Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
szerintem jó ötlet Casillast beállítani csatárnak --> ezért ...Mezner2 írta:Nagyképűségnek tartanám,ha Iker lenne a csatár náluk....dehát ők tudjákCastiel írta: Mariksa-Benzema-Cris. R. Özil-Alonso-Khedira Arbeloa-Ramos-Pepe-Coentrao Iker összeállítást vizionálok
Nagyképűségnek tartanám,ha Iker lenne a csatár náluk....dehát ők tudjákCastiel írta: Mariksa-Benzema-Cris. R. Özil-Alonso-Khedira Arbeloa-Ramos-Pepe-Coentrao Iker összeállítást vizionálok
Milyen igaz!csababarca írta:ez nagyon szép,csak azt felejtjük el,hogy nálunk a fizetések kb duplája a realénak.Gareth Tello írta:
ez nagyon szép,csak azt felejtjük el,hogy nálunk a fizetések kb duplája a realénak.Gareth Tello írta:
A lényegen nem változtat: Özil Über allas!salas9 írta:Szerintem meg lesről lépett vissza Hiszti, igaza van MatyinakMessiBarca10 írta:Az ívelésnél? Az neccesebb,de szerintem az is egy vonal
Az ívelésnél? Az neccesebb,de szerintem az is egy vonalS.Agüero írta:Mondom a legelső passznál.
Biztos az ő szeme a rossz, véletlen sem a tiéd... Nem volt, a passz pillanatában már 1 vonalS.Agüero írta:Akkor neked nem jó a szemed. Legelső Özil passznál lesen van.
S.Agüero írta:Akkor neked nem jó a szemed. Legelső Özil passznál lesen van.
Nem volt les.S.Agüero írta:Nekünk nem jó hír, hogy leigazolták Modricot, remélem nem fog náluk sok vizet zavarni.
Özil kihagyott zinyója:
http://www.youtube.com/watch?v=HByeE897 ... r_embedded
Ilyenkor persze azt elfelejtik, hogy itt Ronaldo lesen van, és ha ez bemegy úgyanúgy szabálytalan gól. Biztos előre tudta a partjelző, hogy kihagyják...
özillel nincs gond,nyakár kell hozni valakit(akár modric),aki beszáll,ha a gülö formája gyengül.ZotyaFace írta: Igazából a kp-ra egy erős fizikumu,ütköző VKP kéne,mellettük Xabi és Özil/Modric.
Özillel én sem vagyok megelégedve,pedig nem rossz kis játékos ő...
A Khedira/Lass kettőst én úgy eladnám,ahogy illik,Granero se egy világklasszis,nem is értem minek vettük vissza annó.a tavalyi címet igencsak gyenge szájízzel nyeltem,le 100pont ide vagy oda..nekem hiányzik az a laza stílus amit képviseltek(na nem ezek a játékosok).
Igazából gyökerestül kéne megváltoztatni az egész klubbot!
Ha idén nem nyerünk semmit,akkor Mou biztos elmegy,és megint szétszedik a csapatot,megint kezdődik előröl minden...
Ez nem igaz, ha a PL-ben elég volt Modric védőmunkája, akkor itt is az lesz.Mezner2 írta:Viszont a horvát hátrafelé gyengébb mint Khedira,én meg erre utaltam,hogy nemtom,hogy fogja elbírni a Madrid középpályája,ha csak Alonso fog védekezni.
Viszont a horvát hátrafelé gyengébb mint Khedira,én meg erre utaltam,hogy nemtom,hogy fogja elbírni a Madrid középpályája,ha csak Alonso fog védekezni.jenooo írta:Itt a mostani felállás:
------Xabi---Khedira-----
-DM--------Özil-------CR-
----Benzema/Higuain----
Akkor most vedd ki képzeletben az egyértelműen leggyengébb láncszemet, és képzeld a helyébe a horvátot.![]()
Ez az, amire utaltam az előző hozzászólásomban.