2012.02.26. 19:12:11
Annyi mindenre tudnék reagálni, de nem teszem. Igazából én még élvezem is, ahogy itt bíróztok, mert ez azt jelenti, h mi vezetünk. Elismerem régen volt ilyen, uh most kiélvezem. Ugyan az megy most itt, mint az utóbbi években a madridistán. Hiába írjátok,h de ez más,ezek nagyobb hibák... nem, csak elfogultak vagytok(nem tagadom én is) és így sokkal rosszabbul élitek meg, ha a riválisnak segít a bíró. Messinek is volt fontos meccsen kézzel szerzett gólja, ti azt írtátok, h ügyeskedett, mi azt,h bírói csalás.
Ugyan ez van most Ramos esetében is. Ha úgy megtudja könyökölni, h nem veszi észre, akkor tegye.Nekem pont így tanította az edzőm, h a kinfliktusokat a pályán így kell elintézni, azaz nem visszarúgással vagy azonnali törlesztéssel, hanem olyankor, mikor a bíró sem gondolja, h itt szándékosság volt. Azért azt hozzá tenném, h senki sem úgy lép pályára, főleg egy Vallecano ellen nem, h ezt leütöm ma. Én ezeket az eseteket mindig úgy fogom fel, h ki vannak provokálva, ha bejön akkor piros Ramosnak, ha nem akkor meg megszopta. Itt most nem jött be Rayos gyereknek, de pl. a Levanténak ősszel bejött, mikor kiállítatták Khedirat...