Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

egyetértek. Ha Mou idén nem nyert volna semmit akkor is maradhatott volna még 1 évig. Ha csak a kupa lesz meg be lesznek tömve a szájak 1 évre. Én nem örülök neki ha Mou marad két okból sem:Xabi A. írta:Mou-t akkor sem rúgta volna ki a Real, ha nem nyertünk volna semmit idén. Mou-n kívül nincs más, aki képessé teheti a Realt arra, hogy felvegye a versenyt a Barcával. Ha Mou repült volna az a komplett Real vezetőség bukását is jelentette volna.ziipp írta:Alapvetően én is úgy vagyok vele, hogy a három cím közül a kupáért bánkódnék a legkevésbé. Az már más kérdés, hogy presztízs mérkőzés volt, a Madridtól kikapni sosem kellemes, szóval ennyivel nem tudom elintézni a vereséget. A másik negatívum, hogy ennek köszönhetően Mourinho távozása későbbre halasztódik...Amennyiben a bajnokságot és BL-t is behúzzuk, elégedett leszek a szezon végén.
Bár kétségtelenül így még inkább bebetonozta magát Mourinho.
Nagy poén, köszMichaaBee írta:A modoktól kérdezném elsősorban, hogy ha november 29-e után a madridistáról kidobtak egy "tikitaka" névvel regisztrált felhasználót, akkor itt mi lesz a sorsa az "antifoci" nickre hallgató fórumozótársunknak?![]()
Csak vicc.
Mou-t akkor sem rúgta volna ki a Real, ha nem nyertünk volna semmit idén. Mou-n kívül nincs más, aki képessé teheti a Realt arra, hogy felvegye a versenyt a Barcával. Ha Mou repült volna az a komplett Real vezetőség bukását is jelentette volna.ziipp írta:Alapvetően én is úgy vagyok vele, hogy a három cím közül a kupáért bánkódnék a legkevésbé. Az már más kérdés, hogy presztízs mérkőzés volt, a Madridtól kikapni sosem kellemes, szóval ennyivel nem tudom elintézni a vereséget. A másik negatívum, hogy ennek köszönhetően Mourinho távozása későbbre halasztódik...Amennyiben a bajnokságot és BL-t is behúzzuk, elégedett leszek a szezon végén.
Sztem mi mások vagyunkMichaaBee írta:A modoktól kérdezném elsősorban, hogy ha november 29-e után a madridistáról kidobtak egy "tikitaka" névvel regisztrált felhasználót, akkor itt mi lesz a sorsa az "antifoci" nickre hallgató fórumozótársunknak?![]()
Csak vicc.
Arra célzott, hogy a kupát a döntő párosítása tette értékessé, nem pedig a kupa ténye. Nyilván ez a legjelentéktelenebb kupa a 3 közül, de még ebben is szinte mindenki leírt minket, és toronymagas esélyesnek lett kiemelve a Barca. Mindenki outsiderként tekintett ránk, akik asszisztálnak egy újabb Barca sikerhez, de mi felül tudtunk emelkedni ezen a nézeten, és ez emeli számunkra legalábbis a kupát kissé értékesebbé, ami.Miután leírom, hogy akkor is jelentéktelen volt számomra, mikor mi nyertük meg, te leírod, hogy csak akkor jelentéktelen számomra, amikor már a madrid nyeri.
Most eljutottam oda, hogy ha ezert kitiltasz, nem tud erdekelni. Szerintem eddig eleg normalis hangnemben irtam le mindent.Andris írta:Szerintem lassan elterelhetnénk már ezt a témát másfelé.
Ők is jól tudják, hogy ezt az egy szem kis jelentéktelen trófeácskát is csak a sportág minden jellemzőjét, ismertetőjegyét megtagadva, sőt elpusztítva, és még így is csak a jószerencsének köszönhetően nyerték.
Teljesen természetes hogy örülnek, ennyi évnyi megaláztatás után van kupa.
Én inkább a másik szempontból közelítem meg a dolgot. Nem úgy, hogy van kettő azaz 2 jelentősebb, hanem úgy, hogy van kettő azaz 2 jelentős, és semmi más.Antifoci írta:Jelentéktelen...
Mert van nála 2 az az 2 jelentősebb..
Gondolom ezért már jár a ban..
Pont ez az, én ahogy írtam, egy-két divatrealostól (de furcs ezt leírnilluisllach89 írta:De csak a vak nem látja hogy a megnyert kupák száma fordítottan arányos az arcmérettel.
Aki a Madrid győzelmére fogadott az nem nyerthaszi írta:Lehet ha te személy szerint sok ilyennel találkoztál, de én még nem. Nagyon örül mindenki a kupasikernek de senkitől se láttam olyant, hogy "mindent besöprünk" meg stb. Ilyenkor a divatok szokták magukat hangoztatni, akik C.R., Kaká esetleg Mourinho érkezésével "váltak" Madrid drukkerré, vagy az anti-barcasok. Az, hogy párunknak (pl. többek közt nekem is) megjött a bizalmunk a csapat iránt azzal, hogy a jelenlegi legjobb klub ellen nem várt eredményeket és nem várt hozzáállást kaptunk és egy fontos trófeát csentünk el az orrotok elől az szerintem természetes.Mezner2 írta:VISZONT KEDVES MADRIDISTÁK!!
akik eddig azért "pofáztak" mert, hogy elvagyunk szállva magunktól(csak jelezném 2év 9kupa) azok most mit mondanak a túloldal hozzá állásáról:D?
akik két X után úgy érzik övéké a világ,és mindent besöpörnekde nem is ezzel van a baj,hanem a fellengzős lenéző stílussal amivel hozzászólnak egy-kéét Barcás kollégához.
az a két x meg szerintem x és egy győzelem...
Lehet ha te személy szerint sok ilyennel találkoztál, de én még nem. Nagyon örül mindenki a kupasikernek de senkitől se láttam olyant, hogy "mindent besöprünk" meg stb. Ilyenkor a divatok szokták magukat hangoztatni, akik C.R., Kaká esetleg Mourinho érkezésével "váltak" Madrid drukkerré, vagy az anti-barcasok. Az, hogy párunknak (pl. többek közt nekem is) megjött a bizalmunk a csapat iránt azzal, hogy a jelenlegi legjobb klub ellen nem várt eredményeket és nem várt hozzáállást kaptunk és egy fontos trófeát csentünk el az orrotok elől az szerintem természetes.Mezner2 írta:VISZONT KEDVES MADRIDISTÁK!!
akik eddig azért "pofáztak" mert, hogy elvagyunk szállva magunktól(csak jelezném 2év 9kupa) azok most mit mondanak a túloldal hozzá állásáról:D?
akik két X után úgy érzik övéké a világ,és mindent besöpörnekde nem is ezzel van a baj,hanem a fellengzős lenéző stílussal amivel hozzászólnak egy-kéét Barcás kollégához.
Akkor inkább olvasgasd a nyilatkozatait sűrűbben. Még hogy nem szokott ilyen érveket hozni...haszi írta:Mourinho szokott a legtöbbször panaszkodni játékvezetőkre, de sohasem ilyen hülye érvekkel amivel te példálóztál.
Ha még nem tették a modik rád a jelet akkor kérdeznék majd pár dolgot.haszi írta:A kiemelt rész nagy... Miket bele nem tudsz magyarázni a hülyeségedbe... Igen Stark fújt ellenetek és lehet ha szerdán is ez lesz, de eddig aki hisztizett szerda óta az nem Real Madrid játékos/képviselő hanem Barcas volt (Valdes, Guardiola). Mourinho szokott a legtöbbször panaszkodni játékvezetőkre, de sohasem ilyen hülye érvekkel amivel te példálóztál.
Rivaldo11 írta: Hát igen. Így legalább láthatod, hogy a zseni edzőtök kb. milyen kifogásokkal szokott élni. Amit írtam, az az ő stílusa volt.
De majd kiderül, a meccsen, mennyire is sikerül Starkot befolyásolnotok. Mert hogy meg lesz kísérelve egy-két hisztis nyilatkozattal megint, az tuti.