szilamer írta:Azért van különbség a madridisták és az antibarcások közt. Mondjuk a madridisták 70 %-a antibarcás.
Én sose szidtam normális hangulatomban a barcát (persze mikor ideges vagyok ki csúszik egy-eyg csúnya szó aszámom). Persze 4 éve a jobb győz, de minél hosszab egy sorozat annál valószínübb, hogy megtörik

Örülök, hogy vannak ilyen madridisták is.

A zárójeles antibarcást nem úgy értettem, hogy egyenlő a madridistával. Újabban nem is a madridisták, hanem a maradék nyomorék idegesít, akik szerint a Barca büdös divatcsapat és minden szurkolója divatszurkoló,
(míg az ugyanilyen beállítottságú madridisták szerint a Realnak egy darab divatszurkolója nincs és nem is volt a 2000-es évek elején sem. Amúgy a lentebb szóban forgó fazon nem válaszolt valamiért arra a kérdésemre, hogy mióta szorít a Realnak...
) Mindamellett, hogy valóban megszaporodott a barcások száma a sikerek következtében, legalább annyi az antibarcás és tapasztalatból mondom, hogy legalább akkora divat a Barcelonát szidni és utálni, mint imádni a játékát... És akkor ezek az emberek mondják meg, hogy mi a "divat"...
A legcsúnyább dolgok pedig a lenti példámból sülnek ki, amikor valaki madridista, antibarcás és idióta retardált is egyben.

(meg magát fasisztának tartó és erre büszke...)
Tényleg respect Neked is meg a daffy féle értelmes madridistáknak. Kár, hogy ennyi druszátokban kellett csalódnom.

(Bár biztos van Neked is ilyen jellegű tapasztalatod a friss 11-12 éves keljfeljános divatbarcásokkal, akik feltételezem nincsenek kevesebben.

Csak sajnos az emberi faj nem elhanyagolható részére nem jellemző a logikus, rendszerező gondolkodás, hogy felismerje: mindkét klub egy ugyanolyan klub, amelyekre hosszútávon ugyanazok a trendek jellemzőek.)
szerk.: egyébként csak sikerült magamat valamennyire felhúznom, annak ellenére, hogy azzal nyitottam, hogy nem érdemes az agyatlan embereken felhúzni magam.
szerk2: Halfkey, Neked is respect.

Az ilyen jellegű gondolkodásra gondoltam elsősorban fentebb. Alapvetően nem hiszek abban, hogy valakit "tolnak" a bírók, vannak tévedések kész. De a többségnek egyszerűbb azt mondani, hogy pénzelik a sporikat, főleg, hogy újabban Itáliában (és másutt is) vannak erre aktuális példák. Rövidtávon pedig mindenki nyugodtan idegeskedjen a bírói tévedéseken, én is felrobbantm az Espanyol meccs után, de x idő távlatából már tényleg csak random faktornak tekinthető a dolog.