Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.youtube.com/watch?v=l0UoKIRmdKESanama írta:Kaká az egyetlen ember,akinek örülnék a Realból,ha itt lenne, még akkor is,ha nincs csúcsformában. Emberileg kiemelkedik abból a csapatból.
ebbol is latszik, h murinnyó milyen jo edzo, nélkule sehol nem lennének, illetve de, vhol 6 ponttal mogottunk.lluisllach89 írta:De egyszerűen gyengébb játékosok alkotják a Real Madrid keretét. Aki a támadásrt felelne, az a semmi különleges képességgel nem rendelkező Xabi Alonso, plusz a lendületes, de nem világklasszis Di Maria és Özil, akik képesek eltűnni. Plusz ott van Ronaldo és Benzema, akik a legnagyobb fegyverek lehetnének, de előbbinek nem ment.
Hát pedig igaza van Andrés G. H.-nak. Kaká nem csak tegnap mutatott parádés teljesítményt. Szinte bármikor becserélik, lendületet visz a Madrid játékába. Eközben meg Mou játszatja az "agyonsztárolt" Özil gyereket, aki idén nem valami fényes. Kaká nem csak a mutatott játékával tűnt ki tegnap, hanem a mentalitásával is: harcolt, küzdött. Nagyon tetszett a jelenet amikor felsegítette Piquét, mert ez határolja el a többi Real játékostól. Csak pozitívan tudok hozzáálni Kakához, még akkor is ha soha nem lesz a Milános önmaga. Az egyetlen ember nálam is aki idézi a régi Brazil futballt. Szurkolok, hogy mihamarabb eligazoljon a Realból!Nem Ede72 írta:Hát nem igazából értem ezt a hsz-t.
Én nagyon örültem mikor a madrid leszerződtette KAKA-t mert a Milan-ban sem tartottam egy nagy focistának, a madridban meg egyenesen nulla..nehogy már hasra essél attól, hogy avizes füvön (egyszer) megkerülte Piquet. Cselt még sokat nem láttam, tőle, az meg hogy van egy.két jó passza meccsenként az meg nem túl sok...ami a mérkőzést illeti, nagyon sima volt, főleg az augusztusi szuperkupa meccsekhez mérten.
Szvsz nem rátalál, csak sérült volt. Amikor játszott nem okozott csalódást.Nem Ede72 írta: Alexis végre kezd rátalálni a tavalyi játékára, amit az Udineseben nyújtott.
Hát nem igazából értem ezt a hsz-t.AndrésGerardHernandez írta:Hát, én azt mondom baromira nagy mákja volt a Barcának, hogy Műr*ngyó még mindig a real edzője. Ha ezt a keretet egy más hozzáállású edző kaparintja kezeibe és kreatív irányba indultak volna, most megkockáztatom nem lenne katalán hegemónia. Ezt pedig az mondatja velem, hogy miután behozták Kakát mit mutatott. Jó, nem kell hasra esni sem az összteljesítményétől, sem az eredményességétől, de a hozzáállása... le a kalappal. Ő bizony még mindig AZ a Kaká. Az a csel Piqué mellett úgy, hogy közben a nyakán lógott még valaki. Remélem eligazol és megmutatja még nekünk, hogy milyen is az igazi brazil mentalitás. Érdekes módon, most ő az egyetlen játékos akit igazán el tudnék képzelni Villa helyén a Barcában, aki talán nem kopna el egy év után. Kár érte...
Hihetetlen, hogy ennyire nélkülözi egy cikkíró az objektivitást. Ők ismerik a játékosaikat, hát biztos be is voltak tojva, ha azt mondják. De ha halált megvető bátorsággal jönnek ki, akkor is olyan óriási a technikai fölényünk, és annyival jobb a játék amit játszani próbálunk... Egyébként meg szerintem az első 30 percben dagadtak az önbizalomtól, osztán mégse tudtak semmit se tenni.Subinho írta:Bocs ha már volt!
Madridista: http://www.madridista.hu/web/index.php? ... o&id=11834
"Az elmúlt hetekben bombaformában futballozó, önbizalommal teli Blancókat mintha kicserélték volna. A harmadik bekapott gól után már csak sétálgattak a pályán, és kétségbeesetten védekeztek a felszabadultan focizó Barca játékosok ellen...
A végeredmény sajnálatos módon még hízelgő a Real Madridra nézve, minden madridista felsóhajtott a hármas sípszó után. Végre vége...
A mérkőzés rávilágított a két csapat és keret közötti legnagyobb különbségre: a mentális állapotra. A Barca megmutatta, hogy kell egy hirtelen kapott pofontól felállni, és megfordítani egy mérkőzést. A Real Madrid játékosai ezzel szemben egyetlen dolgot mutattak meg: még mindig rettegnek a Barcától. Márpedig így szinte lehetetlen ellenük győzni."
Szterintem Fortunát is lefizettük
Már csak ezért is meg kellett csinálni őket, nehogy ez a pökhendi hülye meg a csapata meg is döntse Puskásék rekordját...Ilúvatar írta:Mourinho: "Ma láthattuk milyen játék a futball. A szerencse is szerepet játszik benne. 1-0-nál szerencsétlenek voltunk, mert Cristiano az ilyeneket általában berúgja. Az első félidő kiegyenlített volt. De a másodikban nem volt szerencsénk. Ez nem tudás kérdése, és nem buktunk el."