar el is kapcsoltam. Aztán ma kora este eszméltem, hogy jaaa meg kéne nézni az eredménytLátom a real nyert na mondom, de jó hogy nem néztem végig.
Grat a kupáhozBár nem kis vidámságot okozott nemrég mikor láttam, hogy retardált Ramos leejti a buszról az meg átmegy rajta. Azt hittem sírva fakadok a röhögéstől, ez már megérte
hiába zavarba jönnek egy kupa látványától...
Hat ha a Barca nem lo, engem az se zavarBarcaman1993 írta:Én teljesen értem. De azt neked is be kell látnod, hogy előbb-utóbb gólt kelll lőnidaman írta:Latom nem sokat ertettel meg abbol, amit irtam.
Madrid szempontbol az lenne a legjobb ha "kijonnenek" a latottak alapjan, mert azzal a Barca nem tudott mit kezdeni eddig, mivel egy jatekot kepesek jatszani, de azt nem a sajat kapujuk elott kezdik.Anélkül nem megy
AKár még fejre is állhatunk
Most sokan nagyon borúsan látják a helyzetek, de majd lehiggadnak, és ők is reálisan tudnak értékelni. Semmi különös nem történt, ok, nem fogunk idén hat kupát nyerni, de nem is az az elvárás, legalábbis a normálisabb szurkolóknál. De kérem, sokan temetik a csapatot, pedig még igy is fantasztikus pozícióban vagyunk! Szinte már zsebben a bajnokság, és BL első számú esélyesei vagyunk, mellé meg van egy kupa ezüstünk, akkor mi a búbánatról beszélünk? Ha még a BLben ki is esnék a Real ellen, akkor is azt kéne mondani, nagyon jó szezont futottunk!!! Ha vkinek egy kevés egy bajnoki cím, egy kupa döntő, meg BL elődöntő, az nem is érdemli meg, h a csapata sikeres legyen! Persze rossz úgy elbukni, h már nagyon közel a siker, ráadásul az ősi rivális ellen, de akkor is helyén kell kezelni a dolgokat!lui1698 írta:Na azért úgy látom van itt olyan is aki nem vágta fel hosszában az ereit amiért nem nyertük meg a kupát. (örülök, egész nap alig mertem benézni topicokba annyira sok baromságot olvastam, hogy szétszakadt a fejem)
Én teljesen értem. De azt neked is be kell látnod, hogy előbb-utóbb gólt kelll lőnidaman írta:Latom nem sokat ertettel meg abbol, amit irtam.
Madrid szempontbol az lenne a legjobb ha "kijonnenek" a latottak alapjan, mert azzal a Barca nem tudott mit kezdeni eddig, mivel egy jatekot kepesek jatszani, de azt nem a sajat kapujuk elott kezdik.
Latom nem sokat ertettel meg abbol, amit irtam.Barcaman1993 írta:Egyetlen dolgot kell csinálni. Gólt kell lőnidaman írta:Szoval a kozelgo BL meccsekre vonatkozolag en csak azt remelem, hogy ezt a 3. verziot elfelejtjuk, legalabb a Bernabeuban...Ha ez meg van, akkor muszáj kijönniük. Ha ez megtörténik, akkor pedig már egyértelmű, hogy melyik csapat a jobb. A támadójátékuk nagyon gyenge, főleg ha csatár nélkül játszanak.
Pep topicban írtam vmit, ami ehhez illik tökéletesen...lui1698 írta:Mellesleg az csak nekem tűnt fel, hogy rengetegszer volt olyan ember faultolva (már Madridban is) akinél nem is volt labda.
Csak nézem a meccset és hopp egy ember elesik, hopp még egy.... közben a labda 5 méterre tőlük.
Egyetlen dolgot kell csinálni. Gólt kell lőnidaman írta:Szoval a kozelgo BL meccsekre vonatkozolag en csak azt remelem, hogy ezt a 3. verziot elfelejtjuk, legalabb a Bernabeuban...
lui1698 írta:Nem nagyon szeretek én bírózni, de ezt a szerencsétlen idiótát megye 3-as meccsekre se engedném üdítőárusnak, nemhogy kupadöntőt vezessen.Barcaman1993 írta:A bíró meg szó nélkül hagyta az egészet.
Hát az bőven kevés volt... 5-ből 2-őt Di Máriá kapott, de ő nem volt durva egyszerűen csak taktikai faultjai voltak. Emlékszem az első félidőben 13-13 volt a szabálytalanságok aránya. Azért azt megnézném, hogyan jöttek ki. Félpercenként 1 Barcelona játékos feküdt a földön, mert állandóan aprították őket.MessiFan írta:http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... dded#at=52
Ha jól tudom 5 sárgát osztott ki Madrid oldalon..