Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a gólokat a szurkolók szavazták meg,szóval az elfogultság is közre játszik szerintem.csababarca írta:3 gólnál meg simán lehetne szebbeket találni,Messi is rúgott nem egy szebbet.
Rooney ollózása meg szép szép,de volt egy ugyanolyan a 10 között..
szóval akkor már Neymar kapja, ez a 3 közül az övé volt a legszebb talán.
az a "baj",hogy ha tavaly nem adták neki,amikor Xavi pluszban vébét is húzott,ráadásul vezérként,akkor most sem fogják.ferninho írta:én egyértelműen Xavinak adnám.
megérdemelné már.... Messi teljesítménye nagyon hullámzó mostanság.
és a tavalyi után megérdemelne egyet Xavi.
de szép is lenne,ha Xavi kapná meg,de Messi kapja meg.ferninho írta:én egyértelműen Xavinak adnám.
megérdemelné már.... Messi teljesítménye nagyon hullámzó mostanság.
és a tavalyi után megérdemelne egyet Xavi.
Ott a pont.Ilúvatar írta:én meg viszont nem adnám neki, mert millió ilyen gólt láttunk már. Semmi újdonság nincs az ollózásban.soadroli írta:Én Rooneynak adnám a Puskást-díjat, szebb volt a másik kettőnél a gólja.
Aranylasztit meg a Xavinak, de úgyis Messi kapja. (nem mintha zavarna)
én meg viszont nem adnám neki, mert millió ilyen gólt láttunk már. Semmi újdonság nincs az ollózásban.soadroli írta:Én Rooneynak adnám a Puskást-díjat, szebb volt a másik kettőnél a gólja.
Aranylasztit meg a Xavinak, de úgyis Messi kapja. (nem mintha zavarna)
Beszarok, hogy a háromból a legszebb áll az utolsó helyen...miihii írta:Január 4-én Messi 423,Neymar 420,Rooney 398 szavazaton állt.ab1daL írta:Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.
aztarohadt... csak 3 szavazaton múlott a dolog akkormiihii írta:Január 4-én Messi 423,Neymar 420,Rooney 398 szavazaton állt.ab1daL írta:Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.
Biztos,h élőben? Mert az Eurosport írja,h élő,19től 20 óráig.A m1-nél meg cs annyi van,h közvetítés Zürichből,ráadásul 20:15től.samy85 írta:Igen az M1 adja 20:15-kor élőben!csabooo írta:bocs, ha off, a kérdés az, hogy melyik adó közvetíti a ceremóniát ? M1 ?
Igen az M1 adja 20:15-kor élőben!csabooo írta:bocs, ha off, a kérdés az, hogy melyik adó közvetíti a ceremóniát ? M1 ?
Tegnap néztem a port-on.Aszerint az Eurosport 19től,a m1 20:15től adja.csabooo írta:bocs, ha off, a kérdés az, hogy melyik adó közvetíti a ceremóniát ? M1 ?
Itt viszont már meglepő lenne Messi győzelme, bár örülnék neki. Valószínűleg Rooney viszi el a díjat...ab1daL írta:Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.
Január 4-én Messi 423,Neymar 420,Rooney 398 szavazaton állt.ab1daL írta:Puskás díjnál Messi Arsenalnak lőtt gólja, Neymar szólója, valamint Rooney ollózása van versenyben.
Ez az, ami nem fog megtörténni. Egyébként tavaly is teljesen jogosan járt Leonak, de biztos vagyok benne, hogy ha nem vonták volna össze a díjakat, (FIFA Év játékosa, Aranylabda) akkor Xavi kapta volna VB miatt, de most már úgy látszik ez másképp van. Kár, hogy megkaphatta pl. Cannavaro, de ezt most kár lenne boncolgatni. Nem lesz szerintem semmi meglepetés...Ilúvatar írta:Ezt kiemelném! Pont ezen filóztam az elmúlt 2 napban... Ugye láttátok a Platini reakcióját a tavalyi aranylabda ceremónián, mikor Messi kapta meg. Nem kicsit rágott be. Szerintem simán benne van, hogy Platini összehozza valahogy hogy a Xavi kapja meg most, mivel hatalmas kapcsolathálózattal rendelkezik. Tudod, ilyen médiamaffia, meg ilyenek. Aki rendelkezik hatalommal, annak minden lehetséges.Sanama írta:Nagyon örülnék ha Xavi kapná,de sajnos nem fogja. 99,9%, hogy Messi kapja, egy dolgon mehet el,az, hogy nem akarnák neki odaadni 3-ára,de ez nem lesz szerintem.
Ronaldo meg semmiképpen nem kaphatja meg, mert semmit nem mutatott fel, maximum egy törött kupát...