Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
vlxe
Capitá del Barça

2011.08.19. 15:28:25

noname írta:Ehhez képest eddig egy kupa esett csak le
Igen :!: Az meg szó szerint leesett :twisted:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.19. 15:25:03

nekem erről a videóról :
http://www.youtube.com/watch?v=9OXhQ8wz ... ture=share

ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=vNuZ3mE11b0

gondolom josé is józsef, csak azért :lol:
noname
Llegenda del Barça

2011.08.19. 15:18:28

Kíváncsi vagyok meddig lesz MOu eltűrve. Egyértelmű h Pereznek is kényelmetlen ez a helyzet, hiszen annak idején se csípték a madridot, de akkor inkább az irigység volt ennek az oka, most meg ez az aljas, szemét......................................................................................................................................................................(pontokat mindenki fantáziájára bízom) Mou csikaja ki az egész világból az általános ellenszenvet.
Mou-t Perez azért hozta h kupákat nyerjen a csapata. Ehhez képest eddig egy kupa esett csak le, mégpedig a legjelentéktelenebb. Perez bajnokságot és BL-t akar, nem ilyen mihaszna királykupákat. Az se jó pont a portugálnak, hogy Perez hozta Valdanot, Mou meg gyakorlatilag elüldözte. Van egy olyan érzésem h be fog telni a pohár. Ha idén nem nyer valamki komolyat a Real, akkor Mou menesztve lesz. Tavaly BL-ben a döntő se jött össze, bajnokságban egy percig se jelentettek igazi veszélyt, egyedül a kupa esett le a túlszűkített keretünk miatt.
Remélem ez az év is olyan termékeny lesz számunkra, mint a triplázó év, mert akkor ezt a pojácát is kiteszik. Mou minidg is az eredményekkel próbálta megindokolni a szemétségét. Ha az eredmények nem jönnek, őt se fogják marasztalni.
Korai persze még ilyesmiről beszélni, de, állítson bármit a sportsajtó, a Madrid egy cseppel sincs közelebb hozzánk, mint eddig. Nekik ugyanolyan erős a csapatuk, mint tavaly. Amennyit fejlődött időközben Özil és Benzema, ugaynannyit öregedett Xabi Alonso és Carvalho. Talán Sahin jelent némi erősítést, Coentrao egyáltalán nem meggyőző, Varane túl fiatal.
Nálunk viszont látványos az erősödés. Thiago,Fontas fejlődött, Xavi és Puyol romlot, de Sanchez és Cesc mindketten nagyon sokat erősítenek a csapaton. Ha már tavaly itt vannak, a kupa is a miénk. Véleményem szerint a keretek közti különbség nőtt a javunkra.
A mutatott játékról: az első meccsen látszott nagyon h még nem vagyunk felkészülve a szezonra, ezért uralhatta a meccset a madrid. A 2. meccsen kiegyensúlyozottak voltak az erőviszonyok, úgy h az ellenfél gyakorlatilga tökéletesen felkészülhetett a szezonra, míg a mi csapatunk még igen visszafogott teljesítményt nyújtott. A játékosok lassan mozogtak, fáradtak voltak, a kapust szinte sose támadtuk. Mindenki spórolt h ne fáradjon el. Ha számszerüsíteni akrnám a dolgot: a Barca max 60-70%-on játszott, a Real viszont 90-100%-on és így is tlejesen kiegyensúlyozott volt a 2. meccse.
Mondhatja mindenki h közelebb van a Madrid. az majd akkor derül ki, ha mind2 csapat csúcsformában játszik. Ebből a 2 mecsből csak az derült ki, hogy a csúcsformában játszó Madrid se tudja legyűrni a félgőzzel játszó Barcát.
A Fifa egy szégyen
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.19. 14:57:50

sjd írta:
Capon írta: A sok volt áruló exmadridos játékosról nem is beszélve. MIND áruló egytől egyig Morientestől di Stéfaoig.
Mourinhoból kiindulva valószínűbb, hogy nem ismeri se Morientest, se Di Stefanot. Remélem azért a saját játékosai és szakmai stábja neveivel még elboldogul :D
Amennyit Gago játszott lehet, hogy az ő nevét már el is felejtette :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.19. 14:50:59

Capon írta: A sok volt áruló exmadridos játékosról nem is beszélve. MIND áruló egytől egyig Morientestől di Stéfaoig.
Mourinhoból kiindulva valószínűbb, hogy nem ismeri se Morientest, se Di Stefanot. Remélem azért a saját játékosai és szakmai stábja neveivel még elboldogul :D
BarcaBaku
Barça B

2011.08.19. 14:31:30

Capon!

Ne adj műringyónak egy Barcás oldalon ekkora ötleteket..így is elég beteg már az agya..lehet vinné a bíróságra feljelenti a Barcát mer ez 1 bizonyíték :lol: :roll: Azon se lepődnék most már meg ha szóról szóra ez lenne a következő Clássico előtt a nyilatkozata..

Am Ronaldo-ról annyit h sztem nincs nagy okunk gyűlölködni..sztem ő se boldog igazán..ő nem sunyiskodik nem balhézik nem kelt direkt feszültséget, szívét lelkét kiteszi h nyerjenek..sztem mindig megvan a stílusa ami irritál de legalább mást nem akar szándékosan tönkretenni és a meccsre figyel
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.19. 13:59:56

Fúj már megint ez a mocskos, szemét, lefizetett nemzetközi sajtó szegény ártatlan Madridod bántja. Csak azért mert unicef felirat van a mezünkön!!!
A sok volt áruló exmadridos játékosról nem is beszélve. MIND áruló egytől egyig Morientestől di Stéfaoig. Különben is kik ezek az árulók és mit tettek a Madridért? Semmit! Őket is lefizette a Barca azért beszélnek Mourinho ellen. :twisted:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
bali 15
Director del Fútbol

2011.08.19. 10:57:42

Ronaldo az én szememben is nagyot nőtt. Mondjuk én annyira nem utáltam őt sohasem.
Az is lehet, hogy nem érzi olyan jól magát. :?
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.08.19. 10:04:31

Így két nap után én is leírnám a véleményemet a meccsről! Kezdeném magunkkal! Gratulálok a srácoknak, szép diadal volt. Jó meccset játszottunk, élvezetes volt leszámítva a hosszabbítás perceit. Örülök, hogy Cesc jól szállt be a meccsbe! Messit meg már nem is fényezem, mert egyszerűen nincsenek rá szavak! Egyébként jók voltunk ismét csapatként és megérdemelten nyertünk, pláne azért értékes ez a diadal, mert a Madrid előttünk jár a felkészülésben!
Madrid kapcsán: osztom azoknak a véleményét, akik Mourinho személyét teszik felelőssé az eldurvuló el Classicok miatt! Gusztustalan amit ez az ember megenged magának. Mentalitása átragad a játékosaira, akik közül Marcelo, Ramos és Pepe azért vannak a pályán, hogy lerúgdossák a mieinket. Kiemelném viszont az általam nagyon utált CéRonaldot, aki pozitív meglepetést okozott ezeken a meccseken. Bár az első meccs után szóvá tette az elmaradt büntetőjét (ebben igaza volt, függetlenül attól, hogy mi is rúghattunk volna egyet), de nem dobálta magát, kimaradt a balhékból...Nem szerettem meg, de szerintem ő nem akar beállni a sorba, és felvenni ezt az agresszív stílust. ugyanez igaz Kakara is, aki lehet ezért (is) vált kegyvesztetté. de érdemes megnézni a többi játékost: Casillas, aki színészkedéssel vádolja meg Cesct, holott Marcelo akkorát rúgott bele, hogy csoda, hogy nem tört/szakadt valamije. Özil vagy Higuain, akik nem voltak balhés srácok...most meg behülyültek. De Marcelo, Xabi Alonso és Ramos sem voltak ilyenek, keményen játszottak, de nem durván. Pepe viszont mindig is hülye volt, bár durvább lett Mourinho érkezésével. Az öreg Carvailo meg mindig is Mou katonája volt. Tehát, addig míg itt van ez a portugál szemét, addig ilyenek lesznek a Classicok. Kívánom neki, hogy soha ne nyerjen itt spanyolban semmit! És kívánom a mÍadridnak, hogy lépjen le erről a sötét útról, és koncentráljanak a játékra, mert jó a keretük, nem játszanak rossz focit...csak ezt a viselkedést kéne levetkőzni...
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.19. 09:16:29

[quote="Firefox"]
Portugál ...Mit vártál tőle?Majd szépen odamegy gratulálni Ramosnak? :lol:[/quote]

:D:D:D Persze.... gondoltam, simán hajlonghatott volna előtte :lol:
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
Firefox
Capitá del Barça

2011.08.19. 09:14:08

@@Laguna@@ írta:
Firefox írta: Nem ért hozzá, a nagyításon tisztán látszott.Még ő is meglepődött rajta.
De azért olyan boldogan elhordozta a dicsőséget....
Portugál ...Mit vártál tőle?Majd szépen odamegy gratulálni Ramosnak? :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.19. 09:11:48

[quote="Firefox"]
Nem ért hozzá, a nagyításon tisztán látszott.Még ő is meglepődött rajta.[/quote]

De azért olyan boldogan elhordozta a dicsőséget....
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.19. 09:10:40

Most már mindegy. Örüljön a 100. góljának, mi meg örülünk a Szuperkupánknak! :D:D:D:D
Firefox
Capitá del Barça

2011.08.19. 09:10:02

@@Laguna@@ írta:
mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
Megpattant a lábán, miután Ramos kapura irányította...
Nem ért hozzá, a nagyításon tisztán látszott.Még ő is meglepődött rajta.
Fuc*k off Madrid!
Pavel
Entrenador del Barça

2011.08.19. 09:08:11

@@Laguna@@ írta:
mess2009 írta:egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
Akkor viszont lesgól született, de szerintem Ramos a gólszerző.
Nem is baj, hogy ilyen lett a 100.-ik gólja. Egész életében emlékezni fog rá.
Firefox
Capitá del Barça

2011.08.19. 09:06:35

A madridisták is örülnek rendesen, hogy Roncikának megvan az első Nou Camp-os gólja, de amúgy meg nincs.
Amúgy meg ezt csekkoljátok :lol: 0:13-nál Híguain hogy örül már :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=j6K6L2Vnb1Y
Fuc*k off Madrid!
@@Laguna@@
Jugador del Barça

2011.08.19. 09:05:10

[quote="mess2009"]egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?[/quote]

Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.19. 08:39:23

Feary írta: Nem tudom miért, de téged nagyon rühellek. Olyan álszent f*sz vagy, hogy nem igaz.
Te a barátság jeleként odaadnád a kupát a Madridnak, csakhogy béke legyen a Földön.
1.Puszillak :lol:
2.Sajnállak
3.Elnézésedet kérem (a magam álszent [auto_cenzúra] stílusomban) ezek szerint nem fogalmaztam meg jól a hsz-m, ha nem jutott el a Facebookon, SP-n nevelkedett tyúknagyságú agyadig, hogy egyáltalán nem azt mondtam, hogy odaadnám a kupát a Madridnak!
4.Elmorzsoltam pár könnycseppet, mert rühellsz....

off: Gondolom Fecooo regeltél még egy névvel és bebökted nekem ezt :mrgreen: Feary felhasználóval :lol:

És hogy valamit hozzáfűzzek a témához is az esélyeket még nem lehet látni, mi összeszokottabbak vagyunk, s ez sokat jelent!Eddig is ha hullámvölgyben volt a csapat, mindig sikerült csapatként továbblendülni a nehéz időszakokon!Madridban viszont fiatal csapat van, s ambiciózusak, én is 60-40re adom az esélyeket ide!Fontos lesz az évkezdet, s jól is jön, hogy lehet még készülni!Jó izgalmas szezonra van kilátás, s remélhetőleg a zsinór 4ik bajnoki cím meglesz!

De Feary kedvéért legyen a Madridé, hogy világbéke legyen.... roll:
Kép
Kép
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2011.08.19. 08:39:08

egy valamit nem értek: a sport 1 kikockázta,(saját szememmel láttam!) hogy a gólhoz C.Ronaldónak semmi köze, ennek ellenére mindenki neki adja....? hogy van ez?
kimber
Barça C

2011.08.19. 07:09:07

sjd írta:
kimber írta: a másik opció -szerintem- Falcao lehetne, de félek, hogy azt is más viszi el, aki hamarabb észlel. Ehelyett be kell majd érni a tényleg jópofa figura, de csatárként ellenetek teljesen hasznavehetetlen Adebayorral, akitől felállt a szőr a hátamon ha beállították.
Falcao az Atleticohoz igazolt, Adebayort meg ha jól tudom, feltettétek az első gépre Manchesterbe, szóval megnyugodhatsz utóbbi felől

Amúgy ha már említetted Lasst, láttam, hogy Pedro Leonnal és Gagoval karöltve ő sem kapott mezszámot, van esetleg valami terve a Madridnak, hogy hogyan szabadulnak majd meg tőlük? (ez amúgy évről-évre visszatérő probléma a Madridnál, hogy valamiért aug. 31-ig sose tudják kikukázni az embereket, akiket akarnak)
Falcaoért kár, nem is tudom így hirtelen, maradt-e egyáltalán valami épkézláb opció még idén...

Azt én sem értem miért várunk a felesleg kiszórásával az utolsó pillanatig. Mondjuk ezek elég problémás emberek. Több csapat is vitte volna őket, de kijelentették, hogy ide nem, csak oda hajlandóak eligazolni, így pedig nehéz lesz megszabadulni tőlük. Ami pedig mindenkinek jó lenne, ott keveset kínálnak értük. De én már azon vagyok, hogy adjanak egy zacskó szotyit, azt menjenek. :?
Hala Madrid!
Viva Espana!
albicelesteX
A Vadász

2011.08.19. 07:07:42

Ez már azért mindennek az alja.Férfiasságról beszél és a saját kisebbségi komplexusait és sérelmeit vagy gyűlöletét a játékosain keresztül éli ki.Szerintem egy gyáva hitvány féreg.A földön fekvőbe sunyin berúgás vagy a hátulról kinyom a szemed és elsétálok tényleg férfias,majd amikor számon kérik hagyom,hogy mások álljanak oda helyettem.Férfiasság a javából.Itt már nem csak a szövetségnek kéne intézkedni,hanem a klubnak is,hogy megfékezzék ezt az ámokfutást.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.19. 02:55:01

ki tudja... [-X :-& :mrgreen:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.19. 02:47:53

Kép
itt mi lehetett? :D
Xanthor
Capitá del Barça

2011.08.19. 02:31:10

http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O1WE
Ez alapján nem mondanám, hogy meg akarta rúgni egyáltalán.
Viszont az is látszik, hogy Özil se olyan ártatlanka, akinek csak behúztak egyet. Hátrakapál Villának, aki kicsit meglegyinti hátulról aztán megy vissza kakaskodni és akkor kapja a pofont.
LPKeke
Jugador del Barça

2011.08.19. 01:37:29

majd megmagyarázza hogy csak a labdát akarta elrúgni :D
Válasz küldése