2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Persze, hogy nem a sporikon múlik. Csak mi tehetünk róla (és egy picit az is belejátszik, hogy nagyon sok a sérült, de ezt is el kellett volna viselnie a csapatnak) Viszont azon se érdemes meglepődni, hogy annál a csapatnál kezdenek el mindig hevesen fröcsögni a téves ítéletekre, amelyik csapat rosszabbul áll. Nem volt ez másképp az előző években sem a legtöbb madridista kolléga részéről. Az ugyan olyan vicces volt, mint ami most (sajnos) a legtöbb barcástól visszaköszön. Viszont annak örülök, hogy nem csak 1-2 ember látja hasonlóan a dolgokat, mint én a fórumon.zsírosdeszka írta:Nem a bírókon múlik ez az év. Ezt tudja minden objektív Barca drukker. A Madrid jobban akart - legalábbis eddig - az idény hátralevő részéről pedig nem mondok még véleményt.
Az, hogy egy csapat 5 ponttal vagy 15-tel nyeri a bajnokságot szinte mindegy. Senki nem emlékszik majd rá, csak hogy nyertek. Viszont ha a BL-t megnyeritek akkor nem lesz keserű a pirula.Initom írta:nem csak a bírókon.zsírosdeszka írta:Nem a bírókon múlik ez az év. Ezt tudja minden objektív Barca drukker. A Madrid jobban akart - legalábbis eddig - az idény hátralevő részéről pedig nem mondok még véleményt.
Sajnos,nagy a befolyása a sporiknak. Igazad is van,jobban akar a madrid,de ez a 10 pont nem reális.
nem csak a bírókon.zsírosdeszka írta:Nem a bírókon múlik ez az év. Ezt tudja minden objektív Barca drukker. A Madrid jobban akart - legalábbis eddig - az idény hátralevő részéről pedig nem mondok még véleményt.
És ez az, ami a lényeg! Ez az, amit itt többen is megemlítettünk, hogy hiába sújtanak a bírok minket elég gyakran, (sajnos mostanában tényleg pechesek vagyunk ezeknél a véleményes szituációknál, de továbbra sem gondolom, hogy szánt szándékkal) tudunk úgy játszani, hogy ne számítson számottevően. Ez a meccs tökéletes példa. Rengeteg hiányzó, (köztük a legjobb játékos) több hihetetlen tévedés a kárunkra a bírói triumvirátus részéről és 1 teljes félidő emberhátrányban. (az utolsó pár perc 9 emberrel)zsírosdeszka írta:Hát visszaengedtek.Ha esetleg botlana a Madrid, akkor még a végén izgalmas lehetne. A tegnapi Barca meccsen tényleg balfék volt a bírói 3-as, 2-3 ítélettel is sújtották a Barcát. De nem osztott nem szorzott.
Lehetséges,h bazinagy paciról írok szted,de kicsit fogom a fejem,amikor ilyen szintű tereferékbe kell bocsátkoznom és mondatonként fejtegetni egy olyan dolgot,ami egy hsz-t ér meg maximum,de jelentéktelen az egész.Halfkey írta:Állítottam az ellenkezőjét?Guardiola kevesebbszer mondott bántóbbnak vélhető dolgot,mint jo5é a tavalyi szezon bármelyik hetében szinte. Uh rossz hasonlat,nagyon rossz.
De ha neked a két párhuzam mindkét esetben kiegyenlít egymást,hát neked legyen mondva. Ha ugyanolyan volt Pep Pepézése,mint ferninho Pepezése,valamint Pep és jo5é akárcsak megközelítőleg egyformán savazza a riválist,akkor egyrészt gratulálok,másrészt nincs is tovább miről beszélni
Jólvan, te sem alacsony lovon ülsz épp...
Most hasonló stílusban írhatom hogy sajnos nem sikerült felfogni a lényeget, ugyanis nem Pepet savaztam, hanem kíváncsi voltam a bizonyos szempontból hasonló szitu visszafelé való megítélésére (az, hogy egy szempontból hasonló, még egyáltalán nem azt jelenti hogy azonos, vagy hogy más szempontokból nem lehet akár teljesen eltérő. Ismételten nem értem a baromira lenéző fogalmazásmódot, és nem is vitatott, triviális dolgok felhozatalát érvként).
Például ez most megint mi? Én írtam, hogy Pep milyen rossz példa volt. Biztos azért tettem mert nem látom be, és nekem aztán hiába fejted ki. Mondanám, hogy a végére egészen belelovaltad magad a lenéző attitűdbe, de már úgy is kezdtél, szóval inkább kapott egyfajta keretet a hszed.Előbbinél ha te nem látod át,h mennyire nem odavaló mutogatás volt Pepre,ráadásul nyilvánvalóan félresikerült példaként,akkor nem tudok mit csinálni,kifejtettem bővebben is.Kétszer Uh ettől már eltekintenék
A belelátásról emellett annyit, hogy a katalán sajtó sokkal cifrábbakat lát bele. Mindenesetre valószínűleg minden egyes újabb hszben valaki talál majd valamit, amibe belekötne, szóval ha vannak további észrevételek, priviben jöhetnek.
Állítottam az ellenkezőjét?Guardiola kevesebbszer mondott bántóbbnak vélhető dolgot,mint jo5é a tavalyi szezon bármelyik hetében szinte. Uh rossz hasonlat,nagyon rossz.
De ha neked a két párhuzam mindkét esetben kiegyenlít egymást,hát neked legyen mondva. Ha ugyanolyan volt Pep Pepézése,mint ferninho Pepezése,valamint Pep és jo5é akárcsak megközelítőleg egyformán savazza a riválist,akkor egyrészt gratulálok,másrészt nincs is tovább miről beszélni
Például ez most megint mi? Én írtam, hogy Pep milyen rossz példa volt. Biztos azért tettem mert nem látom be, és nekem aztán hiába fejted ki. Mondanám, hogy a végére egészen belelovaltad magad a lenéző attitűdbe, de már úgy is kezdtél, szóval inkább kapott egyfajta keretet a hszed.Előbbinél ha te nem látod át,h mennyire nem odavaló mutogatás volt Pepre,ráadásul nyilvánvalóan félresikerült példaként,akkor nem tudok mit csinálni,kifejtettem bővebben is.Kétszer Uh ettől már eltekintenék
Halfkey írta:Bocsássatok meg, de ezen két okból hatalmasat röhögtem.
1, Mást felhozni ugyebár ovis dolog, mint a minap megtudtam.„Mindenki azt kéri, hogy Messi kapjon pihenőt, nos, a következő fordulóban pihenni fog, akárcsak Pepe” – mondta Pep, ezzel arra célozva, hogy stílusosan a Real Madridot erősítő Pepe ugyanebben a fordulóban szedte össze idénybeli ötödik sárga lapját.
2. Evil Mourinho mekkora szemétláda, hogy mindig beszól a Barcának.
Egyébként semmi bajom a dologgal, azt nyilatkozik amit akar, csak remélem konzisztensen ítélitek meg a dolgot az eddigi véleményeitekkel.
Látom igen mély nyomokat hagyott benned az a múltkori eszmecsereHalfkey írta: Benne van amúgy az előző hszemben, hogy miért foglalkozom vele: mert a múltkor még XY tettéhez sehogy sem jött az, hogy mit tesz YZ.
Köszi, átolvastam; hát ott is keményem megy az osztás!Pep topicba nézz be, volt, vagy talán épp most is erről van szó.
Nem akartam ennyire belefolyni a témába, de azért egy picit szállj le a magas lóról. Nézd meg a saját magad által írtakat, azt kivéve hogy az 5 sárgalap valóban nem annyira undorító dolog, pontosan ez történt: valakinek a tette azzal lett kimosdatva, hogy mással is ez a helyzet. Mondom utoljára: ez engem nem zavar, és felőlem meg is ítélheted másképp, de vicces ez a leereszkedő hangnem. Aki nem az angyali ártatlanságot látja a megnyilvánulásban, az akkor nyilván valami értetlen idióta?Ha szerinted ez ugyanolyan, mint hogy valakinek egy undorító tettét azzal próbálom magyarázni, illetve kimosdatni, hogy azt mondom bezzeg más is biztos csinálja, akkor kicsit el vagy tévedve. olvass vissza és szerintem megérted a különbséget, ha nem akkor pedig kár vesztegetni erre a témára a szót.
Azért ehhez igen nagy vakság kellhet...Legkisebbtobi írta:
Előtte meg lebírkozta arbeloat aki véletlen rálépett a lábára.... sajnos az ilyen előfordul... de pepe vs messihez nem igazán hasonlítható...
És véletlen a válla megrándul ezért csap oda ugye? Na szóval, azért mindennek van határa...Legkisebbtobi írta:Előtte meg lebírkozta arbeloat aki véletlen rálépett a lábára.... sajnos az ilyen előfordul... de pepe vs messihez nem igazán hasonlítható...Barcaman1993 írta: A legjobb példa: http://www.youtube.com/watch?v=zd81eLyCePY
HA jól látom a videó ugyanaz, de Arbeloa barátunk szépen megtapossa Villát, majd felrángatja. Úgy látszik jól emlékeztem.
Napestig lehetne ezen vitatkozni de ezektől a világbajnok focistáktól kicsit nagyob érettségett várna el az ember..
http://www.youtube.com/watch?v=-uiSUzk0 ... re=relatedLegkisebbtobi írta:
Előtte meg lebírkozta arbeloat aki véletlen rálépett a lábára.... sajnos az ilyen előfordul...
Előtte meg lebírkozta arbeloat aki véletlen rálépett a lábára.... sajnos az ilyen előfordul... de pepe vs messihez nem igazán hasonlítható...Barcaman1993 írta: A legjobb példa: http://www.youtube.com/watch?v=zd81eLyCePY
HA jól látom a videó ugyanaz, de Arbeloa barátunk szépen megtapossa Villát, majd felrángatja. Úgy látszik jól emlékeztem.
A legjobb példa: http://www.youtube.com/watch?v=zd81eLyCePYLegkisebbtobi írta:Nálam már az is színészkedés ha valaki elesik azt fetreng egy órat vagy leviszik a pályáról azt 2 perc múlva félpályás sprintet nyom le... tehát nem ezekre a sunyi színészkedésekre gondolok hanem amikor tök felesleges a színház mégis csinálják.... a legjobb példa:
http://www.youtube.com/watch?v=8FgKM9FPFt4
Csontra mennek a madrid játékosok? Na én még olyat se láttam... de a fizikai csoda megtörténhet... amúgy meg a szabálytalanságok 90 % semmi... és ezt nem csak a barcára vetíteném le hanme a futballra is.. a mai fociban már szinte nincs is olyan ütközés ahol az egyik fél ne esne össze... szerintem vicc amikor egy 75-80 kg-os csávónak neki mennek azt hasal akkorát mintha box-mecsen lenne
Ahogy te se írod le objektíven a Madridot, Madrid drukkerként...Legkisebbtobi írta:Nem a véleménye nem érdekel hanem hogy mit gondolom a barcáról... barca fanként nem biztos hogy objektívan írná le a csapatot.B. Tamás írta:Nem akarok beleszólni a "vitába", de ha ténylegesen nem érdekel mások véleménye, akkor miért írsz egy fórumra? Hogy leírd azt, hogy a Barça egy színész csapat, s hogy Pepe igazából nem gyilkos, nem mellesleg az elmúlt pár évben valójában a Madrid volt az, aki focizott, a Barcelona pedig a saját tili-tolijával ért el némi eredményt?Legkisebbtobi írta:Engem akarsz meggyőzni vagy saját magadat? Mert ha engem akkor a válaszom az hogy nem érdekel.
Mert ha igen, akkor ezt már mindenki tudja, nem értem, miért ragozzuk.
Ügyesen tudsz szavakat kiforgatni gratulálok hozzáCali írta:Akkor te madridistákkal se beszélj, mert lehet nem objektívan írnak a Realról, sőt te se írj róluk, mert nem vagy objektív a saját csapatoddal szemben...Legkisebbtobi írta: Nem a véleménye nem érdekel hanem hogy mit gondolom a barcáról... barca fanként nem biztos hogy objektívan írná le a csapatot.
Szerintem a videóból rájöhetnél hogy mivel...Cali írta:Érdekes, ebből a videóból kimaradt, hogy stoplissal megtaposták Villa vádliját...Legkisebbtobi írta:
Nálam már az is színészkedés ha valaki elesik azt fetreng egy órat vagy leviszik a pályáról azt 2 perc múlva félpályás sprintet nyom le... tehát nem ezekre a sunyi színészkedésekre gondolok hanem amikor tök felesleges a színház mégis csinálják.... a legjobb példa:
http://www.youtube.com/watch?v=8FgKM9FPFt4
Csontra mennek a madrid játékosok? Na én még olyat se láttam... de a fizikai csoda megtörténhet... amúgy meg a szabálytalanságok 90 % semmi... és ezt nem csak a barcára vetíteném le hanme a futballra is.. a mai fociban már szinte nincs is olyan ütközés ahol az egyik fél ne esne össze... szerintem vicc amikor egy 75-80 kg-os csávónak neki mennek azt hasal akkorát mintha box-mecsen lenne
Csak azt tudom mondani, hogy színészkedtek a srácok a CLASICO-kon, vagy épp túljátszották a szerepet, amit elítélek én is... De voltak olyan belépők ezeken a meccseken, amik megtorlatlanok maradtak(nem kaptak sárgát vagy pirosat) és talán így próbálták felhívni a bíró figyelmét az alattomos belépőkre.
Még egyszer elmondom nekem se tetszik ez a viselkedés! Egy kérdésem lenne viszont a Madridistákhoz nekem is: Mire fel mondjátok, hogy provokálják a Barca játékosok az ellenfelet? Mivel?