Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Vagy Perez Burull vezetésével a Madrid-Osasuna bajnoki 2008-ból talán.Pavel írta:Úgy látom, hogy van egy temetőszökevényünk. Nem baj.
Valszeg egy fiatal tanonc.
Nem volt kedvem végigolvasni minden hozzászólást, de arra válaszolnék, hogy mikor segítette a margitot a bíró ellenünk.
Hirtelen három meccs jut eszembe. A 3-3 négy évvel ezelőtt, a sorfalas meccs igaz annak tétje nem volt és az utolsó az idei kupadöntő.
Javaslom keresd elő ezeket a mérkőzéseket és nézd meg.
U.i. A cselszij ellen ne csak a második meccset nézd, hanem az elsőt is. Azt mindig mindenki elfelejti.
azigen, kemény EGY jelenet a kupadöntőről... de kár, h törölték a "fouls" videót ugyanarról a meccsről... Puhl Sanyi annyit mondott, h a Madridnak nem szabadott volna 11 emberrel elkezdenie a 2. félidőt, de biztosan ő a hülye... normális bíráskodás, jah én meg a pápa vagyokszimisi írta:
LOL, a kupadöntő? a megtámogatás az az, mikor normálisan fújnak le egy meccset és csak a hosszabításban állítanak ki tőlünk valakit?
http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8
ajánlom figyelmedbe ezt az egyperces videót, tanulságos, meg a zene is jó.
Milyen 3 évről beszélünk?szimisi írta:Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..
Igen, szerintem sincs semmi köze a cabronozásnak, Roby Carlos kamu kiállításának az első félidőben, Busquets és társai rendkívül szimpatikus viselkedésének, Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának, az 5ösöknek a buszok hátulján.
Az elmúlt 3 év elmérgesedett viszonyának sok oka van, mindkét részről(igen, Mou is benne van), de -szigorúan az én véleményem szerint- legnagyobb részben a sorfal és a cabronozás az oka, amit egyik oldal se tudott megemészteni igazán, még ide lehet venni Figo esetét korábbról.
Mégis mit kellett volna mondania? "Szerintem a kiállítás túlzás volt, mindenki ismeri Pepét, olyan ártatlan, mint a ma született bárány, semmi ártó szándék nem volt a mozdulatában"szimisi írta:Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának
Az tény, hogy eddig sem volt jó a 2 klubb viszona, de sajnos idén sokat romlottszimisi írta:...
a GYŰLÖLKÖDÉS kizárólag murinnyó hibája...
sőt sztem Cruyff a hibás, amiért nem akart a Madridba igazolni, akármennyire is erőlködött Franco... kis komolyságot nem ártana tanúsítani... az ellentét nem újkeletű, viszont a GYŰLÖLKÖDÉS kizárólag murinnyó hibája... Valdano próbált tenni ez ellenszimisi írta:Persze, csak a csúnya Madrid a felelős a rossz viszonyért, ha Mourinho nem lenne, akkor kéz a kézben sétálna Ramos Xavi meleg barátaival meg Arbeloa szülinapi tortát sütne Villanak és nem a lábát törné..
Igen, szerintem sincs semmi köze a cabronozásnak, Roby Carlos kamu kiállításának az első félidőben, Busquets és társai rendkívül szimpatikus viselkedésének, Dani Alves példaértékű "még jó, hogy volt sípcsontvédő" nyilatkozatának, az 5ösöknek a buszok hátulján.
Az elmúlt 3 év elmérgesedett viszonyának sok oka van, mindkét részről(igen, Mou is benne van), de -szigorúan az én véleményem szerint- legnagyobb részben a sorfal és a cabronozás az oka, amit egyik oldal se tudott megemészteni igazán, még ide lehet venni Figo esetét korábbról.
Én ezt kizártnak tartom.Így kb. az egészet.noname írta:Érdekes lehet ez a "barátságos" Clasico.
Szerintem megérné. Először is kb egy nagyságrenddel kapnánk több pénzt érte, márpedig ki olyan hülye h ne játsszon egyet 15-20 millióért. Továbbá a csapatok közti viszony jelenleg szörnyű. Rosszabb nemigen lehet, de egy valóban barátságos meccs valamelyest javítana ezen, hiszen mi is tudjuk mennyire apróságokon múlik az ilyesmi: az Espanyollal is nagyon rossz volt a viszony, de elsősorban Iniesta gesztusa teljesen helyrehozta ezt a viszonyt, a tavalyi meccsek már nem a gyűlölködésről szóltak. Talán egy barátságos Calsico is javítana a helyzeten. Rontani nem ronthat, ráadásul rekord-összeggel gazdagodna mind2 csapat.
Amíg Mou ott lesz Madridban és Perez megengedi neki ezt a viselkedést, addig nem hinném, hogy jobb lesz a viszony a 2 csapat között. Azt meg nem is merem mondani, hogy mi történhet, akkor ha még1 meccset játszunk Ramosszal, Arbeloaval, Pepevel és társaikkal...noname írta:Érdekes lehet ez a "barátságos" Clasico.
Szerintem megérné. Először is kb egy nagyságrenddel kapnánk több pénzt érte, márpedig ki olyan hülye h ne játsszon egyet 15-20 millióért. Továbbá a csapatok közti viszony jelenleg szörnyű. Rosszabb nemigen lehet, de egy valóban barátságos meccs valamelyest javítana ezen, hiszen mi is tudjuk mennyire apróságokon múlik az ilyesmi: az Espanyollal is nagyon rossz volt a viszony, de elsősorban Iniesta gesztusa teljesen helyrehozta ezt a viszonyt, a tavalyi meccsek már nem a gyűlölködésről szóltak. Talán egy barátságos Calsico is javítana a helyzeten. Rontani nem ronthat, ráadásul rekord-összeggel gazdagodna mind2 csapat.
Boltban a 330 ml Estrella=1 euro20tek írta:Hol sörözöl 1 euróért Barcelonában? Mert én 5 euro aaltt nem kaptam sört normális kocsmában (nem is esett annyi pénzért igazán jólRonaldinhoX írta:Jegy kb 100 euro repjegy kb40.000 ft szallas ingyen a baratomnal,sor kb 1 euro....). Vagy úgy értetted, hogy a boltban veszed meg annyiért?