Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első kettőből már biztos, hogy semmi, Souza kijelentette, hogy mostmár magyar játékost szeretne csak idehozni. Buzsákyért a fél karomat odaadnám, de sajnos semmi hír róla, és ugye most jutottak fel a Premier League-be, szóval erre az ügyletre sincs túl sok esély.kakasugynok007 írta:Szerintetek a Videotonnál lesz valami a Crespo vagy a Zé Roberto esetleg a Buzsáky ügyből?
na ez nagyon jóL.Messi 10 írta:Semmiscott neal írta:Nem tudja valaki, hogy a fradi 2. körös mérkőzését mér közvetíti-e a sporttv?De talán a kintire lehet majd találni netes közvetítést.
Semmiscott neal írta:Nem tudja valaki, hogy a fradi 2. körös mérkőzését mér közvetíti-e a sporttv?
Nem csak a Story szokott EL meccseket adni, hanem a Digi is. Egyébként az ilyen selejtezős mérkőzéseket még a Sport TV szokta nyomatni, de most ott se lesz. E va.FtcSikiHun írta:
Albert Stadion TV![]()
Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy egyik sem, pedig a Storynak kéne.
Albert Stadion TVfradika87 írta:Sziasztok
A kérdésem az lenne, hogy a Ferencváros HAZAI EL selejtezős meccsét egy tv csatorna sem hajlandó közvetíteni??
Szerintem semmi. Túl valószínűtlen bármelyik megszerzése. Nem sok esélyt látok rá.kakasugynok007 írta:Szerintetek a Videotonnál lesz valami a Crespo vagy a Zé Roberto esetleg a Buzsáky ügyből?
Ezt ennyivel tudnám csak kommentálni:
Igen, én is úgy gondolom, hogy az NB1 legjobb igazolásait eddig Ti hajtottátok végre, hát ha még sikerülne Oláht, vagy Lázokot megszerezni. Ha mindkettőt, akkor jövőre bajnokesélyes csapatotok lesz, ez nem kérdés.FtcSikiHun írta:A Fradinál úgy néz ki alakul valami.
Szerettem volna én is, ha Mezey marad, hiszen nála senki nem ismerte jobban a csapatot, a játékosokat, de az eddigiek alapján Souza nagyon jó munkát végez, mindenki nagyon bizakodó. Egyébként épp ma hajnalban indult a csapat Olaszországba 10 napos edzőtáborba, elvileg több játékos is fog majd érkezni. Tegnap megjött az első spanyol fecske, a Villarreal B-ből Héctor Sánchez, szélső védő. Tavaly a Tenerifében játszott, 14 meccsen pályára is lépett a Primera Divisionban.FtcSikiHun írta:A Videotonról:
Nem teljesen értem, hogy Mezeyt miért küldték el, meg úgy olvastam az 1/3ad csapatot is. Végre sikerült bajnokságot nyerniük, erre...
Bár ahogyan olvasom, nem gyenge játékosokkal fognak erősíteni, remélem a BL-ben megállják a helyüket.
Szerntem ő is mint a legtöbb külföldi edző el fog bukni. Teljesen értelmetlen döntésnek tartom hogy elküdték Mezey-t. Ismét a nagyobb névért hajtottak,portugál, ezt meg azt érte elstb... Ne legyen igazam, mert jó lenne ha sikeresen szerepelnének a nemzetközi porondon, de szerintem rossz döntést hoztak.Messa írta:Azt rebesgetik, hogy az Espanyol másodedzője, Joan Carrillo jön asszisztensnek Souza mellé a Vidibe. A csóka állítólag Pochettino jobbkeze volt. Mint játékos, Buzsákyról hallani, ugye Souzával ő már dolgozott együtt, neki kimondhatatlanul örülnék.