Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

nem mintha tavaly meg tavalyelőtt nem lett volna zöld idegenbeli meg 3.számú mezünk:)bence-barca írta:Amúgy egész jól néz ki a Realnak ez a zöld meze.
Egyszer nekünk is lehetne vmi zöldes árnyalatú mezünk!
Nem te vagy az egyetlenMezner2 írta:Én vagyok az egyetlen,aki manapság nem megrémül,hanem fellélegzik ha a Real szabit kap és CR áll mögé?90%ban felszabadító rúgás jön ilyenkor
ja igazad van. nem.REMY írta:előtte a bordán vágásért nem kellett volna? szemüvegeket levenni pls.rrobbiefcb írta:szándékos utánrúgás miért nem piros Higuainnak?
ja, az egyértelműen szándékosnak látszott ott?REMY írta:előtte a bordán vágásért nem kellett volna? szemüvegeket levenni pls.rrobbiefcb írta:szándékos utánrúgás miért nem piros Higuainnak?
előtte a bordán vágásért nem kellett volna? szemüvegeket levenni pls.rrobbiefcb írta:szándékos utánrúgás miért nem piros Higuainnak?
Csak tavaly Higunak volt egy 3-4hónap kihagyása,ezt azért még hozzá kell tenni a tisztánlátásért.Amire egy csatár kell,arra szerintem nem okés Benzi,idén meg botrány a srác,eddigi 2,5 éve alatt egy jó 5 hónapja volt a srácnak,azonkívül flop,míg Higu évek óta hozza magát,azért nekünk is lőtt már jó pár gólt,őt a Lyon elleni üres kapuval pár ember örökre leírta,pedig 10szer annyit tett a Madridért mint Karim.kanty írta: Azért tavaly csak lőtt 21 gólt a francia, igaz Higuain 22-t. Játékban szerintem Benzema sokkal jobb, ügyesebb, technikásabb, sokoldalúbb.
Higuain pedig belövi a helyzeteit, főleg a kisebb csapatok ellen, de fontosabb meccseken szinte képtelen a kapuba találni.
Szerintem abszolút rendben van, hogy Benzema a kezdő, legtöbb esetben, míg az argentin csak utána jön a sorban. Ő egy remek kiegészítő ember, amikor beáll, akkor általában nem okoz csalódást. Viszont hosszútávon, fontos meccseken én úgy érzem, hogy nem tudja hozni azt a szintet, amit egy a Real Madridban játszó kezdő középcsatárnak hoznia kell.
Azért tavaly csak lőtt 21 gólt a francia, igaz Higuain 22-t. Játékban szerintem Benzema sokkal jobb, ügyesebb, technikásabb, sokoldalúbb.Mezner2 írta:Én vagyok az egyetlen aki nem érti,hogy a Higu-Benz összehasonlításokból,hogy kerülhet ki győztesen a francia????
Szóba került már korábban itt is,odaát meg minden napos téma,és mindig a gall dicsőítésével zárul a beszélgetés.
Benne van a pakliban,hogy vaskalapos vagyok,de én egy csatártól gólokat várok,és kis túlzással Casillas is gyakrabban talál be mint Benz,ezzel szemben Higu fossa a gólokat,és egyre inkább részt vesz az akciókban.
Szerintem Higu klasszisokkal jobb csatár mint Benzema.
Annyiban azért tegyük tisztába a dolgot, hogy nem ő akart ezzel szerepelni, egyszerűen egy jó hülye volt, feltettek neki egy kérdést, miért nem örült a góljainak, ő erre válaszolt egy ilyet:Capon írta: Szomorú vagyok, de nem mondom meg mi a bajom. Felvetek egy dolgot a médiában de nem magyarázom meg ne is kérdezzenek róla![]()
![]()
Most akkor vagy befogom a számat és az öltözőben oldom meg a felvetődött problémákat vagy ha már kifecsegem a sajtóban (hogy szerepeljek kicsit mert média ku.va vagyok) akkor meg tisztázom mi van ne menjenek a rosszindulatú találgatások, mert ez senkinek sem jó.
Mi ez ha nem szereplési vágy? Pedig előszeretettel vádolják a médiát, hogy miért olyan stílusban foglalkoznak Roncival amilyenben teszik. Hát ezért.