2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amennyit Gago játszott lehet, hogy az ő nevét már el is felejtettesjd írta:Mourinhoból kiindulva valószínűbb, hogy nem ismeri se Morientest, se Di Stefanot. Remélem azért a saját játékosai és szakmai stábja neveivel még elboldogulCapon írta: A sok volt áruló exmadridos játékosról nem is beszélve. MIND áruló egytől egyig Morientestől di Stéfaoig.
Mourinhoból kiindulva valószínűbb, hogy nem ismeri se Morientest, se Di Stefanot. Remélem azért a saját játékosai és szakmai stábja neveivel még elboldogulCapon írta: A sok volt áruló exmadridos játékosról nem is beszélve. MIND áruló egytől egyig Morientestől di Stéfaoig.
Portugál ...Mit vártál tőle?Majd szépen odamegy gratulálni Ramosnak?@@Laguna@@ írta:De azért olyan boldogan elhordozta a dicsőséget....Firefox írta: Nem ért hozzá, a nagyításon tisztán látszott.Még ő is meglepődött rajta.
Nem ért hozzá, a nagyításon tisztán látszott.Még ő is meglepődött rajta.@@Laguna@@ írta:Megpattant a lábán, miután Ramos kapura irányította...mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
Akkor viszont lesgól született, de szerintem Ramos a gólszerző.@@Laguna@@ írta:Megpattant a lábán, miután Ramos kapura irányította...mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
A madridisták is örülnek rendesen, hogy Roncikának megvan az első Nou Camp-os gólja, de amúgy meg nincs.mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
1.PuszillakFeary írta: Nem tudom miért, de téged nagyon rühellek. Olyan álszent f*sz vagy, hogy nem igaz.
Te a barátság jeleként odaadnád a kupát a Madridnak, csakhogy béke legyen a Földön.
Falcaoért kár, nem is tudom így hirtelen, maradt-e egyáltalán valami épkézláb opció még idén...sjd írta:Falcao az Atleticohoz igazolt, Adebayort meg ha jól tudom, feltettétek az első gépre Manchesterbe, szóval megnyugodhatsz utóbbi felőlkimber írta: a másik opció -szerintem- Falcao lehetne, de félek, hogy azt is más viszi el, aki hamarabb észlel. Ehelyett be kell majd érni a tényleg jópofa figura, de csatárként ellenetek teljesen hasznavehetetlen Adebayorral, akitől felállt a szőr a hátamon ha beállították.
Amúgy ha már említetted Lasst, láttam, hogy Pedro Leonnal és Gagoval karöltve ő sem kapott mezszámot, van esetleg valami terve a Madridnak, hogy hogyan szabadulnak majd meg tőlük? (ez amúgy évről-évre visszatérő probléma a Madridnál, hogy valamiért aug. 31-ig sose tudják kikukázni az embereket, akiket akarnak)