2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Véletlenül nem úgy van, hogy 4 évente változik a játékvezető küldés? Ugye idáig mi delegáltuk a bírókat a BL-meccsekre (aminek meg is lett az eredménye) és most elvileg a Real következik a sorban. 2016-tól meg az Arsenal küldheti a bírókat a saját meccseire (valljuk be, rájuk fér)visca el barca írta:ez még hagyján, de mivel ők a kezdeményezettek, ők választattak bírót is...
ez még hagyján, de mivel ők a kezdeményezettek, ők választattak bírót is...Sanama írta:Lesz. Idén vezették be, a BL döntő előtti szombaton lesz, és képzeld pont a Bernabeuban fogják rendezni :S Elég érdekes, hogy pont a Real játszik és ott rendezik,nem?Kash írta:Szziasztok.
Azt emlegetik, hogy van Bajnokok ligája Bronz meccs. Állitólag a Barca vs Real kellelen hogy menjen a bronzra. Halott valaki ilyesmiről? van egyáltalán a BL-ben bronz meccs?
Lesz. Idén vezették be, a BL döntő előtti szombaton lesz, és képzeld pont a Bernabeuban fogják rendezni :S Elég érdekes, hogy pont a Real játszik és ott rendezik,nem?Kash írta:Szziasztok.
Azt emlegetik, hogy van Bajnokok ligája Bronz meccs. Állitólag a Barca vs Real kellelen hogy menjen a bronzra. Halott valaki ilyesmiről? van egyáltalán a BL-ben bronz meccs?
Nem akartam rá válaszolni, de ezzel a hsz-szel nagyon nagy mosolyt csaltál az arcomrafcbarca0827 írta:Most már muszáj rákérdeznem.Kash írta:Szziasztok.
Te evilági vagy?
Helyosztók is vannak.Kash írta:Szziasztok.
Most már muszáj rákérdeznem.Kash írta:Szziasztok.
+1Cali írta:Most kicsit szemét leszek és offolok...De amin én nagyot néztem a 11-es párbaj előtt, hogy Marcelo térdelve úgy ölelgette Pepe lábát, mint valami kiskutya...
Valaki másnak is feltűnt?
+1Fernando írta:Valószínű, hogy kiestek volna, de lehet, hogy 2 éven belül olyan csapat lett volna ott, hogy zsinórban húzták volna a bajnokságokat és évről évre BL döntőt játszottak volna. Nekem szimpatikus volt amit csinált, csak ugye ez a felfogás nem hoz azonnali eredményeket. Most visszarakták az öregeket, rutinnal lehozzák a meccseket, de mi lesz jövőre? Mi lesz azután?LG írta:Szvsz ha a marad a portugál, akkor simán kiestek volna a Napoli ellen.
Ez nem új keletű dolog, hogy nagy prémiumok röpködnek. A triplázó Barca játékosok összesen 34 millió eurót vittek haza 3 éve. Azért nálunk is volt egy hatalmas pénzszórás.geridoss írta:Ezt a kommentátor is elmondta, valóban így van, és nem csak a játékosok, de a stáb minden egyes tagja!!!!LG írta:Én olyan pletykát is hallottam(tényleg csak hallottam, egy ismerőstől, szóval lehet semmi valóságtartalma sincs), hogy amennyiben megnyeri a BL-t a Chelsea, a játékosok fejenként 350 ezer font prémiumot kapnának....
Valószínű, hogy kiestek volna, de lehet, hogy 2 éven belül olyan csapat lett volna ott, hogy zsinórban húzták volna a bajnokságokat és évről évre BL döntőt játszottak volna. Nekem szimpatikus volt amit csinált, csak ugye ez a felfogás nem hoz azonnali eredményeket. Most visszarakták az öregeket, rutinnal lehozzák a meccseket, de mi lesz jövőre? Mi lesz azután?LG írta:Szvsz ha a marad a portugál, akkor simán kiestek volna a Napoli ellen.
Ezt a kommentátor is elmondta, valóban így van, és nem csak a játékosok, de a stáb minden egyes tagja!!!!LG írta:Én olyan pletykát is hallottam(tényleg csak hallottam, egy ismerőstől, szóval lehet semmi valóságtartalma sincs), hogy amennyiben megnyeri a BL-t a Chelsea, a játékosok fejenként 350 ezer font prémiumot kapnának....Mikaos írta: 2. Abramovics leszakadt pofája miatt, mert állítólag több millió fontot rátett a Chelsea BL-győzelmére. Egy, a saját országát kizsigerelő ember nemhogy győzelmet, de pénzt sem érdemelne már többet az élettől. Úgyhogy költse csak nyugodtan a "pénzét". Danke schön, Bayern München!
Azért motivációnak nem rossz. Játékban gyenge a Chealsea, de küzdésben ellenünk is emberfelettit mutattak, és sztem a döntőben is meg fognak "halni" a győzelemért. De ha kijön a két csapat közti különbség, és a Bayern ki tudja használni a helyzeteit, akkor ez is kevés lesz.Tdavid írta:LG írta: Én olyan pletykát is hallottam(tényleg csak hallottam, egy ismerőstől, szóval lehet semmi valóságtartalma sincs), hogy amennyiben megnyeri a BL-t a Chelsea, a játékosok fejenként 350 ezer font prémiumot kapnának....
én is hallottam/olvastam ezt...Tv-be, neten és újságba.
szóval elég valószínű hogy igaz.
LG írta: Én olyan pletykát is hallottam(tényleg csak hallottam, egy ismerőstől, szóval lehet semmi valóságtartalma sincs), hogy amennyiben megnyeri a BL-t a Chelsea, a játékosok fejenként 350 ezer font prémiumot kapnának....
Én olyan pletykát is hallottam(tényleg csak hallottam, egy ismerőstől, szóval lehet semmi valóságtartalma sincs), hogy amennyiben megnyeri a BL-t a Chelsea, a játékosok fejenként 350 ezer font prémiumot kapnának....Mikaos írta: 2. Abramovics leszakadt pofája miatt, mert állítólag több millió fontot rátett a Chelsea BL-győzelmére. Egy, a saját országát kizsigerelő ember nemhogy győzelmet, de pénzt sem érdemelne már többet az élettől. Úgyhogy költse csak nyugodtan a "pénzét". Danke schön, Bayern München!
Én is így vagyok vele.Az nyerje meg aki otthon is a győzelemre játszott és idegenben is arra törekedett.Maximális respect a Bayernnek!!!ozsimiki írta:Azért milyen különbségek vannak kiesés, és kiesés között. Mi úgy estünk ki,ahogy még talán sosem senki, ekkora fölényben nem hiszem hogy valaha bárki elvérzett volna, úgy,h az ellenfél 3szor jut el összesen a kapuig,és lő 3 gólt.
Míg ma a Madrid úgy buktázott,hogy az egész párharc alatt közelebb is állt ahhoz. Hiába volt itt 2-0nál az ő kezükben, lehetett látni,hogy kb talált gólok voltak, ellenfélnek több helyzete volt. Hosszabbításig kellett várni,h átvegyék a kezdeményezést, ott már a Bayernnek nem voltak lehetőségei.
Sebaj. Én megnézem a döntőt, és a németeknek fogok drukkolni, azért nyerjen olyan csapat,aki (ha nem is olyan szinten) próbál játszani.
Most nem,de a szemfüles fotósok rávilágítottak,h azok a naaaaagy bombák jócskán kivettek belőle...Game90 írta:Két fontos kérdés így 1 óra fele:
1. CR mutogatta a combját a kihagyott 11-es után?
Sztem ez butaság. Akart a Madrid, csak nem tudott, egyszerűen egy jobb ellenfél legyőzte őket. És pár nappal egy bajnokságot érő klasszikus után azért ez érdekes szurkolói megnyilvánulás.G.Gabe írta:SZÁNALMAS!!!! UNDORÍTÓÓÓ!!! LUSTA BANDA!!! LESZARNAK MAGASRÓL MINDENKIT CSAK ALÓVÉ SZÁMIT.... HÁNYINGERKELTŐ
hehehe...... rájöttek odaát néhányan, hogy miről szól a csapatuk
Egyet értek! Egészen más tészta a Madrid kiesése, mert ott az ellenfél jobb volt egyértelműen. Ezek után nehéz őket Európa 2. legjobb csapatának nevezni. Bár a Bayernt is, mert ők bajnokságot vesztették el egyértelműen a Dortmund ellenében. Ez egy olyan szezon, ahol nem lehet egyértelműen megmondani, ki is volt a legjobb.redmiller írta:Csak az egyik! A másik most is fölényben volt és tovább ment! Lesz FCB a döntőben, de sajnos nem kettő...MessiFan írta:Az komoly. Európa 2 legjobb csapata kiesett
Egyébként Müncheni döntőt Müncheni csapat fog nyerni. Sok hiányzó lesz Chelsea részről, és tényleg jó a Bayern.
1: CR nem, Ramos viszont igenGame90 írta:Két fontos kérdés így 1 óra fele:
1. CR mutogatta a combját a kihagyott 11-es után?
2. az előbb találtam egy ilyen labdát a kertünkben, nem tudjátok, hogy kié lehet vagy hogy kerülhetett oda?