Buffon, Alves, Pique, Thiago Silva, Abidal, Yaya Toure, Xavi, Iniesta, Messi, Ronaldo, RvP
Mi lenne, ha bonyolítanánk egy kicsit?!

Nálam: Buffon, Thiago Silva, Terry, Abidal, Yaya Toure, Robben, Xavi, Schweinsteiger, Messi, Ronaldo, Ibrahimovic
Casillas - A. Cole, Thiago Silva, J. Terry, G. van der Wiel - Xavi, Iniesta, Touré Yaya - Agüero, Messi, Ronaldoti hogy állítanátok össze a világválogatottat, ha egy csapatból maximum 3 játékos lehet benne ?
Casillas-D.Alves,T.Silva,S.Ramos,Evra-Essien,J.Wilshere-C.Ronaldo,Messi,Iniesta-RvPti hogy állítanátok össze a világválogatottat, ha egy csapatból maximum 3 játékos lehet benne ?
jó,csak az nem elfogultság,hogy háromnál több játékosunkat teszem bele a csapatba,mert alves,xavi,iniesta és messi jelenleg vitathatatlanul tagja mindenféle álomcsapatnak.shutterisland írta: csak az a baj, hogy volt aki figyelembe vette a limitet, és volt aki nem.
igaz, hogy a limittel nem a legerősebb jön ki, de elkerülendő az xy - xy-puyol-pique-alves-xy-xavi-iniesta-cesc-xy-messi-xy - féle kezdőket találtam ki, jómagam is (már csak kisebb elfogultságból is) legalább 5 barcást tettem volna be
Én kihagytamFecooo írta:anélkül, h elkezdenénk a szokásos Yaya VS Busi vitát megjegyezném, h nincs senki, aki kihagyná elefánt barátunkat, ez sokat jelent
(egyébként tudom, h ennek a Barcának Busira van szüksége, de ettől még Yaya örök kedvenc marad)
Yaya-Xavi-Iniestasimply the best középpálya
igen, valoban megmosolyogtatoFecooo írta:anélkül, h elkezdenénk a szokásos Yaya VS Busi vitát megjegyezném, h nincs senki, aki kihagyná elefánt barátunkat, ez sokat jelent
(egyébként tudom, h ennek a Barcának Busira van szüksége, de ettől még Yaya örök kedvenc marad)