2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Milyen igaz!csababarca írta:ez nagyon szép,csak azt felejtjük el,hogy nálunk a fizetések kb duplája a realénak.Gareth Tello írta:
ez nagyon szép,csak azt felejtjük el,hogy nálunk a fizetések kb duplája a realénak.Gareth Tello írta:
A lényegen nem változtat: Özil Über allas!salas9 írta:Szerintem meg lesről lépett vissza Hiszti, igaza van MatyinakMessiBarca10 írta:Az ívelésnél? Az neccesebb,de szerintem az is egy vonal
Az ívelésnél? Az neccesebb,de szerintem az is egy vonalS.Agüero írta:Mondom a legelső passznál.
Biztos az ő szeme a rossz, véletlen sem a tiéd... Nem volt, a passz pillanatában már 1 vonalS.Agüero írta:Akkor neked nem jó a szemed. Legelső Özil passznál lesen van.
S.Agüero írta:Akkor neked nem jó a szemed. Legelső Özil passznál lesen van.
Nem volt les.S.Agüero írta:Nekünk nem jó hír, hogy leigazolták Modricot, remélem nem fog náluk sok vizet zavarni.
Özil kihagyott zinyója:
http://www.youtube.com/watch?v=HByeE897 ... r_embedded
Ilyenkor persze azt elfelejtik, hogy itt Ronaldo lesen van, és ha ez bemegy úgyanúgy szabálytalan gól. Biztos előre tudta a partjelző, hogy kihagyják...
özillel nincs gond,nyakár kell hozni valakit(akár modric),aki beszáll,ha a gülö formája gyengül.ZotyaFace írta: Igazából a kp-ra egy erős fizikumu,ütköző VKP kéne,mellettük Xabi és Özil/Modric.
Özillel én sem vagyok megelégedve,pedig nem rossz kis játékos ő...
A Khedira/Lass kettőst én úgy eladnám,ahogy illik,Granero se egy világklasszis,nem is értem minek vettük vissza annó.a tavalyi címet igencsak gyenge szájízzel nyeltem,le 100pont ide vagy oda..nekem hiányzik az a laza stílus amit képviseltek(na nem ezek a játékosok).
Igazából gyökerestül kéne megváltoztatni az egész klubbot!
Ha idén nem nyerünk semmit,akkor Mou biztos elmegy,és megint szétszedik a csapatot,megint kezdődik előröl minden...
Ez nem igaz, ha a PL-ben elég volt Modric védőmunkája, akkor itt is az lesz.Mezner2 írta:Viszont a horvát hátrafelé gyengébb mint Khedira,én meg erre utaltam,hogy nemtom,hogy fogja elbírni a Madrid középpályája,ha csak Alonso fog védekezni.
Viszont a horvát hátrafelé gyengébb mint Khedira,én meg erre utaltam,hogy nemtom,hogy fogja elbírni a Madrid középpályája,ha csak Alonso fog védekezni.jenooo írta:Itt a mostani felállás:
------Xabi---Khedira-----
-DM--------Özil-------CR-
----Benzema/Higuain----
Akkor most vedd ki képzeletben az egyértelműen leggyengébb láncszemet, és képzeld a helyébe a horvátot.![]()
Ez az, amire utaltam az előző hozzászólásomban.
Támogatom!recrea írta:CR kispad?!jenooo írta:Itt a mostani felállás:
----Benzema/Higuain----
Akkor most vedd ki képzeletben az egyértelműen leggyengébb láncszemet, és képzeld a helyébe a horvátot.![]()
Ez az, amire utaltam az előző hozzászólásomban.![]()
Átmentem a másik oldalra, h okosodjak kicsit Modricból, némelyik hozzászóláson szabott jókat röhögök, egyébként van egy rakat jó arc odaát. Kéne szervezni egy közös találkozót, nézhetnénk együtt az őszi klasszikust. Talán még verekednénk is....
CR kispad?!jenooo írta:Itt a mostani felállás:
----Benzema/Higuain----
Ez az, amire utaltam az előző hozzászólásomban.