Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Előtted kettővel éppen erről folyt a szó...soadroli írta:Nasri a Cityé...

Középpályára még Mata is kevés lett volna, de még róla is lecsúsztak, fogalmam nincs, hogy kit lehet még elhozni, szerintem senkit, maradnak így, egy közepes kerettel...4-2-3-1ben talán, Song és Wilshere középen, Arshavin, Gervinho a két szélről, ( helyettük van még ez az új kiskölyök, meg Walcott, esetleg középre még Ramsey, de a többi...) középen Rosicky talán, elöl meg Van Persie...vagy esetleg nincs irányító, és akkor előre még Samak...de akk meg cserecsatár gyengus...hát, most már nem csak minőségileg, mennyiségileg is gyengék...Velát is kölcsönadta Wenger...mintha tudatosan tönkre akarná tenni a klubot, de ténylegab1daL írta:Na akkor Wengernek mostmár tényleg el kell kezdeni pénzt költeni. Nem tudom pontosan hova kell nekik ember, milyen posztra, de Cesc és Nasri távozásával, egy kreatív (ha nem több) ember nagyon elkéne. Cityre pedig kíváncsi leszek, kellett nekik Silva mellett még1 kreatív emberke.

Hehehe, hát perszeBarcaman14 írta: És ha már Arsenal
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... ir-2091577
Bárcsak igaz lenne!Hazard nagy erősítés lenne!
Fenébe, neki örültem volna a legjobban

Kíváncsi vagyok mire lesz képes, sokan (köztük én is), amikor Silva a Cityhez szerződött kicsit úgy mond "temettük", aztán lassacskán vezére a Citynek. Mondjuk érdekes lesz, mert a hírek szerint újabb ajánlatot tettek Modricért is a kékek.
Az a baj hogy 1 jó meccs után jön majd egy-két szenvedősozsimiki írta:Bolton-M.City
2-3
City meggyőző volt,és volt jó pár ígéretes,szép támadásuk, a Bolton mindkét gólja a semmiből jött,de a vége fele azért még tudtak nyomni az egyenlítésért is.
Agüero,Dzeko is jó volt, bomba gól is volt, szóval elment a meccs.
Még a végén tényleg lesz belőlük valami csapatféle.ozsimiki írta:Bolton-M.City
2-3
City meggyőző volt,és volt jó pár ígéretes,szép támadásuk, a Bolton mindkét gólja a semmiből jött,de a vége fele azért még tudtak nyomni az egyenlítésért is.
Agüero,Dzeko is jó volt, bomba gól is volt, szóval elment a meccs.

18Barca99 írta:Remélem kikap az Arsenal otthon és akkor végre költeni fognak játékosra még időben lenne. A pool meg nagyon szimpatikus nekem évek óta nekik szurkolok, hogy visszatérjenek a Bl-be. Szívesebben nézném őket mint cselszkit vagy tottenhamet.Bobberto írta:Nah jól van, már kezdtem aggódni, hogy az Arsenalnak nem lesz több sérültje... ennyire egy peches brigádot. Lassan elfogy a a csapat.
Szerk.: Egyébként mi van Gerraddal meg Suarezzel? :O
Irónia...soadroli írta:Game90!!!
Én nem értem hogy miért nem kell Vela! Sokkal jobb játékos szerintem mint Bendtner vagy Chamakh. Sőt, lehet Arshavinnál is.
Így is gyenge a keret, de azért kölcsön adja az egyik legjobbját

2008 óta van itt.Lionel85 írta: Ezt az Ignási Miquel nevű gyereket mikor szedte el Wenger?
Fontos lenne őt megtartani, mivel ő az egyetlen kreatív ember a csapatban, de ha nem akar hosszabbítani, akkor el kell adni a ManCity-nek 22 millió fontért. Ez nem is lenne rossz ár érte, főleg, hogy jövőre ingyen mehetne...soadroli írta:Hoppá. Nasri kezd a Pool ellen. Mégse megy sehova