Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tényleg szánalmasak voltak. Nem értem miért akik hisznyiánoznak azoknak sztm nagy maflás volt a meccs, semmi ilyet nem nyomott mint ezek.Ilúvatar írta:Ez itt a lényeg: tökös volt a bíró, nem pedig gyáva takonypóc aki nem mer pirosat adni. mint pl a királykupa döntőn... ott is villanthatott volna a piros.ozsimiki írta:Stark meghúzta.
azért be szeretnék oltani Sergionak és Pedronak: Szánalmasak voltak amit produkáltak.
lássuk a tényeket: pepe bármit csinálhatott, nem kapott lapot semmiért, volt pedig két lerántása is, adebayor megpofozta Puyolt, nem kapott lapot, "nálunk" szinte minden szabálytalanságra lapot adott a spori...ozsimiki írta:Niytva, de csak NAGYON OKOSAN, ELÉG 1DB GUSZTUSTALAN HSZ,és repül az illető!
Részemről: ilyenekért láttam már bőven pirosat, nem az a történet, amire rá lehet sütni, hogy jogtalan volt. Stark meghúzta. Amúgy meg beszéljünk az az előtti 60-65 percről, az alapján mit érdemelt a Madrid? Győzelmet?
Ha ilyen mentalitású Barcát látnék, ráadásul hazai pályán, ráadásul az ősi rivális ellen, elásnám magam, akár 1000éve nem nyertünk azelőtt kupát, akkor is. Ezen kellene inkább elgondolkodnia Mourinhonak, nem azon, hogy ezúttal keményebben büntették a hentelést.
Ne felejtsétek mennyi gusztustalan taposás maradt következmény nélkül az utóbbi 3 meccsen.
Ez itt a lényeg: tökös volt a bíró, nem pedig gyáva takonypóc aki nem mer pirosat adni. mint pl a királykupa döntőn... ott is villanthatott volna a piros.ozsimiki írta:Stark meghúzta.
Puyi szerintem igazi balbekket fok játszani felfutásokkal, előreíveléssekkel viszont nem lesznek beadásai sem lövései hanem inkább majd ha úgy alakul bemegy fejelni.LM10 írta:A Sport már elvileg tudja a hivatalos kezdőt:
V.V-Alves-Mascherano-Piqué-Puyol-Busquets-Xavi-Keita-Villa-Pedro-Messi
Hol van Thiago? Nagyon remélem hogy kezdeni fog a srác... Keitával halott a kreativ középpálya.LM10 írta:A Sport már elvileg tudja a hivatalos kezdőt:
V.V-Alves-Mascherano-Piqué-Puyol-Busquets-Xavi-Keita-Villa-Pedro-Messi
bagdisanyika írta:sziasztok. tudna valaki linkelni egy oldalt ahol megtudnám nézni a mai classicot? előre is köszönöm. Jó szurkolást mindenkinek. Hajrá Barca!
ezen az oldalon keresgélhetsz:bagdisanyika írta:sziasztok. tudna valaki linkelni egy oldalt ahol megtudnám nézni a mai classicot? előre is köszönöm. Jó szurkolást mindenkinek. Hajrá Barca!
Ez tenyleg nagyon utos.Raadasul ket olyan szamelytol,akinek a velemenyere altalaban adok es objektiven latjak a dolgokat.Grt. Megegyszer!LM10 írta:Ozsi és Daffy közreműködésével megcsináltam a Szurkoló VS Szurkoló rovatot. Volt már többször is eurobarcán, számomra ez mindig élvezetes rovat volt.Szeretném ismét megköszönni a közreműködést srácok, ti pedig fogadjátok szeretettel a 2 véleményt a Clasicoról.
http://baggioblogja.blog.hu/2011/04/26/ ... szurkolo_1
Annál, azért jobb lett.samy85 írta: no ez elég komoly lett! mintha a ks-t olvastam volna!![]()
no ez elég komoly lett! mintha a ks-t olvastam volna!LM10 írta:Ozsi és Daffy közreműködésével megcsináltam a Szurkoló VS Szurkoló rovatot. Volt már többször is eurobarcán, számomra ez mindig élvezetes rovat volt.Szeretném ismét megköszönni a közreműködést srácok, ti pedig fogadjátok szeretettel a 2 véleményt a Clasicoról.
Adom!Barcaman14 írta:Nagyon jó lett! Jó kérdések érdekes válaszokkal!LM10 írta:Ozsi és Daffy közreműködésével megcsináltam a Szurkoló VS Szurkoló rovatot. Volt már többször is eurobarcán, számomra ez mindig élvezetes rovat volt.Szeretném ismét megköszönni a közreműködést srácok, ti pedig fogadjátok szeretettel a 2 véleményt a Clasicoról.
http://baggioblogja.blog.hu/2011/04/26/ ... szurkolo_1Gratula!
Majd az első gólunknál felébredsz!Leomessi14 írta:Ez esetben viszont eleg utos...tul faradt vagyok nem esett le.Leomessi14 írta:rtem en hogy ertekes Ramos alairasa,de megis,hogy lehet ilyet hirdetni egy Barca forumon az El Classico elott azutan,hogy a Real megnyerte a Kiraly Kupat....G.Gabe írta: OFF:
ÚJ JÁTÉK A HASBROTÓL!!!!
500 DB-OS 3D COPA DEL REY PUZZLE.
AZ ELSŐ 100 MEGRENDELŐNEK SEGIO RAMOS ÁLTAL DEDIKÁLT PÉLDÁNYT KÜLDENEK!
Nagyon jó lett! Jó kérdések érdekes válaszokkal!LM10 írta:Ozsi és Daffy közreműködésével megcsináltam a Szurkoló VS Szurkoló rovatot. Volt már többször is eurobarcán, számomra ez mindig élvezetes rovat volt.Szeretném ismét megköszönni a közreműködést srácok, ti pedig fogadjátok szeretettel a 2 véleményt a Clasicoról.
Ez esetben viszont eleg utos...tul faradt vagyok nem esett le.Leomessi14 írta:rtem en hogy ertekes Ramos alairasa,de megis,hogy lehet ilyet hirdetni egy Barca forumon az El Classico elott azutan,hogy a Real megnyerte a Kiraly Kupat....G.Gabe írta: OFF:
ÚJ JÁTÉK A HASBROTÓL!!!!
500 DB-OS 3D COPA DEL REY PUZZLE.
AZ ELSŐ 100 MEGRENDELŐNEK SEGIO RAMOS ÁLTAL DEDIKÁLT PÉLDÁNYT KÜLDENEK!