Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerencsétlenek... ha gyorsan dobják még ma kölcsönbe,akkor nem esnek kiL.Messi 10 írta:Fernando GagoAS Roma
Azért ma elég aktívak voltak Kjar,Pjanic,Gago! Nem lesznek ők rosszak!Capon írta:Sajnos ha nem lesz valami nagy változás a Roma játékában, akkor már szerintem féltávnál elfogják zavarni LE-t.
Nem mintha nagyon szívemen viselném a Roma sorsát, de LE-nek szurkolok.
Egy ilyen összeszokatlan csapat élére , egy tapasztaltabb edzőt,egy nagyobb nevet raktam volna. De ők tudják...L.Messi 10 írta:Azért én nem írnám le előre Conte-tInitom írta:Igazoltak sok-sok játékost,de egy lyukas hely mégis maradt, az EDZŐ SZEMÉLYE.![]()
![]()
Grygera hivatalosan is a Fulham játékosa; leigazoltuk a HNK Rijeka 93'as születésű, U21es Horvát válogatott kapusát, Simon Slugat.
Azért én nem írnám le előre Conte-tInitom írta:Igazoltak sok-sok játékost,de egy lyukas hely mégis maradt, az EDZŐ SZEMÉLYE.![]()
Nyilván el lehetett volna tapsolni két klasszisra is, csak azzal semmi nem lett volna megoldva. Szélsővédők, balszélső, középpályások és csatárok hiányoztak a Juvéból ezt kellett a nyáron megoldani. Szerintem Lichtsteiner, Ziegler, Vidal, Vucinic, Quagliarella is bizonyított, minőségi játékos (és Elia vagy Matri sem rossz, a holland akár meglepetés is lehet. Pirlonak meg elvileg az eszéből kellene élnie, így nála is jöhet egy másodvirágzás, ennyi idősen is). Persze ha a minőség Dani Alvesnél és Xavinál kezdődik, akkor nem igazán vannak minőségi játékosok manapság.ozsimiki írta:100millából akkor még nagyobb szégyen ez a keretlétszámra ok, de minőségre...
100millából akkor még nagyobb szégyen ez a keretBono írta:Agnelli mondta még a szezon előtt, hogy a Juvénak 100 millája lesz átigazolásokra. Úgy tűnik be is tartotta a szavát...csak azt nem értem honnan van ezeknek is majd 90 millio euro igazolni... (elia, quagliarella, lichtsteiner, vidal 10-10 milla, vucinin, matri 15-15...)
Interre én is, ha már olasz csapat, akkor Inter!Felkészülési meccseken láttam párszor a kék-feketéket City ellen gyalázatos volt a 3 védős rendszer, viszont a Milan ellen az első félidőben jól mozogtak, illetve a Tim kupán már voltak egész pozitív jelek!Forlán és Poli is erősítés itt a végén, bajnoki cím kiélezett lesz a Milannal, BL-ben sima továbbjutást várok az Intertől később meglátni, s szerintem a hazai kupát betudja húzni az Inter!Game90 írta:Bono írta:Hivatalos: Eljero Elia HamburgJuventus 9M €
Inter-re nagyon kiváncsi leszek ebben a szezonban, új edző (Gasperini), új felállás (3-4-3). Samu nincs, Pandev nincs (mondjuk érte nem kár), Santon ment a Newcastle-be (Moratti, hülye-e vagy???). Jött Poli és Castaignos, akik hatalmas tehetségek, egy brazil jobbhátvéd, Jonathan, 12 millióért Álvarez, akiről én még életemben nem hallottam és Forlán. Gasperini-nek nehéz dolga lesz, a 3 védős rendszerhez lassúak a védők és meg kéne találni a Pazzini - Forlán - Milito - Sneijder négyesnek a helyét elől, ami ebben a felállásban nem lesz könnyű.
Néhány hete még azt mondta, hogy a Juve nem jobb a Hamburg-nálBono írta:Hivatalos: Eljero Elia HamburgJuventus 9M €
És mennyire igazad van!!!messideco írta:Amauri valahogy nem illik a felsorolásba
Agnelli mondta még a szezon előtt, hogy a Juvénak 100 millája lesz átigazolásokra. Úgy tűnik be is tartotta a szavát...csak azt nem értem honnan van ezeknek is majd 90 millio euro igazolni... (elia, quagliarella, lichtsteiner, vidal 10-10 milla, vucinin, matri 15-15...)
hát nem tudom...mi számít manapság veretesnek.visca el barca írta:
veretes kezdő lesz
buffon - lichtsteiner, bonucci, chiellini, ziegler - krasic, marchisio, vidal, elia - vucinic, qaugliarella
pad is jó lesz: barzagli, pazienza, pirlo, pepe, del piero, matri, iaquinta
Mármint Te is örülsz vagy Te is kíváncsi vagy, hogy mit nyújtmessideco írta:Én is
Remélem a Juvenek az idén meg lesz a dobogó