Év elején nem tolta rosszul, aztán jött egy sérülés október elején, ha jól emlékszem, azóta gyógyulgat, de visszatérésének ideje elvileg rohamosan közeleg.recrea írta:Ha már így belejöttem: Kagawaval mi a helyzet? Játszik egyáltalán, hogyan, év elején többet hallottam róla, azóta semmi.
Ha már MU,
- Vidic felépült
- a vörösök elvileg ráhajtanak jövő nyáron Lewandowskira (Mondjuk azt nem értem, minek, RvP-Rooney-Chicharito-Welbeck kvartett ott van, szóval szvsz nincs szükségük még egy csatárra.)
- Ja igen, Vertonghen a miénk, remélem, soha nem engedjük el innenGame90 írta:Ami kéne:
- egy univerzális védő (Vertonghen lett volna a legjobb, most már esélytelen...)
- DM (M'Vila, Capoué, Strootman, Diamé?)
- ST (Huntelaar, Ba, Llorente?)

- Diaméról cikkeztek pár helyen, azt láttam, nem rossz idén, bár szerintem M'Vila a legjobb a felsoroltak közül. Bár talán ő (mármint Diamé) lenne a legolcsóbb.
- Innen akármelyik nagy erősítés lenne, Llorente is, akinek a stílusa szerintem inkább illik a PL-be, mint a Ligába, úgyhogy nem lenne rossz. Variációs lehetőségek száma kétségtelenül megnőne.
Ba nem hiszem, hogy reális, jól érzi magát a Newcastle-nél, jól is megy neki, szóval szerintem az ő ágyússá válására van a legkisebb esély.
Huntelaar meg Huntelaar, klasszis gólvágó, véleményem szerint jobb Giroud-nál, nagyot nyerne vele is a Senal.
Így van. Minél több Gervinhót!Game90 írta:Giroud helyére meg több játékos is fel tud lépni. Például Gervinho![]()

Ja, láttam, nem rossz a srác.Game90 írta:Ja, Wenger most ebbe a srácba szerelmes, valahol 10 millió font körül van az ára, ManUnited-del versenyzünk majd érte:
http://www.youtube.com/watch?v=9YwHqagTKis
Amúgy a United elvileg Walcottot is érdeklődéssel figyeli, szóval szerintem létrejöhet akár egy ilyen játékosmozgás:
Walcott

Zaha

Miyaichire kíváncsi leszek, a Boltonban megvillant tavaly jó néhányszor, a tehetsége vitathatatlanul megvan ahhoz, hogy rendszeresen lehetőséget kapjon majd a Senalban.Game90 írta:Fiatalok között van pár tehetség (Gnabry, Miyaichi), de rájuk majd max. 2 év múlva lehet számítani.
Nehogy már csak az Ördögökkel és az Ágyúsokkal foglalkozzak a hsz-ben...

Nekünk nem ártana egy irányító, Dempsey ugyan kezd feljavulni az utóbbi időben, de Sigurdsson még mindig egy jó nagy kalap... Gervinho.

Elvileg kinéztük Pjanicot, ami fantasztikus lenne, még mindig csak 22, és egyik nagy kedvencem. Szívesen látnám a White Hart Lane-en, akár télen, akár nyáron.