Akkor én is kiírom magamból a dolgokat.
Kezdjük a mi meccsünkkel:
Rosszul, pontatlanul játszott a csapat, a Getafe megérdemelten nyert, plusz még szerencsénk se volt. DE egy Getafe ellen a szerencsére hivatkozni régen rossz. A meccs előtt bizakodó voltam, de ahogy elkezdődött éreztem, h ennek nem lesz jó vége. Ment végig az alibizés, látszott, h izzadságszagú az egész. A gól után már lehetett sejteni, h zakó lesz a vége. Máskor ilyen helyzetben jön Messi és valahogy egyet bekotor, de tegnap neki se ment, plusz még ott volt az a kapufa is.
Nagyon álszent szövegnek hangzik, de tényleg ennek is el kellett jöjjön az ideje. Az a baj, h már nem a régi a motiváció, ami szerintem érthető is. Három ilyen év után nem éppen egyszerű úgy kimenni a pályára, mintha még semmit se nyertek volna. Nem temetem a csapatot, hülyeség lenne, de így nem lesz jó, az teljesen nyilvánvaló. Persze ezek nagyon apró dolgokon múlnak, nem hinném, h Xavi vagy Messi nem akar most nyerni, csak talán tudat alatt, ott legbelül kicsit lazábbra veszik. A másik dolog pedig, h elvoltunk nagyon kényeztetve, az elmúlt majdnem 4 év alatt nem igazán szoktunk hozza a kudarcokhoz, olyan természetes volt, h nyerjük sorra a meccseket és jönnek zsákszámra a trófeák. Hát ez nem természetes.
Akkor a Real:
Mourinho most már végérvényesen beléjük nevelte a gyilkos ösztönt. Látszik rajtuk, h a pályán képesek lennének meghalni. Persze a játékuk is egyre jobb, de szerintem ebben még viszonylag messze vannak a Barcától. Egészen egyszerűen az a helyzet, h a Barca szívassa őket egy jó ideje és most már nagyon tele lett a hócipőjük vele. Ők nem fognak olyant csinálni, h vezetnek kettővel és x lesz a vége, nem ők minden alkalmat könyörtelenül kifognak használni. Persze ez valahol törvényszerű is, ahogy az egyik csapat kicsit visszaesik, úgy a "gyengébb" feljön rá.
Klasszikus:
Még mindig azt mondom, h ha mindkét csapat kihozza a maximumot magából, akkor nyerünk. A gond azzal van, h nem biztos, h mi erre képesek leszünk. Azt pedig ne higgye senki, h ezt a Realt otthon meglehet verni, ha nem százszázalékosan hajt, játszik a csapat.
Socio is írta, h h várja, h talán Pep húz ismét valami váratlant, amivel meglepi Mourinhot. Igen, ez is benne van a pakliban, de ehhez is az kell, h úgy menjenek ki a játékosaink, ahogy az előző években mentek ki a klasszikusokra. A Barca körül volt egy burok, amitől érinthetetlennek tűntek, na most ez a bizonyos burok kezd eltűnni.
Az egyértelmű, h ha nyer a Real, akkor a bajnokságnak annyi, 9 pontos előnyt egy Mourinho team soha nem fog leadni, lehet bárki az ellenfél.
A szezon előtt azt mondtam, gondoltam, h ez a mostani szezon lehet a Pep csapat utolsó nagy dobása, a mostani helyzet ellenére ezt még most is tartom. Egyszerűen számomra elképzelhetetlen, h vagy a BL vagy a bajnokság ne legyen meg.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.