2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ééés elkelt! a helyére érkező neymar pedig....albicelesteX írta:A Roma-ba szívesen látnám!daffy írta:szólni kéne az araboknak,hogy higuain nem olyan lúzer és ugyan vegyék már meg a citybe. 30ba alkalmi vétel,úgysincs még csak 10 csatáruk.
viszont hogy nem a realba való,az hétszentség.
A Roma-ba szívesen látnám!daffy írta:szólni kéne az araboknak,hogy higuain nem olyan lúzer és ugyan vegyék már meg a citybe. 30ba alkalmi vétel,úgysincs még csak 10 csatáruk.
viszont hogy nem a realba való,az hétszentség.
Én utálom nem is tagadom. Egy ennyire ellenszenves embert még sosem láttam, nem csak én utálom, hanem az összes nem Barcelona-fan ismerősöm.zsuni írta:azért megnézem azt, aki 36 gólt lő a spanyol bajnokságban. nem kell a negativ rizsa, lehet nincs olyan szezonja mint Messinek, de azért na, ez már a bőven a ló másik oldala amit ti műveltek. lehet szeretni meg nem, 36ot az a Nisty sem tudott bevágni akinek tényleg a segge alá toltak minden labdát, vagy Raúl aki nem keveset vert élete során..
igen, csak ő sokkalta erősebb, mint izmosabb és ez a nem mindegydaffy írta:ebben én nem látok logikát... attól erős,hogy izmos,nem? de. pont,hogy magyarázza....AC... írta: Jah csak attól hogy így néz ki, nem magyarázza h ilyen kib*szott erős.
szajko írta:az engem is hidegen hagy,hogy ő lesz a gólkirály,de az viszont már nem,hogy az egész szezonban ki szerez többet.csababarca írta:...
Messi:52 gól, 4 meccse van még(ebből 3 meccsen tolja még max)
Ronaldo:49 gól, 2 meccse van még
az engem is hidegen hagy,hogy ő lesz a gólkirály,de az viszont már nem,hogy az egész szezonban ki szerez többet.csababarca írta:...
ebben én nem látok logikát... attól erős,hogy izmos,nem? de. pont,hogy magyarázza....AC... írta: Jah csak attól hogy így néz ki, nem magyarázza h ilyen kib*szott erős.
szajko írta:úgyvan, tolja még a bíró is... Messinek holnap muszáj lesz gólt,gólokat lőnie.
Jah csak attól hogy így néz ki, nem magyarázza h ilyen kib*szott erős.daffy írta:ezt soha nem értem meg senkitől. ilyen testet 2 év munkájával meg lehet csinálni,ha egy kicsi genetikád is van hozzá. egyáltalán nem nagy cucc,csak szálkásDe Ronaldo a mama mákosgubájától néz ki úgy mint egy díjbírkózó
nem volt 11es.csababarca írta: Az egy dolog daffy, de akkor ne a mi normál termetű,átlagos sportoló testű focistáinkat doppingosozzák a realosok.
a barcát nyomó játékvezető megint alkotott.
Az egy dolog daffy, de akkor ne a mi normál termetű,átlagos sportoló testű focistáinkat doppingosozzák a realosok.daffy írta:ezt soha nem értem meg senkitől. ilyen testet 2 év munkájával meg lehet csinálni,ha egy kicsi genetikád is van hozzá. egyáltalán nem nagy cucc,csak szálkásDe Ronaldo a mama mákosgubájától néz ki úgy mint egy díjbírkózó
ezt soha nem értem meg senkitől. ilyen testet 2 év munkájával meg lehet csinálni,ha egy kicsi genetikád is van hozzá. egyáltalán nem nagy cucc,csak szálkásDe Ronaldo a mama mákosgubájától néz ki úgy mint egy díjbírkózó
Nem baj, biztos aki úgy néz ki mint egy tenyészbika,az tiszta, de Messi a nyeszlett testével sima doppingos. Mondjuk az összes barcás az, szóval ez is dogma ként van nyilvántartva egyes helyen....AC... írta:Ronaldonak már vörösödik a szeme alatt, arrafelé sem ártana egy doppingvizsgálat...nehogy a végén még kimúljon