Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.14. 20:23:37

recrea írta:Ha már így belejöttem: Kagawaval mi a helyzet? Játszik egyáltalán, hogyan, év elején többet hallottam róla, azóta semmi.
Év elején nem tolta rosszul, aztán jött egy sérülés október elején, ha jól emlékszem, azóta gyógyulgat, de visszatérésének ideje elvileg rohamosan közeleg.
Ha már MU,
- Vidic felépült
- a vörösök elvileg ráhajtanak jövő nyáron Lewandowskira (Mondjuk azt nem értem, minek, RvP-Rooney-Chicharito-Welbeck kvartett ott van, szóval szvsz nincs szükségük még egy csatárra.)
Game90 írta:Ami kéne:
- egy univerzális védő (Vertonghen lett volna a legjobb, most már esélytelen...)
- DM (M'Vila, Capoué, Strootman, Diamé?)
- ST (Huntelaar, Ba, Llorente?)
- Ja igen, Vertonghen a miénk, remélem, soha nem engedjük el innen :D Imádom a srácot, nagyon jól játszik.
- Diaméról cikkeztek pár helyen, azt láttam, nem rossz idén, bár szerintem M'Vila a legjobb a felsoroltak közül. Bár talán ő (mármint Diamé) lenne a legolcsóbb.
- Innen akármelyik nagy erősítés lenne, Llorente is, akinek a stílusa szerintem inkább illik a PL-be, mint a Ligába, úgyhogy nem lenne rossz. Variációs lehetőségek száma kétségtelenül megnőne.
Ba nem hiszem, hogy reális, jól érzi magát a Newcastle-nél, jól is megy neki, szóval szerintem az ő ágyússá válására van a legkisebb esély.
Huntelaar meg Huntelaar, klasszis gólvágó, véleményem szerint jobb Giroud-nál, nagyot nyerne vele is a Senal.
Game90 írta:Giroud helyére meg több játékos is fel tud lépni. Például Gervinho :mrgreen:
Így van. Minél több Gervinhót! :mrgreen:
Game90 írta:Ja, Wenger most ebbe a srácba szerelmes, valahol 10 millió font körül van az ára, ManUnited-del versenyzünk majd érte:
http://www.youtube.com/watch?v=9YwHqagTKis
Ja, láttam, nem rossz a srác.
Amúgy a United elvileg Walcottot is érdeklődéssel figyeli, szóval szerintem létrejöhet akár egy ilyen játékosmozgás:
Walcott :arrow: MU
:arrow:
Zaha :arrow: Arsenal
Game90 írta:Fiatalok között van pár tehetség (Gnabry, Miyaichi), de rájuk majd max. 2 év múlva lehet számítani.
Miyaichire kíváncsi leszek, a Boltonban megvillant tavaly jó néhányszor, a tehetsége vitathatatlanul megvan ahhoz, hogy rendszeresen lehetőséget kapjon majd a Senalban.

Nehogy már csak az Ördögökkel és az Ágyúsokkal foglalkozzak a hsz-ben... :mrgreen:
Nekünk nem ártana egy irányító, Dempsey ugyan kezd feljavulni az utóbbi időben, de Sigurdsson még mindig egy jó nagy kalap... Gervinho. :mrgreen:
Elvileg kinéztük Pjanicot, ami fantasztikus lenne, még mindig csak 22, és egyik nagy kedvencem. Szívesen látnám a White Hart Lane-en, akár télen, akár nyáron.
Alexis Sanchez7
Barça B

2012.12.14. 18:19:21

Kagawa már elég régóta sérült..
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.14. 17:13:04

Kösz az infót Fellainiről, kíváncsi vagyok, hova igazol majd, ésszerű lenne Angliában maradnia.

Ha már így belejöttem: Kagawaval mi a helyzet? Játszik egyáltalán, hogyan, év elején többet hallottam róla, azóta semmi.
PCsabi
aka Game90

2012.12.14. 00:31:40

Gareth Tello írta: Szóval a DM mellett kéne egy támadóbb szellemű játékos is, nem? Gondolok itt egy támadó középpályásra, vagy egy szélsőre, aki adott esetben fel tud lépni Giroud helyére. Erről mit gondolsz?
Láttam, hogy Huntelaar neve felmerült, én nem hiszem, hogy már most télen el tudná vinni a Senal, max nyáron.
Vagy van olyan fiatal, akit lehetne rendszeresen játszatni?
Vékápéra van sok lehetőségetek, csak ne vigyétek el Sandrót vagy Dembélét! :D Nem mintha ez olyan valószínű lenne.
M'Vila?
Ami kéne:
- egy univerzális védő (Vertonghen lett volna a legjobb, most már esélytelen...)
- DM (M'Vila, Capoué, Strootman, Diamé?)
- ST (Huntelaar, Ba, Llorente?)

Támadó középpályás felesleges (bár egy Isco-t elviselnék a csapatban), jobb esetben több játékosunk is tud azon a poszton játszani, szélső meg csak akkor fog jönni valószínűleg, ha Walcott-ot eladjuk, 2 napja már olvastam egy Orsós Nani pletykát (kacsát) is. Giroud helyére meg több játékos is fel tud lépni. Például Gervinho :mrgreen:

Fiatalok között van pár tehetség (Gnabry, Miyaichi), de rájuk majd max. 2 év múlva lehet számítani.

Ja, Wenger most ebbe a srácba szerelmes, valahol 10 millió font körül van az ára, ManUnited-del versenyzünk majd érte:
http://www.youtube.com/watch?v=9YwHqagTKis
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.13. 20:11:48

messideco írta:Fellaini november hónap játékosa
Havi teljesítménye: 5 gól, 1 gólpassz.
recrea írta:Nem nézek sűrűn Everton meccset, de ha mégis, ez a gyerek jól játszik, nagyon bírom a stílusát, játékát. Szerintetek beférne nagyobb csapatba is? Akár Angliában, akár máshol?
Én biztos vagyok benne, hogy igen, olyannyira képzett technikailag és taktikailag, hogy a világ bármelyik csapatába beférne, akár a Madridba is, ha már szóba került. Bár én személy szerint azt gondolom, hogy a PL-b e tökéletes az ő stílusa, a La Ligában talán nem villogna. A szigetországban viszont tényleg bárhova beférne, United, Chelsea, City, satöbbi. Örülnék, ha hozzánk jönne, kár, hogy ennek a realitása igen kicsi. :D
Ha már eligazol, mert szerintem nyáron biztosan nem fogja tudni megtartani az Everton, akkor menjen a MU-ba, őket utálom a legkevésbé.
Game90 írta:De Poldi-nál van rosszabb is és az a baj, hogy bőven lehet sorolni a játékosokat: Squillaci, Santos, Ramsey, Gervinho, Chamakh...
Szóval a DM mellett kéne egy támadóbb szellemű játékos is, nem? Gondolok itt egy támadó középpályásra, vagy egy szélsőre, aki adott esetben fel tud lépni Giroud helyére. Erről mit gondolsz?
Láttam, hogy Huntelaar neve felmerült, én nem hiszem, hogy már most télen el tudná vinni a Senal, max nyáron.
Vagy van olyan fiatal, akit lehetne rendszeresen játszatni?
Vékápéra van sok lehetőségetek, csak ne vigyétek el Sandrót vagy Dembélét! :D Nem mintha ez olyan valószínű lenne.
M'Vila?

36 - Arsenal have blocked fewer opposition shots than any other team in the Premier League. Védő sem ártana? :D

Más.
Hoppá, tudunk lőni messziről: Liverpool (6) and Tottenham (6) are responsible for 12 of the 58 PL goals from outside the box this season.
PCsabi
aka Game90

2012.12.13. 00:08:19

Capon írta: Mikor nyáron már odáig jutott Wenger (plusz a szurkolók többsége), hogy Podolski! valóban erősítést vagy legalább is valami minőséget fog jelenteni a csapat számára, na akkor már veszve volt minden, a BL-t érő helyekkel együtt.
Podolski még a kisebbik rossz. Mondjuk én többet vártam tőle, védekezésben szépen visszazár, viszont támadásban észrevehetetlen, a 60-65. perc környékén pedig alig kap már levegőt.

De Poldi-nál van rosszabb is és az a baj, hogy bőven lehet sorolni a játékosokat: Squillaci, Santos, Ramsey, Gervinho, Chamakh...

Gyakorlatilag mostanában csak Wilshere miatt érdemes Senal meccset nézni.

Iain Macintosh (Football writer for The New Paper and ESPN):
"Wenger is not bigger than Arsenal, but Arsenal are bigger because of him."

Jamie Sanderson ‏@YoungGunsBlog
Understand Arsenal also interested in Klass Jan Huntelaar, but not close. Would be a complex deal. Schalke unwilling to sell.
20tek
Jugador del Barça

2012.12.12. 17:22:33

StickyFingaz írta: Addig senki sem fogja elismerni a Barcásokon kívül,amíg nem bizonyít másik csapatnál.
És ez kit érdekel? Messi, Iniesta, Xavi, Puyol mind szarok, mert csak a Barcaban bizonyítottak. Néhány Madridos szurkolánál, az aki nem kur...kodik a foci világában, már nem is lehet nagy játkékos/edző. Persze érthető egy olyan csapatnál, ami szinte már csak ilyen emebrekből áll, és csak az ilyeneket becsülik meg.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.12. 17:06:18

Ugyanazt, amit a forrás oldal nevéhez... De ettől még lehet igaz. Egyébként én vagyok az egyetlen, aki nem akarja Pep-et soha más csapatnál látni? Persze lehet, hogy önzőség, és úgysem rajtam múlik, de nekem Ő örökre a "mi" edzőnk marad.[/quote]

Addig senki sem fogja elismerni a Barcásokon kívül,amíg nem bizonyít másik csapatnál.
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.12.12. 16:35:13

StickyFingaz írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-g ... enal-69259
Ehhez mit szóltok?
Ugyanazt, amit a forrás oldal nevéhez... De ettől még lehet igaz. Egyébként én vagyok az egyetlen, aki nem akarja Pep-et soha más csapatnál látni? Persze lehet, hogy önzőség, és úgysem rajtam múlik, de nekem Ő örökre a "mi" edzőnk marad.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.12. 16:21:41

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-g ... enal-69259
Ehhez mit szóltok?Én személy szerint nagyon örülnék neki.És az Arsenalnak hasonlít legjobban a stílusa a Barcáéhoz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.12.12. 15:29:42

bence-barca írta:
recrea írta:
Nem nézek sűrűn Everton meccset, de ha mégis, ez a gyerek jól játszik, nagyon bírom a stílusát, játékát. Szerintetek beférne nagyobb csapatba is? Akár Angliában, akár máshol?
Hát nemrégiben kijelentette, h maximum nyáron, de távozni szeretne és MU meg Real érdeklődéséről is hallani lehetett többek között. Mondjuk úgy vagyok vele, sztem ő az a fajta játékos, aki egy Everton szintű csaptban kiemelkedik, de egy nagyobb csapatban csak egy átlagos játékosnak számítana. De ennek ellenére sztem Angliában megállná a helyét MU-ban is, meg Chelsea-ben is. Realnal már nem tudom, bár azt nem hinném, h egy Khedira szintet hozna le, de szerintem nem lenne ott kiemelkedő.
Mindenesetre addir örülök, amígy marad az Evertonban, onnan őket szeretem a legjobban.
Hasonlóan látom. Szerintem ő is egy a sok túlértékelt PL játékos közül. A Realban úgy gondolom nem tudna maradandót alkotni.
Az Arsenal végett meg nem vagyok ideges, hozzá szoktam már az ilyenekhez az utóbbi időkben.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.12.12. 11:21:39

Kép

:lol: :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.12.12. 10:01:19

recrea írta:
Nem nézek sűrűn Everton meccset, de ha mégis, ez a gyerek jól játszik, nagyon bírom a stílusát, játékát. Szerintetek beférne nagyobb csapatba is? Akár Angliában, akár máshol?
Hát nemrégiben kijelentette, h maximum nyáron, de távozni szeretne és MU meg Real érdeklődéséről is hallani lehetett többek között. Mondjuk úgy vagyok vele, sztem ő az a fajta játékos, aki egy Everton szintű csaptban kiemelkedik, de egy nagyobb csapatban csak egy átlagos játékosnak számítana. De ennek ellenére sztem Angliában megállná a helyét MU-ban is, meg Chelsea-ben is. Realnal már nem tudom, bár azt nem hinném, h egy Khedira szintet hozna le, de szerintem nem lenne ott kiemelkedő.
Mindenesetre addir örülök, amígy marad az Evertonban, onnan őket szeretem a legjobban.
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.12. 08:55:13

messideco írta:Fellaini november hónap játékosa.
messideco
Presidente del Barça

2012.12.12. 07:06:47

I don't want to live on this planet anymore.

Rájöttem, hogy az idegrendszeremnek is jobb, ha egy ideig nem nézek Arsenal meccseket, matekozok helyette, az hasznosabb :?

Véleményemet már párszor leírtam, nem teszem meg ismét...

Az Aston Villa is elődöntőben, a Norwich csapatát ejtették ki. További párosítások:

Swansea–Middlesbrough (II.)
Leeds United (II.)–Chelsea

Mindegy, bármelyik csapat nyerje meg, csak ne a Chelsea! Nagyon jó lenne a Swanseanak , ha jövőre indulhatna az Európa Ligában 8)

Fellaini november hónap játékosa, Steve Clark (WBA) a legjobb menedzser. Megérdemelte mindkettő. De miért nem Gervinho és Wenger? Ja...
Kép
"And my heart will leave you never."
Capon
Llegenda del Barça

2012.12.12. 00:56:49

Hát szép eredmény.
Mikor nyáron már odáig jutott Wenger (plusz a szurkolók többsége), hogy Podolski! valóban erősítést vagy legalább is valami minőséget fog jelenteni a csapat számára, na akkor már veszve volt minden, a BL-t érő helyekkel együtt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
PCsabi
aka Game90

2012.12.12. 00:18:40

Az "Év csalódása a futballvilágban"-nál lévő szavazatomat megváltoztathatom még? Mert akkor szívesen betenném az 1. helyre az Arsenal kiesését a Bradford ellen.

Majdnem a legerősebb csapattal játszottunk és sikerült kiesnünk egy negyedosztályú ellenfél ellen. De megérdemeltük ilyen trágya játékkal. Mondjuk még szerencsénk sem volt, Coquelin kapufa az 1. félidőben, Cazorla kapufa a hosszabbításban, 2 kapufa a 11-es párbajban...

9 - Bradford City have won their last nine penalty shootouts in all competitions.

Még a bradfordiak is nyomtak egy facepalm-ot... :lol: :mrgreen:

Kép
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.12.11. 23:33:24

elbandi írta:
nagyiibarca írta:Közben az Arsenal tizikkkel kiesett! Szép volt Bradford :)
Megérdemelték.Még ha az ifivel játszottak volna azt mondom okés,de így...
Sok trófeát nyernek idén is.
Nem értem őket.....A keret alapján simán évi egy trófea.Erre hét éve semmi.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
elbandi
Capitá del Barça

2012.12.11. 23:30:29

nagyiibarca írta:Közben az Arsenal tizikkkel kiesett! Szép volt Bradford :)
Megérdemelték.Még ha az ifivel játszottak volna azt mondom okés,de így...
Sok trófeát nyernek idén is.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.12.11. 23:24:24

Közben az Arsenal tizikkkel kiesett! Szép volt Bradford :)
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
StickyFingaz
Capitá del Barça

2012.12.11. 22:54:33

Egy 4. osztályú csapat ellen nem tudunk mit csinálni.Ez mindent elmond erről a szezonról..
argyelan
Barça B

2012.12.11. 22:49:43

ekkora bohócokat. nyomorékok...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.11. 22:03:53

57. perc, még mindig 0-1 :D
It is almost 21 years since Arsenal were eliminated from a domestic cup by a fourth tier team (Wrexham, FA Cup, Jan 1992).
Mindjárt jön Ox, és vág hármat.
Initom
Entrenador del Barça

2012.12.11. 21:45:14

ferninho írta:itt tudom, hogy van jó pár Arsenal szurkoló, szóval az lenne a kérdésem, hogy mégis mi a kukit csinálnak?
Félidő és vezet a Bradford 1-0-ra... én hülye meg megraktam hendivel...
azt sejtettem, hogy nem lesz egy könnyű meccs számukra, de ez azért... még ha félidő is lesz csak...
van esély, hogy rúgjanak egy hármast?
reálisan...nincs.

de játszott a csapat fura meccseket.
maximum 1-2 lesz,de lehet még kapnak az Ágyúsok.

szerk.:
Gervinho,Ramsey felvehetné az ellenfél mezét.
Abi & Tito
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.11. 21:38:07

ferninho írta:itt tudom, hogy van jó pár Arsenal szurkoló, szóval az lenne a kérdésem, hogy mégis mi a kukit csinálnak?
Félidő és vezet a Bradford 1-0-ra... én hülye meg megraktam hendivel...
azt sejtettem, hogy nem lesz egy könnyű meccs számukra, de ez azért... még ha félidő is lesz csak...
van esély, hogy rúgjanak egy hármast?
És ráadásul nem a tartalék csapat játszik...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Válasz küldése