2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
esélytelen. távozók: dudek,garay,lass,gago,adebayor,pedro leon és talán canales.btw, megint nagybevásárlást rendeznek?
bocs, de én a harmadosztályból csak az Alcorcón meccseit követemferninho írta:RM Castilla meccsröl egy bövebb cikk, hogy legalább legyen valami háttértudásotok a Castilla, a Real és egyéb Madriddal kapcsolatos személyek hecceléséhez...
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=10307
Abszolút adom. Régebben még láttam benne a potenciált, ma már nem. Túl sokáig maradt az Atleticoban sztem, az a baj. Egy fiatal tehetség karierje szempontából döntő lehet, h jókor igazoljon jó helyre, nála ez nem jött össze. Sem Benzemánál, sem Higuain-nál nem tartom jobbnak.MichaaBee írta:Remélem 40 felett perkálnak érte.csababarca írta:Agüero több mint valószínű,hogy megy a real-baAnnyira nem tartom nagy ásznak a gyereket, mint amennyire itt mondják. 3-4 éve az Atlético kiscsillaga, de még nem nagyon láttam villantani...
Remélem 40 felett perkálnak érte.csababarca írta:Agüero több mint valószínű,hogy megy a real-ba
ez higuain vagy benzema távozását jelentheti. benzema perezi szerzemény,higu meg nem megy el,mert túl szép is lenne. aguero nem kell,sétálgatós,flegma,4ből 1 normális meccse van,emberileg 0,ha átjön.csababarca írta:Agüero több mint valószínű,hogy megy a real-ba.
Ennek nem örülök, mert csípem a Kunt...elnézegetném inkább nálunk, nem kerülne többe szerintem mint Rossi, ha már csatárt akarunk venni.
sokak szerint elképzelhető hogy átszoktatják jobbra,esetleg marcelo egyel feljebb menne a kp-ra:ab1daL írta:Megint hallani, hogy Coentrao-t megveszik a madridiak. Kérdésem lenne: akkor mi lesz Marceloval? Eggyel előrébb fog játszani? Pedig idén nem volt olyan borzalmas megítélésem szerint balhátvédként..
Nagyon sajnáltam, hogy Raúl elment tőlünk, igaz, örülök a feltámadásának, és annak, hogy nem kell azt látnom, hogy nálunk csak szenved a padon.Initom írta:100% ig biztos vagyok abban hogy Mou olyan epizódszerepet szánt Raúl-nak mint anno Materazzinak az Internél.
Raúl focizni akart,és a Real gyökerek ide vagy oda elment,és jól is tette,hogy nem maradt a henteskedő madridnál.
Ő nem ilyen.Amugy nekem is példaképen Raúl Gonzalez Blanco.
Vicces szokott lenni mikor a classicón midenki üti egymást,ő meg Puyollal a végén lepacsizik,ölelkezik.
amíg több rossz megoldása van,mint jó,addig nálam nem kezdő szintű.blanee írta: Nem értem mi bajod di mariaval, mindig leírod hogy nem jó ide, vagy nem kezdő-szint, de szerintem jelenleg egyike azoknak a játékosoknak, akiktől valami szépet is láttunk idén. Sok meccsen ő hozott olyan megmozdulásokat, amik váratlanok voltak, és az igazi látványos focit produkáló realra emlékeztetett. Azért voltak ütős cselei, góljai, én néha csak néztem, hogy mit tud ez a gyerek. Tény, hogy sokszor bizonytalan és sokat akar, de szerintem ez még belefér, lévén fiatal és gyorsan akar minél többet mutatni. Tehát szerintem nagyon tehetséges, meg kell kicsit nevelni, de vétek lenne padoztatni, vagy eladni.
Ráadásul a madrid mindig abból is a legrosszabbat kapja .sjd írta:Mondjuk abba azért gondoljunk bele, hogy mi nap, mint nap látjuk milyen tragikus bíráskodás megy az első osztályban, ehhez képest a harmadosztályra könnyen lehet, hogy a botrányos az enyhe kifejezéslluisllach89 írta:Botrányos játékvezetés mellett a Castilla elveszítette az Alcoyano elleni első meccset
Mondjuk abba azért gondoljunk bele, hogy mi nap, mint nap látjuk milyen tragikus bíráskodás megy az első osztályban, ehhez képest a harmadosztályra könnyen lehet, hogy a botrányos az enyhe kifejezéslluisllach89 írta:Botrányos játékvezetés mellett a Castilla elveszítette az Alcoyano elleni első meccset
Nem értem mi bajod di mariaval, mindig leírod hogy nem jó ide, vagy nem kezdő-szint, de szerintem jelenleg egyike azoknak a játékosoknak, akiktől valami szépet is láttunk idén. Sok meccsen ő hozott olyan megmozdulásokat, amik váratlanok voltak, és az igazi látványos focit produkáló realra emlékeztetett. Azért voltak ütős cselei, góljai, én néha csak néztem, hogy mit tud ez a gyerek. Tény, hogy sokszor bizonytalan és sokat akar, de szerintem ez még belefér, lévén fiatal és gyorsan akar minél többet mutatni. Tehát szerintem nagyon tehetséges, meg kell kicsit nevelni, de vétek lenne padoztatni, vagy eladni.daffy írta:így igaz. a legfontosabb igazolás az benzema lenne,mint első számú csatár. aztán dm padoztatása és onnan a 60. perc körüli bejövetele. e kettővel már nagy lépést tennénk előre. ha állandósulna esetleg a 4-3-3,az meg maga lenne a csúcs. ha jól számolom ez így nem is kerülne sokbasjd írta: (amúgy értem mire gondolsz, de szerintem még játékoskeretben is van hová fejlődnie a Madridnak)
Pontosan.bence-barca írta:Láttad a meccset? Mert én nem tudom, h milyen volt a játékvezetés, lehet csak erre fogják, de lehet, h igazuk van. Bár az más kérdés, h fogalmazhatnának úgy is, h a játékvezetés vitatható v rossz volt aztán berakni a tudósítás végére és nem az első szónak kéne ennek lenni...lluisllach89 írta:"vas, 15:30 - Botrányos játékvezetés mellett a Castilla elveszítette az Alcoyano elleni első meccset, így minimálisra csökkentek az esélyei a továbbjutásra: RM Castilla - Alcoyano 0-2. A meccset 45 ezer néző látta a Bernabéu stadionban. Ez volt Alberto Toril első veresége a madridiak kispadján."
Sírok
Láttad a meccset? Mert én nem tudom, h milyen volt a játékvezetés, lehet csak erre fogják, de lehet, h igazuk van. Bár az más kérdés, h fogalmazhatnának úgy is, h a játékvezetés vitatható v rossz volt aztán berakni a tudósítás végére és nem az első szónak kéne ennek lenni...lluisllach89 írta:"vas, 15:30 - Botrányos játékvezetés mellett a Castilla elveszítette az Alcoyano elleni első meccset, így minimálisra csökkentek az esélyei a továbbjutásra: RM Castilla - Alcoyano 0-2. A meccset 45 ezer néző látta a Bernabéu stadionban. Ez volt Alberto Toril első veresége a madridiak kispadján."
Sírok
Nem is láttam hogy a blancitó az avatarod.Fecooo írta:egy más stílusú boxer talán megoldhatja a problémádatés a faxom is kivan.![]()
ON:
Raúl nem csak a te példaképed, nem véletlenül pár hete az ő képe az avatarom...
)
Azért írtam mert többen más okot véltek felfedezni.daffy írta:ez nem titok,nyíltan megmondta mou és raúl elfogadta.Initom írta:100% ig biztos vagyok abban hogy Mou olyan epizódszerepet szánt Raúl-nak mint anno Materazzinak az Internél.
Raúl focizni akart,és a Real gyökerek ide vagy oda elment,és jól is tette,hogy nem maradt a henteskedő madridnál.
ez nem titok,nyíltan megmondta mou és raúl elfogadta.Initom írta:100% ig biztos vagyok abban hogy Mou olyan epizódszerepet szánt Raúl-nak mint anno Materazzinak az Internél.
Róla mondták(asszem Cruyff), hogy semmiből sem tízes, de mindenből 8as. Szerintem ez teljesen igaz. Viszont amiből 10es, az az emberség.fanbarca írta:Ez benne tényleg a legnagyobb dolog! Óriási lelke van, és a FAIR-PLAY megtestesítője. Foci tudása sem utolsó azért!Fecooo írta:Raúl tudásával talán nem ér fel a történelem legnagyobb focistáihoz, viszont mint EMBER a foci világában egyértelműen magasan a numero uno