2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is ugyanezen gondolkodtam. Az a probléma, hogy ez a szerencsétlen Villareal megkapta az esélyt arra, hogy nyerjen (mert megkapta), erre kettős emberelőnyben még meg sem próbáltak támadni, esetleg gól szerezni. Az 5 védőjük hátul passzolgatott, nevetséges... Bár ez a kiváló Villareal tréner is nagyszerűen cserélt. 0-0 a 60. percben erre lecserélte Rubent, aki kérdéses volt a lapjai miatt, de ennél a De Guzmannál klasszisokkal jobb, és lehozta a pályán lévő legjobb játékosát Canit. Erre az első támadásból gólt kaptak. Hihetetlen. Aztán visszatérve a 6 pontra. Még ez is nagyon sok előny, kulcsfontosságú lenne, ha most 5 pont lenne, de jelenleg én sem látom senkiben sem azt az erőt, hogy megverjék őket. Azt meg, hogy a Real 10 meccsen egy esetleges hazai klasszikus győzelemmel 10/7-es átlagot hozzon, mi meg 10/10-est még mindig nagyon kicsi az esély. Talán a Gijon Caparrosszal elhoz 1 pontot Madridból, tavaly sikerült nekik a 3 is. Bízzunk a legjobbakban, de attól félek, hogy a hétvégén nagyon nyer Real és ismét nyeregben érezheti magát. Még mindig nem mi vagyunk a favoritok...shutterisland írta:ha most a clasicot hazainak vesszük (ha bajnokok akarunk lenni, másképp nem is lehet, hisz ez az alapja a tézisnek) akkor is egyszer ki kell kapni még a madridnak.
ez a baj.
ha 5 pont lenne, szóval elég lenne, ha győztes clasicó esetén x-el a madrid valakivel, akkor azt mondanám, zsírkirály, mert egy x benne van, viszont megverni nem tudom ki fogja őket.
még a két x-et is esélyesebbnek tartom, mint azt, hogy kikapnak.
azt pedig ne felejtsük el, hogy nekünk innentől be kell húzni az összes meccset.
a hazai clasicó, és könnyebb sorsolás miatt kb. 40%-ot adnék a csapatnak.
bíró : megértem, hogy fel vannak háborodva, főleg ha dupla sárgával pályán maradhatott a tag, epic fail.
de még mindig több, vagy ugyanannyi pontot kérhetünk számon a bajnokságban a bírókon.
Kettő vagy négy ponttal nyerjük a bajnokságot.visca el barca írta:én két verziot csináltam, nálam mind a kétszer azonos pont lettS.Agüero írta:Sajna nálam a Real nyert.visca el barca írta:találtam egy jo jatekot, lehet számolgatni
http://www.marca.com/2012/03/20/multime ... 51926.html![]()
én két verziot csináltam, nálam mind a kétszer azonos pont lettS.Agüero írta:Sajna nálam a Real nyert.visca el barca írta:találtam egy jo jatekot, lehet számolgatni
http://www.marca.com/2012/03/20/multime ... 51926.html![]()
Ronciék szivatásból rosszul tanították meg neki, és most visszanyalt a fagyimes_que_un_club_ írta:Amúgy lehet, hogy Özil tényleg csak azt akarta, de szegény gyerek annyira nem tud spanyolul, hogy helyette véletlenül a bírót küldte el a k. anyjába.Sanama írta:...majd egy Özilt, aki csak az időt kérdezte meg, szintén elküldte zuhanyozni...
Sajna nálam a Real nyert.visca el barca írta:találtam egy jo jatekot, lehet számolgatni
http://www.marca.com/2012/03/20/multime ... 51926.html
Amúgy lehet, hogy Özil tényleg csak azt akarta, de szegény gyerek annyira nem tud spanyolul, hogy helyette véletlenül a bírót küldte el a k. anyjába.Sanama írta:...majd egy Özilt, aki csak az időt kérdezte meg, szintén elküldte zuhanyozni...
én nem állítom hogy mindig... de elég rossz érzés lehet, amikor a 2 segítődből minden 5. meccsen felküldik az egyiket a lelátóra....Sanama írta:Ferninho
Persze, José jogosan borul ki mindig, ő a szent![]()
Össze-vissza mutogatott meg ordibált most is, mit vártok?
de nekem azzal van bajom, hogy itt ki volt kiáltva, hogy az évezred csalása történik... és ilyeneket nem igen fogok többet hallani szerintem... tényleg amikor már "100 éves" bundameccsekről volt szó....Nem akarom a feszültséget szítani de te láttad az utolsó meccseit a Realnak?
Rayo
Betis
Malaga
Nem tudom melyik meccset nézte az NSO, de a közvetítésen szerintem jól látszott, hogy Higany kapta, az is volt kiírva.G.Gabe írta:NSO írjaPrimitive írta:Nem tudom hol olvastad? Azt a sárgát Higuain kaptavisca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
NSO írjaPrimitive írta:Nem tudom hol olvastad? Azt a sárgát Higuain kaptavisca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
+ A Bilbao ellen elmaradt meccs, az a Granada után lesz.tri_campeones írta:Real Madrid menetrendje...
30 Real Sociedad (o)
31 Osasuna (i)
32 Valencia (o)
33 At. Madrid (i)
34 Sporting de Gijón (o)
35 Barcelona (i)
36 Sevilla (o)
37 Granada C.F (i)
38 Mallorca (o)
Nem akarom a feszültséget szítani de te láttad az utolsó meccseit a Realnak?ferninho írta:úgy voltak itt beállítva a dolgok, mintha csak a Real javára tévednek és a Barcát meg direkt xopatják, ez volt itt a többség véleménye, tisztelet a kivételnek...Drigo írta:ez bárki számára egyértelmű, akinek van egy kis esze. aki bírózik akár egyik, akár másik oldalon ugyan akkora suta, mint a bírok. itt nem egy hihetetlenül kiegyenlített bajnokságról van szó, ha a két nagy közül akármelyik pontot veszít, csak magát okolhatja, az más kérdés, hogy a bírókat egyszerűbb.ferninho írta:ezek ennyire hülyék, ilyen egyszerű a történet, nincs is semmi a háttérben...
erre jött a Malaga elleni meccs, ahol siralmasak voltunk, lazán meg kellett volna nyerni... nem volt már előtte se igazi a Madrid de itt főleg, és akkor nem kaptunk meg 1, de akár 2 11-est is és ott is lett az X...
ugye milyen ismerős szitu?....
a mai meccsen is rossz volt a Real...
és sikeresen felszabta spori mindkét csapatot és ment a vagdalkozás.. kiesett a spori kezéből a meccs már az elején és jöttek a hülyébbnél-hülyébb ítéletek, azt se tudta már hogy mit fúj... és ez lett belőle a végére... Rui Fariát is teljesen feleslegesen küldte ki a padról... semmi értelme nem volt... és persze, hogy kiborította Mourinhot... nem véletlen állította már ki ez a spori egyszer régebben Josét...
amit mindig is írtam és amit Drigo írt, a két nagy mindig is csak magát okolhatja, ez egyértelmű, de ilyenkor fura az olyan dolgokra visszaemlékezni, amik itt elhangzottak folyamatosan... mert ezek a meccsek benne vannak... de amikor több hétig azt kellett itt olvasni hogy csalják el Madridnak a bajnokságot és már visszamentünk 1920ig, hogy miket bundázott meg a Madrid, meg csaltak el nekik a bírók... és hogy ez most folytatódik...
ez nekem az egyedüli problémám... de most felhoztok jópár Barca meccset és a probléma meg is van oldva....
annyira érzem h roncika a sociedad ellen fogja megkapni az 5. sárgáját...ab1daL írta:És kimaradt az elmaradt forduló, Bilbao idegenben pluszban.tri_campeones írta:Real Madrid menetrendje...
30 Real Sociedad (o)
31 Osasuna (i)
32 Valencia (o)
33 At. Madrid (i)
34 Sporting de Gijón (o)
35 Barcelona (i)
36 Sevilla (o)
37 Granada C.F (i)
38 Mallorca (o)