Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De azt írtad, hogy 120ezer eurót keres hetente. Ha azt beszorzod az év 52 hetével, akkor megkapod, hogy 6.2 millió euró. És Ronaldo kb 12 millió eurót keres évente.visca el barca írta:
nem mondtam hulyeseget, ugyanis forintot írtam.
Én is olvasgattam arrafelé, de én több véleményt/variációt is láttamvisca el barca írta:nah, a darkside-on azt beszélik (találgatják), hogy beígértek neki egy élete végéig szóló szerződést (most 2015-ig van) és ezzel problémáznak. aááítólag az a baja h nem akarnak neki fizetésemelést adni, gondolom az uj adotorvenyek miatt.
szegény pára. keres heti cirka 120.000 eurót, ami cirka 1,7 milliárd forint évente. ehhez jön még kb ugyanennyi reklámbevétel.
mi a csába lehet elkölteni évi 3 mrd forintot?
nem mondtam hulyeseget, ugyanis forintot írtam.Mihu írta:És akkor még jó nagy hülyeséget is mondtál, mivel az a 120 ezer euró hetente az csak 6.2 millió euró éventevisca el barca írta:nah, a darkside-on azt beszélik (találgatják), hogy beígértek neki egy élete végéig szóló szerződést (most 2015-ig van) és ezzel problémáznak. aááítólag az a baja h nem akarnak neki fizetésemelést adni, gondolom az uj adotorvenyek miatt.
szegény pára. keres heti cirka 120.000 eurót, ami cirka 1,7 milliárd forint évente. ehhez jön még kb ugyanennyi reklámbevétel.
És akkor még jó nagy hülyeséget is mondtál, mivel az a 120 ezer euró hetente az csak 6.2 millió euró éventevisca el barca írta:nah, a darkside-on azt beszélik (találgatják), hogy beígértek neki egy élete végéig szóló szerződést (most 2015-ig van) és ezzel problémáznak. aááítólag az a baja h nem akarnak neki fizetésemelést adni, gondolom az uj adotorvenyek miatt.
Én szerintem hosszú távon nem lehet szerencséről beszélni. Ami hosszú távon is szerencsének tűnik, az tudás. Szerencse az az, ami egyszer pluszban, máskor mínuszban jelentkezik, és a várható értéke 0.Mikaos írta:Azt nem mondtam, hogy sok gólt lő, vagy arról lehet azonosítani. Csak nagyon szerencsés embernek tartom, és ez igaz arra a pár lőtt góljára is.
Ittvan egy cikk:Roncival mi van?
Azt nem mondtam, hogy sok gólt lő, vagy arról lehet azonosítani. Csak nagyon szerencsés embernek tartom, és ez igaz arra a pár lőtt góljára is.REMY írta: Gondolom még mélyen bennetek van a nektek lőtt bombája. Amúgy ez egyáltalán nem igaz amit írsz. Essien egyáltalán nem a góljairól volt híres. 243 meccsen lőtt 25 gólt.
Néztem a Real meccset, és lassítja a játékotokat. Nyilván kelleni fog neki idő, de alapjában véve mondom, hogy "lassabb" játékos, akinek egy rövidpasszokkal operáló csapatban nagyobb lehetőségei lennének. Nem mondom, hogy rossz lesz, csak szerintem -jelenleg- még nagy a különbség a klub és Modric játékfelfogása között, ami a sebességben látszik. (És ez nem hiba Modric részéről, csak ő nem a "gyorsan íveljük át a középpályát"-típusú játék vezére)REMY írta: Gondolom nem nézted a Real meccset. Modric iszonyat jó lesz. DE ne az első meccsén várjunk már el tőle világklasszis teljesítményt. Pár hétbe bele fog telni, míg megszokja az új környezetet és játékot. Egyáltalán nem lassítja a játékot.
Gondolom még mélyen bennetek van a nektek lőtt bombája. Amúgy ez egyáltalán nem igaz amit írsz. Essien egyáltalán nem a góljairól volt híres. 243 meccsen lőtt 25 gólt.Mikaos írta: Mintha eddig nem egy éppen arra járó vakondon pattantak volna meg a lövéseik állandóan, s lettek gólok...még jön erre egy olyan fazon, aki mindezt a 93.percekben szokta produkálni.
Annyi kompenzálás azért ért minket Modric személyében, akinek legalább 150 ordító helyzetre van szüksége 1 gólhoz, szóval legyünk igazságosak: egalizálódott a helyzet náluk, így csak megmarad a szimpla (önmagában sem jelentéktelen) mákjuk.
Egyébként Modric leigazolását nem teljesen értem, lassítja a játékukat, neki nem fekszik teljesen ez az ívelgetős, kontrás foci.
furcsállottamRinku írta:Tényleg ennyit vettél észre az egészen, vagy csak trollkodni próbálsz?Initom írta:tavalyi mez ...?
Tényleg ennyit vettél észre az egészen, vagy csak trollkodni próbálsz?Initom írta:tavalyi mez ...?
tavalyi mez ...?Xavi001 írta:A mai kezdőnk.