Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ez az ember eddig is kb erről szólt.ab1daL írta:Eddig tartottam emberileg sokra Josét, ezek után végleg elvágta magát nálam. Hogy meri megengedni magának azt, hogy megnevez egy futball szervezetet, egy alapítványt, a spanyol labdarúgó szövetség elnökét, és összemossa őket, hogy ők segítik a Barcát? Honnan veszi ez az ember ehhez a bátorságot? Ráadásul, jelentéktelennek tartja a 2009-ben nyert BL címünket. Ilyet én még nem tapasztaltam...
pety27 írta:
Halál komolyan mondom hogy ki*aszottul rossz ezt nézni Barca drukkerként.. vissza kéne venni a színészkedésből,és nem azzal törődni h a másik is csinálja... ..
Sztem Jo5é kb. külön szektort fog kapni a lelátón, annyi biztonsági ember fog kelleni, hogy megvédje őtlui1698 írta:Ezek után még a szokásosnál is szívélyesebben fogadja majd az a 90 ezer ember a Madridot.
nálunk meg amióta alvesek, busquetsek, ibrak, villak játszanak azóta majdnem az egész csapatra átragadt az undorító színészkedős, reklamálós stílus, ami előtte egyáltalán nem volt jellemzőMessithebest írta:...ahogy odament madridékhoz a sok tapló(cé,mou,perez stb....), egyből itt a focin kívül minden van... akkor se játszanék ott, ha fizetnek... szégyen....
Ez meg a másik... ezt ki is hagytam... ez tényleg szégyen....... eddig is volt rivalizálás a 2 csapat közt, de ennyire....ahogy odament madridékhoz a sok tapló(cé,mou,perez stb....), egyből itt a focin kívül minden van... akkor se játszanék ott, ha fizetnek... szégyen....Fecooo írta:tudjátok mi a durva? a Madrid HIVATALOS OLDALÁN (!) elemzik a képeket és Danit fikázó kommentárokat idéznek, pl fördinándtól... ez már mindennek az alja...![]()
Próbálkoznak, ha eltiltják utólag alvest, busit, mascht, pedrot. Plussz még messit a nagyon nagyon nagyon aljas levegőben lökésért, esetleg még puyolt, mert murinhot illetlenül tapizta... akkor van egy kis esélyük a visszavágón.ab1daL írta:Azt azért nehezen hiszem el, hogy a Madrid vezetőségében ennyire nincsenek tisztában a szabályokkal, hogy magát a szándékot is illik büntetni. No lábtörés, no party..