2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Neki is nagyon jó volt a mutatója, kb ugyanolyan.MessiFan91 írta: Az nem Leon Britton, akinek olyan jó a passzolási statisztikája?
Az nem Leon Britton, akinek olyan jó a passzolási statisztikája?matador írta:Nagyon nagy vétel volt sajnos...ab1daL írta: Valamint a Liverpool megvette a Swansea-től Joe Allent. A hírek szerint 15 millió fontért.
Hatalmas tehetség a srác. Ugye Xavi után neki volt a legjobb passzolási mutatója az 5 topbajnokságban, kb bárhova beférne.
Jobb, mint a Pool bármelyik eddigi középpályása.
Nagyon nagy vétel volt sajnos...ab1daL írta: Valamint a Liverpool megvette a Swansea-től Joe Allent. A hírek szerint 15 millió fontért.
Fantasy topikba nézz be. Már vagyunk egy páran. Olvass vissza és megtalálsz minden infót. Game, már külön is hívott téged ott.CFirpo3 írta:Srácok, lesz eurobarcás Fantasy Premier League bajnokság idén? Tavaly egész sokan összegyűltünk.
Bocs ha volt róla szó, akk lemaradtam.
Ez a Barry srác nekem nagyon gyengének tűnik ebben a csapatban.Hart-Richards-Kompany-?-Clichy-Yaya-Barry-Silva-Nasri-Tevez-Aguero.
Padon:Zabaleta,Kolarov,De Jong,A.Johnson,Milner,Dzseko,Balotelli.
Szerencsére nem szorul nagyon erősítésre a keret.Gareth Tello írta:Mi a helyzet a Cityvel? Nagyon csendben vannak, már ami az átigazolásokat illeti. Itt is beüt a krach, mint a Málagánál?
Majd ha a Sky Sports is lehozza, akkor elhiszemmatador írta: A mai nap egyik legnépszerűbb híre az, hogy a United áll legközelebb Van Persie-hez. Ennek személy szerint nem örülnék, habár zseniális játékos, de mégiscsak a rivális sztárja, kicsit emberileg csalódnék benne, ha anno Tévez tőlünk ment el hasonló módon, akkor a Senal kapitányát se annyira akarjuk már... persze jól járnánk vele.
Lucas már hivatalos, 45 millió, mi ennyiből vettünk egy Podolski - Giroud - Cazorla triótGareth Tello írta: Úgy tűnik, Moura meg a PSG-be fog menni, úgyhogy a United hoppon marad. Bár szvsz Kagawa is elég oda.
Game, te mint szakértő, mit gondolsz, megy még valaki az Arsenalba? Giroud, Podolski, Cazorla össz. kb. 40 milliós kiadás volt, és nem hinném, hogy olyan sok zsé lenne még transzferekre.![]()
Mellesleg Miyaichi mióta ágyús?![]()
City-nek bombaerős a kerete, semmi szükség ott igazolni. Még jobban össze kell szokjanak, 'oszt csókolom.Gareth Tello írta:
Mi a helyzet a Cityvel? Nagyon csendben vannak, már ami az átigazolásokat illeti. Itt is beüt a krach, mint a Málagánál?
Azpilicueta, ő az a jobbhátvéd a Marseille-ből?Game90 írta:Úgy látszik a Chelsea még nem fejezte be az igazolásokat, az előbb olvastam Sky Sports-on, hogy Azpilicueta érkezhet és Moses-ért is érdeklődnek.
Igen, komoly. 2013-tól a Chevrolet lesz a MU mezszponzora, és tényleg beteg összeggel fogják támogatni a csapatot.Game90 írta: Isco szerintem Thiago mellett a legtehetségesebb spanyol középpályás. Jól cselez, jól passzol, remekül lát a pályán, szépen tartja a labdát, gyengesége talán a befejezés, 15-20 millióért tökéletes igazolás lenne.
Lucas-ért már a 30 millió is szép lenne, nem hogy a 40... PL-ben mikor vált be utoljára brazil játékos? Anderson körül is mekkora hype volt, aztán semmit sem mutat.
Ez komoly?![]()
http://www.bloomberg.com/news/2012-08-0 ... llion.html
Hát mondjuk Mertesacker az utolsó akit 2 éve még el tudtam volna képzelni angliában.Game90 írta:Kiegészíteném azzal, hogy a testalkatához képest elég puhány.
Maradjunk annyiban, hogy remélem hozzászokott a PL-hez és a következő szezonja jobb lesz![]()
Kiegészíteném azzal, hogy a testalkatához képest elég puhány.matador írta:So-so...bence-barca írta: Tényleg Mertesacker milyen idényt futott első ágyús évében? HOgy játszott? Milyen igazolás volt?
Amennyit én láttam, rengeteg párharcot nyert meg (főleg fejpárbajok), de a helyezkedéssel gondjai vannak, aminek súlyosságát tovább mélyíti az, hogy nagyon lassú...
Isco szerintem Thiago mellett a legtehetségesebb spanyol középpályás. Jól cselez, jól passzol, remekül lát a pályán, szépen tartja a labdát, gyengesége talán a befejezés, 15-20 millióért tökéletes igazolás lenne.matador írta:MU: korábban voltak olyan hírek, hogy Lucas már szinte biztos, hogy jön, azonban új hírek, hogy nincs egyezség, plusz a PSG is bejelentkezett érte, hajlandóak ajánlani (tehát még nem volt ajánlat) 40 millát (itt jegyzem meg, hogy a PSG idén már nem vehet több EU-n kívüli játékost, tehát az üzlet esetén is csak januárban csatlakozhatna a franciákhoz a brazil).
Viszont most felmerült a Uniteddel kapcsolatban Isco neve. Róla nem sokat tudok, valaki tudna mondani róla pár hasznos infót?
So-so...bence-barca írta: Tényleg Mertesacker milyen idényt futott első ágyús évében? HOgy játszott? Milyen igazolás volt?
Tényleg Mertesacker milyen idényt futott első ágyús évében? HOgy játszott? Milyen igazolás volt?Game90 írta:
Most valahogy így nézhet ki a legerősebb kezdő, ha mindenki egészséges Koscielny/Mertesacker...
4 évet kapott.Varatrix írta: Cazorla beismerő vallomást tett a twitterén miszerint ágyús.
Jó elemzés, nem hiába a PL a kedvenc bajnokságom.barca99 írta: Egyébként elég szép PL-szezon elé nézünk:
Wilshere utoljára 2011. július végén-augusztus elején játszott egy felkészülési meccsen a NY Red Bulls ellen, azóta sérült. Remélem ez a hosszú kihagyás nem fogja őt visszavetni a fejlődésben és nem lesz majd olyan sérülékeny, mint Diaby.Gareth Tello írta: Én is láttam már több helyen ezt a Cazorla-dolgot, szerintem se lenne rossz az Arsenalba, bár nem könnyű alkalmazkodni az angol stílushoz. De szvsz ő van akkora klasszis, hogy ez ne okozzon neki nagy gondot.
Érdekes, ahogy írtad, hogy RvP-ről semmit sem hallani mostanában, pedig a nyár elején tömve volt a média mindennel. (Van Persie közel a Barçához, a Realhoz, A Juentushoz satöbbi.) Lehet, hogy a sok elutasítás Wengerék részéről ahhoz vezetett, hogy mindenki letett arról, hogy elhozza Robint, aki így hoppon maradt, és lenyom még egy idényt Londonban.Ez a verzió mondjuk nem lenne rossz az Ágyúsok szempontjából, pláne, ha Cazorla is jön. (Már ha van Persie eladása nélkül van annyi pénz, hogy elhozzák...)
Wilshere egész egyszerűen el van átkozva... Mikor is játszott utoljára tétmeccsen? Másfél éve...? Szegény embert az ág is húzza. Remélem, azért még egyszer az életben látom őt futballpályán. Szimpatikus játékos.
Én is láttam már több helyen ezt a Cazorla-dolgot, szerintem se lenne rossz az Arsenalba, bár nem könnyű alkalmazkodni az angol stílushoz. De szvsz ő van akkora klasszis, hogy ez ne okozzon neki nagy gondot.Game90 írta:Egyre több helyen írják, hogy Cazorla közel van az Arsenal-hoz, hamarosan orvosira fog jönni, már a Sky Sports is lehozta:
http://www1.skysports.com/football/news ... -to-fly-in
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/07/31/s ... vosin-lesz
Én nagyon örülnék neki, tapasztalt, beleillene a játékunkba, de az ő esetleges érkezése felvet két kérdést:
1. Walcott nem hosszabbít?
2. RvP-re már megvan a vevő? Mondjuk van Persie-ről mostanában nagyon keveset lehet hallani.
Ez azért már vicc kategória, rosszabb, mint Rosicky...Először 1-2 hétről volt szó, aztán 15-16 hónap lesz belőle.
http://www.soccerway.com/news/2012/Augu ... y-setback/
Elképesztően jó húzás lenne tőlük. A 17 font-millás ajánlat nagyjából takarja az értékét is. Szerintem! A fizetéséi balhék miatt Cazorla sem riad vissza a dologtól. Mindenki oldaláról egy logikus, jó transzfernek tűnik.Game90 írta:Egyre több helyen írják, hogy Cazorla közel van az Arsenal-hoz, hamarosan orvosira fog jönni, már a Sky Sports is lehozta:
http://www1.skysports.com/football/news ... -to-fly-in
http://arsenalfan.hu/hirek/2012/07/31/s ... vosin-lesz
Én nagyon örülnék neki, tapasztalt, beleillene a játékunkba, de az ő esetleges érkezése felvet két kérdést:
1. Walcott nem hosszabbít?
2. RvP-re már megvan a vevő? Mondjuk van Persie-ről mostanában nagyon keveset lehet hallani.