A csoport: A legkeményebb! Két kívánságom van. Villarreal továbbjutás, City utolsó hely, lehetőleg minél több zakóval.

Egyébként érdekes csoport ez, szerintem megjósolhatatlan ki megy tovább, de szerintem: Bayern, City
B: Az Internek nem lesz könnyű dolga, a CSZKA és a Lille is okozhat nekik kellemetlen perceket. A Trabzonspor nagy kérdés. Továbbjutók: Inter, CSZKA Moszkva
C: Sima MU továbbjutást várok, plusz Benfica.
D: A Realtól is elvárás lenne a sima továbbjutás, de remélem megszenvednek. Az Ajaxnak nagyon drukkolok, a Lyont szerintem képesek lehetnek megelőzni. Továbbjutók: Real, Ajax
E: Ez is egy jó kis csoport. Mata hamar szembe került a Valenciával. A Leverkusen méltó vetélytársa lehet a Valenciának, és reméljük Tőzsérék is villantanak valamit. Továbbjutók: Chelsea, Valencia
F: Ránézésre nehéz dolga lesz ennek az Arsenalnak, de szerintem meglesz a továbbjutás. Viszont könnyen a 2. helyen találhatják magukat. A Dortmund fiatal csapatának lehet hogy tényleg sok lesz ez az idény,majd kiderül. Továbbjutók: Arsenal, Marseille-Dortmund (50-50)
G: Ez is egy kiegyenlített csoport lesz. Akár az APOEL is okozhat meglepetéseket. Továbbjutók: Porto, Zenit
Az EL-ben meg voltak érdekes eredmények.