Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt a szenvedést nagyon nem lehet szavakba önteni, a 2. félidő közepétől már inkább facebook-oztam, a meccs meg csak ment a háttérben. És ezzel szerintem mindent elmondtam, hogy milyen minőségű volt a meccs. Amúgy ha az elmúlt 1 hónapban láttál Senal meccset (kivéve a Spurs ellenit), akkor kb. tudod, hogy hogyan játszottunkGareth Tello írta:Mesélj, nem láttam a meccset.Game90 írta:Mikor kezdenek el vallatni az Arsenal meccsekkel? Ez az AVilla elleni is kritikán aluli volt.
Mesélj, nem láttam a meccset.Game90 írta:Mikor kezdenek el vallatni az Arsenal meccsekkel? Ez az AVilla elleni is kritikán aluli volt.
soha nem volt a szívem csücske ez a gyerek, de mindig is elismertem, sztem a mai napig a (talán) a legjobb magyar jatekos. nagyon jol lát a pályán, technikás és alázatos. nem mérhető ilyen zsuzsák, huszti félékhezthiagoalcantara írta:Úristen Gera mekkora gólt lőtthatalmas gól
Íme: http://www.youtube.com/watch?v=RabCIoE0FRUthiagoalcantara írta:Úristen Gera mekkora gólt lőtthatalmas gól
Ugyan már, nem fogja addig húzni.
nehogy a másik se legyen ott ,mire a meccsre kerülne a sor.Pavel írta:Azért a Digi elég érdekesen reklámozza a hétvégi rangadót.
A két Roberto összecsapása.![]()
Szóljon már nekik valaki!
Tegyük hozzá, hogy egy Chelsea-edzőnek még ez sem életbiztosítás.salas9 írta:Tegyük hozzá, hogy csak a szezon végéig kapta meg a stafétabotot.StickyFingaz írta:Benítez a Chelsea edzője.Hivatalos.
istenemStickyFingaz írta:Benítez a Chelsea edzője.Hivatalos.
Akkor egy ideig nem kell miattuk izgulnunk.StickyFingaz írta:Benítez a Chelsea edzője.Hivatalos.
Nem is tudtam, hogy a haverod a Chelsea szurkolói csoport elnökeGareth Tello írta: Chelsea-drukker osztálytársamat folyamatosan Benítezzel szekáltuk.Szegény már teljesen kivolt, azt mondta, az utolsó ember, akit látni akar a kékek kispadján, az Rafa.
![]()
Kíváncsi rá a halál, elsőként mennék az utcára Guardiola-mezt égetni, ha elmenne ahhoz a favágó csapathoz.LG írta:Nagyon kíváncsi lennék rá, de gondolom mindenki, hogy mit tudna Guardiola kezdeni a Chelsea-vel, ha átvenné a csapat irányítását.
Valahol azért várható volt, hogy Chelsea vissza fog esni, hiszen bár tavaly meglett a BL győzelem, világosan látszott az is, hogy már nincs több abban a csapatban. Most elkezdek egy új csapatot építeni, ehhez szerintem jól is igazoltak. Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Di Matteo a jövőben sikereket tudott volna elérni ezzel a csapattal, ha hagynak neki időt. De mint tudjuk, Abramovics nem egy türelmes ember.neobarca írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2012/11/21/lab_di_matteo4
Várható volt sztem. Elég nagy csalódás a csapat idén. Kíváncsi vagyok, Pep elfogadja-e a Chelsea padját...