2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
casillas-alves,silva,ramos,lahm-yaya,iniesta,david silva-cr,messi,agueroshutterisland írta:ti hogy állítanátok össze a világválogatottat, ha egy csapatból maximum 3 játékos lehet benne ? (hogy ne legyen a fele barcás)
a felállás mindegy, csak életszerű legyen, és lehetőleg olyan játékos legyen berakva 1-1 posztra, aki pályafutása során játszott is ott. (pl. ne pique legyen a balhátvéd,stb)
nálam : neuer - bale,thiago silva,ramos,alves -yaya,iniesta,özil - messi,cr,aguero
bele, csak a mostani henry vagy eto'o már nem az, mint pár évevolt,jelenkori játékosok?
und
Eto'o Henry ilyenek még beleszámítanak.
Casillas-Maicon-Silva-Ramos-Evra\Bale(nem vedo)-Yaya\Xabi-Xavi-Iniesta-Messi-CR-Van Persieshutterisland írta:ti hogy állítanátok össze a világválogatottat, ha egy csapatból maximum 3 játékos lehet benne ? (hogy ne legyen a fele barcás)
a felállás mindegy, csak életszerű legyen, és lehetőleg olyan játékos legyen berakva 1-1 posztra, aki pályafutása során játszott is ott. (pl. ne pique legyen a balhátvéd,stb)
nálam : neuer - bale,thiago silva,ramos,alves -yaya,iniesta,özil - messi,cr,aguero
shutterisland írta:ti hogy állítanátok össze a világválogatottat, ha egy csapatból maximum 3 játékos lehet benne ? (hogy ne legyen a fele barcás)
----------------Buffon--------------shutterisland írta:ti hogy állítanátok össze a világválogatottat, ha egy csapatból maximum 3 játékos lehet benne ? (hogy ne legyen a fele barcás)
Támadók közül van aki kpn játszik. Ha jól tudom pl N'Doye is.messideco írta:Igen, de a középpályájuk elég vékonynak tűnik...
Én személy szerint Malinak szurkolok, Keita miatt. De egyáltalán nem figyelem a kupát.
Nem talán, biztos. Szerintem egész tornán egyik legjobb támadósoruk van, csak az elefántok vehetekdhetnek velük ebben. Megy úgy egész keret megnéztem szinte mindannyian első osztály játékosok ráadsául a top5 bajnokságban...Barcaman14 írta: A csoportkör csalódása talán Szenegál kiesése.
Erről konkrétan több mint 10 éve olvastam az m1 teletext-oldalán (internet who?)...Bob_Marley írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ksaga.html
Akik unják a Real-Barca dömpinget
Ja, ez gagyi mez. És egyébként is elegem van abból, hogy egy ideje az Adidas és a Nike is évente hoz ki új mezt és hozzá új fontot minden válogatottnak! Amikor én elkezdtem focit nézni (99-2000 környéke), még úgy volt, hogy a Nike kétévente váltogatott, az Adidas pedig kétévente mezt, négyévente pedig fontot. Sokkal jobb volt.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/london_2012/ ... zt-2115814
Hát új divatot ezzel a mezzel sem teremtenek. Eléggé fakó lett, nekem az előző jobban bejött.
Neymar frizurája pedig még jobban feldobja az egészet.
Számomra az az érhetetlen, h mi váltotta ki az egészet? Mi az oka annak, h egy fél stadion egyszerre üldözőbe veszi az ellent.Capon írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ma-2115501
Azt a kumma életbe. Már 70-él is több halott van az egyiptomi meccsen és 1000nél is több sérült.
Mi az istent csinálnak ezek? Kiirtják egymást?
A Swansea 11. helye mindenképp dicséretes. Nem követem figyelemmel őket, de azt olvastam elég tetszetősen tolják. Pedig általában a PL kis és középcsapatok kegyetlen favágó brigádok.S.Agüero írta:
Pontosan ugyanezeket tudnám leírni! Nagy kedvencem, attól függetlenül hogy a fehérek mezét viselte, és örökre a nagy kedvencem is marad. Ha álomcsapat, akkor nálam a balhátvéd pozícióban mindig is bérelt helye lesz Robi Carlosnak!daffy írta:rc visszavonul.![]()
számomra ő volt A balhátvéd. illetve inkább a baloldal.. azt a sebességet,erőt nem nagyon látom a mai fiúkban. egy szeretetreméltó játékos volt,nagyon sajnálom,hogy befejezi,de jól döntött.