Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát ez elég rossz megközelítés. Inkább nézzük úgy, hogy idén voltak olyan csapatok a mezőnyben, hogy Barcelona, Real Madrid, Bayern München. 3 csapat, akik űrfutballt játszottak. A Bayern nem nyert semmit, a Real 1 kupát, a Barcelona meg még semmit, ha jól megy minden, akkor 1-et. Erre itt van ez az ótvar Chelsea, aki MINDENKI ELLEN 9-10 emberrel védekezi végig a meccset és ekkora mákjai vannak a meccseken:LG írta:
De ha sztetek nem érdemelte volna meg a Chelsea, akkor ki?
A Bayern, aki legalább 2x zárhatta volna a meccset, de eltöketlenkedte?
A Barca, aki 10 ember ellen képes volt elbukni 2-0-ról elbukni, úgy, hogy büntetőt is hibáztak?
Vagy a Real, akik játékban is egyértelműen alul maradtak a Bayernnel szemben?
tökéletesen igazad van. ekkora tornákat nem szoktak véletlenül nyerni.LG írta:Sztem meg hidd el, ha most a helyükben lennél, ez a legkisebb mértékben sem zavarna, hanem kb.messideco írta:...
másnaposan fetrengenél valahol London utcáin.
De ha sztetek nem érdemelte volna meg a Chelsea, akkor ki?
A Bayern, aki legalább 2x zárhatta volna a meccset, de eltöketlenkedte?
A Barca, aki 10 ember ellen képes volt elbukni 2-0-ról elbukni, úgy, hogy büntetőt is hibáztak?
Vagy a Real, akik játékban is egyértelműen alul maradtak a Bayernnel szemben?
Sztem meg hidd el, ha most a helyükben lennél, ez a legkisebb mértékben sem zavarna, hanem kb.messideco írta:Mondanám, hogy gratulálok, de nem. A Chelsea a foci szégyene az idén, képesek voltak nulla focival megnyerni a BL-t. Hol az igazság, hol a sportszellem? És még az lesz a vicces, hogy az fogják mondani: megérdemelten. Nem tudnék a helyükben őszintén örülni, mert ez csak a szerencse dolga volt. Tíz év és sok százmillió euró kellett, míg az olajmágnás magáévá tudhatta a serleget. Nem volt szép. Visca el Barca!
Az kemény ital lehetett, mert gyereknap jövő hét vasárnap lesz.lui1698 írta:Tegnap gyereknap alkalmából elfogyasztott tetemes mennyiségű tudatmódosítónak köszönhetően, sajnos nem láttam, hogy ez a rendkívül szimpatikus banda csúcsra ért.
Inter győzelme után azért megint sikerült pofán köpni azt amit ÉN focinak nevezek.