Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ronaldo játszhat,de nem kaphat lapot a következő meccsein,mert akkor a visszavágót vagy adott esetben a döntőt ki kell hagynia.Castiel írta:Azt olvastam valahol h az odavágón Ronaldo sem, játszhat. Ez igaz? Vagy csak Coentrao helyett "el"írták?
Én azt olvastam, hogy az eddigi 4 meccset, amit letöltött, azt a bírónak való beszólásért kapta, viszont az 5. meccs a kiállítása miatt van, és azt csak a kupában töltheti le.#David Villa# írta:Osasuna ellen már elkezdte letölteni, majd jöttek a valenciai meccsek.Mezner2 írta:Nem a Valencia ellen kapta a pirosat?Mert akkor az nem számít bele(mármint az amelyiken kapta,az nem,mert utána indult az 5 meccses eltiltás!!#David Villa# írta:Ramos szerintem játszhat. 5 meccset kapott3 Valencia, Osasuna meg a most hétvégi meccs. Tehát Barca ellen visszatér pont.
Osasuna ellen már elkezdte letölteni, majd jöttek a valenciai meccsek.Mezner2 írta:Nem a Valencia ellen kapta a pirosat?Mert akkor az nem számít bele(mármint az amelyiken kapta,az nem,mert utána indult az 5 meccses eltiltás!!#David Villa# írta:Ramos szerintem játszhat. 5 meccset kapott3 Valencia, Osasuna meg a most hétvégi meccs. Tehát Barca ellen visszatér pont.
Nem a Valencia ellen kapta a pirosat?Mert akkor az nem számít bele(mármint az amelyiken kapta,az nem,mert utána indult az 5 meccses eltiltás!!#David Villa# írta:Ramos szerintem játszhat. 5 meccset kapott3 Valencia, Osasuna meg a most hétvégi meccs. Tehát Barca ellen visszatér pont.
Úgy tudom,hogy az odavágón nem! Pont az lesz az 5.eltiltással töltött mérkőzése!CsacsMate írta:Ramos játszhat?Mihu írta:Csak halkan jelezném, hogy az első meccsen a Real-nak nélkülöznie kell a következő játékosokat:
- Casillas
- "Concentrao" ( http://www.youtube.com/watch?v=FtPBTQ2s1g0 )
- Di Maria
- Pepe
.
.
.
.
-Cristiano Ronaldo
Ramos játszhat?Mihu írta:Csak halkan jelezném, hogy az első meccsen a Real-nak nélkülöznie kell a következő játékosokat:
- Casillas
- "Concentrao" ( http://www.youtube.com/watch?v=FtPBTQ2s1g0 )
- Di Maria
- Pepe
.
.
.
.
-Cristiano Ronaldo
Őt elvileg nem,neki csak két sárgája van!Mihu írta: -Cristiano Ronaldo
semekkora,legalábbis ebben a formában biztos nem. tisztában vannak a következményekkel,főleg az olyan őskövületek,mint iker és ramos. teljesen egyértelmű,hogy mourinho a nyáron lelécel és az is,hogy komoly gondok vannak az öltözőben. ennek ellenére casillas és ramos nem menne szerintem ennyire szembe a real madrid érdekeivel,márpedig mourinho azonnali hatállyal történő eltávolítása sok dolgot szolgálna,de a real javai nincsenek köztük. súlyos milliókról beszélünk. van még 2 nyerhető kupa,amint azoknak vége,josé távozhat a fényesre nyalt szigetországba,mert ennyi seggbekuki után valamelyik élcsapattó biztosan kap állást(chelsea)Deus írta:Uhh, kezd bedurvulni![]()
http://sportgeza.hu/futball/2013/01/24/ ... a_realnal/
Casillas + Ramos vagy Mou.
Inkább az a kérdés, hogy ennek a hírnek mekkora a valóságtartalma?
A mundodeportivo és a sport.es szerint most 13:00-kor a Bernabeuban sajtótájékoztatót tart Florentino Perez.Deus írta:Inkább az a kérdés, hogy ennek a hírnek mekkora a valóságtartalma?
Sajnos a hivatalos orvosi jelentés szerint törése van szegénynek... Az orvosok szerint 1-3 hónap lehet a felépülése. Délutánig eldöntik a szakemberek, hogy milyen kezelést tudnak neki alkalmazni.daffy írta:nem tudni egyelőre.
+1Deus írta:Jobbulást kívánok a kedvenc kapusomnak, Casillasnak!