Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ezt most nem igazán értem. Ha brutál csoportot akarsz nekünk, akkor ennél jóval erősebbet is lehetne, de ha gyengébbet, akkor ismessideco írta:Hát szinte egy óra alatt kisorsoltam a csoportokat![]()
Szóval a magyarok nálam Németországgal, Szlovéniával,Bulgáriával, Lettországgal és Izlanddal lennének egy csoportbanNem lehetetlen, de nagyon nehéz...
Egervári már a honosítást sem zárja ki, csakhogy csatárt találjon a válogatottba:messideco írta:Seph11 hozzászólása a képességeimet meghaladják, nem értem.
Más:
http://kozepkezdes.blog.nepsport.hu/arc ... _Csatrbsg/
Nagyon érdekes bejegyzést találtam a magyar válogatottról, és annak -nem túl termékeny- csatárbrigádjáról. Van mit elemezni...
Azért a norvégok helyett inkább a görög vénembereket... (Vagy, már elkezdtek fiatalítani?) Tök mindegy, így is inkább őket.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... 90?nocache
ennek azért lehet örülni...
el tudnék viselni egy Norvégia, Szlovákia, Mi, Albánia, Feröer, Andorra csoportot
azért off-ként és széljegyzetben annyit, hogy a magyarnál nem sok pesszimistább, hitetlenebb percember létezik a földön.Kalap1988 írta: Ha ez valóban így lesz ( most már valószínű), akkor Bazsi leírta előttem magát, de ettől még ki kérem magamnak daffy azt a butaságot, hogy azért tette, mert magyar. Hagyjuk már ezeket az ostoba általánosításokat. Aki volt már külföldön ( gondolom te is), az tudja, hogy ott is rengeteg a buta ember, mindenhol vannak problémák és nem vagyunk ilyen téren lemaradva. Ez off már, de nem tudom elmenni az ilyen alapvetően keserűségből fakadó megállapítások mellett. Mindenki lehet szomorú ebben az országban, nem is kell, hogy tetsszen neki, de ócsárolni nem kellene. Ez nem stílus. Köszönöm ( tudod, hogy tisztellek és jókat szoktunk beszélgetni, így remélem nem sértődsz meg, de ez már sok volt)
nem sértődöm meg és remélem te sem teszed,így elnézésedet kérem. a magyarság tekintetben nem értettünk egyet és nem is fogunk,de nem is kell. bocsánat!Kalap1988 írta: Ha ez valóban így lesz ( most már valószínű), akkor Bazsi leírta előttem magát, de ettől még ki kérem magamnak daffy azt a butaságot, hogy azért tette, mert magyar. Hagyjuk már ezeket az ostoba általánosításokat. Aki volt már külföldön ( gondolom te is), az tudja, hogy ott is rengeteg a buta ember, mindenhol vannak problémák és nem vagyunk ilyen téren lemaradva. Ez off már, de nem tudom elmenni az ilyen alapvetően keserűségből fakadó megállapítások mellett. Mindenki lehet szomorú ebben az országban, nem is kell, hogy tetsszen neki, de ócsárolni nem kellene. Ez nem stílus. Köszönöm ( tudod, hogy tisztellek és jókat szoktunk beszélgetni, így remélem nem sértődsz meg, de ez már sok volt)
Ha ez valóban így lesz ( most már valószínű), akkor Bazsi leírta előttem magát, de ettől még ki kérem magamnak daffy azt a butaságot, hogy azért tette, mert magyar. Hagyjuk már ezeket az ostoba általánosításokat. Aki volt már külföldön ( gondolom te is), az tudja, hogy ott is rengeteg a buta ember, mindenhol vannak problémák és nem vagyunk ilyen téren lemaradva. Ez off már, de nem tudom elmenni az ilyen alapvetően keserűségből fakadó megállapítások mellett. Mindenki lehet szomorú ebben az országban, nem is kell, hogy tetsszen neki, de ócsárolni nem kellene. Ez nem stílus. Köszönöm ( tudod, hogy tisztellek és jókat szoktunk beszélgetni, így remélem nem sértődsz meg, de ez már sok volt)daffy írta:há micsináááááász?!![]()
ennyit a karrierről,pedig egy európa ligára esélyes csapatba bőven jó lenne,sőt. gratulálok neki,hogy a pénzt választotta a foci helyett,de annyira nem lep meg,magyar.
há micsináááááász?!
Egyszer Hajdú B. mondta Gyepesről, h jó-jó, csak mindig rá kell állítani egy védőt, h ne lőjön öngólt!Messa írta:Juhász miatt nagy kár. Egy középső védő van, aki képes lehet helyettesíteni, Horváth Gabi a Bredából. Nem is nagyon tudok mást, Gyepes, Tímár?
Szerk.: Bingó, Kádár Tomi! Mondjuk őt messze nem tartom Newcastle szintű játékosnak, meglátjuk Sanyibá bedobja-e.
A keretből kiindulva valószínűleg a Lipták-Pintér páros játszhat majd a svédek ellen.looka írta:Kádár TamásMessa írta:Juhász miatt nagy kár. Egy középső védő van, aki képes lehet helyettesíteni, Horváth Gabi a Bredából. Nem is nagyon tudok mást, Gyepes, Tímár?![]()
Lötyögtek egyet a srácok, a 3 pont megvan, ennyi elég. Svédek nagyon megszórták a finneket, nem tudom, mit alkotunk majd ellenük...
Kádár TamásMessa írta:Juhász miatt nagy kár. Egy középső védő van, aki képes lehet helyettesíteni, Horváth Gabi a Bredából. Nem is nagyon tudok mást, Gyepes, Tímár?
Gondolom Vanczák miatt sírsz...Fecooo írta:egyik szemem sír, a másik röhög![]()
![]()
Juhász és vilike is kisárgult, nem játszhatnak a svédek ellen