2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hmm, akkor Zidane kapna még egy Aranylabdát....Sztilo írta:Én attól tartok hogy Messi és Xavi egymástól fogjak elvenni a szavazatokat és Ronaldo jön ki győztesen, remélem nem lesz igazam, de én ezt érzem.
a gólokat a szurkolók szavazták meg,szóval az elfogultság is közre játszik szerintem.csababarca írta:3 gólnál meg simán lehetne szebbeket találni,Messi is rúgott nem egy szebbet.
Rooney ollózása meg szép szép,de volt egy ugyanolyan a 10 között..
szóval akkor már Neymar kapja, ez a 3 közül az övé volt a legszebb talán.
az a "baj",hogy ha tavaly nem adták neki,amikor Xavi pluszban vébét is húzott,ráadásul vezérként,akkor most sem fogják.ferninho írta:én egyértelműen Xavinak adnám.
megérdemelné már.... Messi teljesítménye nagyon hullámzó mostanság.
és a tavalyi után megérdemelne egyet Xavi.
de szép is lenne,ha Xavi kapná meg,de Messi kapja meg.ferninho írta:én egyértelműen Xavinak adnám.
megérdemelné már.... Messi teljesítménye nagyon hullámzó mostanság.
és a tavalyi után megérdemelne egyet Xavi.
Ott a pont.Ilúvatar írta:én meg viszont nem adnám neki, mert millió ilyen gólt láttunk már. Semmi újdonság nincs az ollózásban.soadroli írta:Én Rooneynak adnám a Puskást-díjat, szebb volt a másik kettőnél a gólja.
Aranylasztit meg a Xavinak, de úgyis Messi kapja. (nem mintha zavarna)
én meg viszont nem adnám neki, mert millió ilyen gólt láttunk már. Semmi újdonság nincs az ollózásban.soadroli írta:Én Rooneynak adnám a Puskást-díjat, szebb volt a másik kettőnél a gólja.
Aranylasztit meg a Xavinak, de úgyis Messi kapja. (nem mintha zavarna)
Beszarok, hogy a háromból a legszebb áll az utolsó helyen...miihii írta:Január 4-én Messi 423,Neymar 420,Rooney 398 szavazaton állt.ab1daL írta:Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.
aztarohadt... csak 3 szavazaton múlott a dolog akkormiihii írta:Január 4-én Messi 423,Neymar 420,Rooney 398 szavazaton állt.ab1daL írta:Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.
Biztos,h élőben? Mert az Eurosport írja,h élő,19től 20 óráig.A m1-nél meg cs annyi van,h közvetítés Zürichből,ráadásul 20:15től.samy85 írta:Igen az M1 adja 20:15-kor élőben!csabooo írta:bocs, ha off, a kérdés az, hogy melyik adó közvetíti a ceremóniát ? M1 ?
Igen az M1 adja 20:15-kor élőben!csabooo írta:bocs, ha off, a kérdés az, hogy melyik adó közvetíti a ceremóniát ? M1 ?
Tegnap néztem a port-on.Aszerint az Eurosport 19től,a m1 20:15től adja.csabooo írta:bocs, ha off, a kérdés az, hogy melyik adó közvetíti a ceremóniát ? M1 ?
Itt viszont már meglepő lenne Messi győzelme, bár örülnék neki. Valószínűleg Rooney viszi el a díjat...ab1daL írta:Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.