recrea írta:Huszti góljával vezet a Zenit a Rubin ellen, mindjárt félidő. Szurkolok neki, kedvelem őt és jó játékosnak tartom, remélem kicsit másképp áll hozzá az edzője, ha jól teljesít a rájátszásban.
A Dinamo viszont megint kikapott, nem tudom...nézte valaki a meccset, Dzsudzsák? Eddig nem érzem a szakmai előrelépést.
Huszti lépett egyet előre, gól a Dinamo ellen majd most is, de nem hiszem hogy nagyot változott volna a világ, továbbra is kiegészítő ember marad szerintem. Voltak már rövidebb jó időszakai, de tartósan sosem volt fontos tagja ennek a Zenitnek. a nyáron hátha összejön neki a váltás, mondjuk visszatérhetne a Bundesligába, ott már azért ismerik úgyhogy szerintem sok csapatnál örülnének neki.
Dzsudzsák: Néztem a meccset egészen amíg le nem cserélték. Nem lógott ki sőt hasznosan játszott, nem ismert elveszett labdát. De nem igazán illeszkedett még be, és sajnos úgy tűnik nem az ő világa az orosz foci. Plusz amit eddig láttam ebből a Dinamoból, nem túl biztató sem egyénileg sem csapat szinten. Távolodnak a BL-től is, szóval egyelőre nem tűnik a legjobb döntésnek. De még csak 3 meccsen van túl Dzsudzsák, meglátjuk! Remélhetőleg jól jön ki az oroszországi kalandból, és összejön neki egy nagyobb nyugat-európai csapat!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***