Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt a "laza" hétvégi klasszikust sztem hanyagoljuk, legalább addig, amíg lemegy a meccs! sztem biztos van olyan ember a madridi vezérkarban, aki azt nyomja, h "józsikám, aztán nehogy lelazuljátok a klasszikust, most megbhatjuk őket! tudod mi van, fekszenek a földön, lazán lehetne rúgdosni rajtuk!" mondjuk perezből abszolút kinézek egy ilyen hozzáállást. és hát barca oldalról sem egyértelmű, h felemelt kézzel vagy a fakóval mennének le madridba, biztos vagyok benne, h rohadtul piszkálhatja őket a revansvágy és helyre akarják tenni a dolgokat.REMY írta:Mondjuk én a hétvégi klasszikustól nem sokat várok. Miért?
- 16 pont előnyötök van... miért mennétek, mint a mérgezett egér.
- Mi miért mennénk, hisz 16 pont hátrány...
- Kedden BL meccs, ami valljuk be fontosabb jelenleg.
- ha ugyan ezt toljátok, akkor kontrákból ismét baj lehet.
szerintem most simán kinézhet egy 0-0 vagy 1-1. Annyira tét nélküli mind 2 csapat számára, hogy elképesztő. Oké presztízs stb... de a bajnokságnak már vége.
Hát ezen vagy 5 perce folyamat röhögök!Boixos írta:amikor leigazolták az ufófejű pepét százmilliárdért, akkor mekkora flash volt körülötte, h megvették a hátvédkirályt stb, közben egy rakat szr az egész, jóformán csak a piroslapjainál lehet észre venni azt a szerencsétlen...
nyilván fog,de a játékotok nem fog változni ettől, mert működik, ellenünk pláne.REMY írta:szerintem Mou is rotálni fog. Kaká és Modric is mehet a kezdőbe. Esetleg Essien. Szerintem nem az lesz a kezdő, mint tegnap.csababarca írta:
Mindenesetre, kihagynám Xavit,Cesct,Puyol és talán Messit is a kezdőből.
Lehetne nyomatni a többieket. veszíteni már nem veszíthetünk, 13 pont előny maradna legrosszabb esetben is.
szerintem Mou is rotálni fog. Kaká és Modric is mehet a kezdőbe. Esetleg Essien. Szerintem nem az lesz a kezdő, mint tegnap.csababarca írta:
Mindenesetre, kihagynám Xavit,Cesct,Puyol és talán Messit is a kezdőből.
Lehetne nyomatni a többieket. veszíteni már nem veszíthetünk, 13 pont előny maradna legrosszabb esetben is.
pedig én a helyetekben mennék mint a meszes, most lehet még egy pofont bevinni, mert a barca nem fog magához térni ettől a tegnapitól sem.REMY írta:..
ez is csak azóta ilyen amióta jo5é itt van. illetve nehezen nyelik le, hogy az elmult 20 clasicobol 4-et tudtak megnyerni, míg nekünk 10 jutott, közte két igen igen nagy veréssel. és még mi habzsoltunk dőzsöltünk mindenhol, nekik épphogy csurrant cseppent valami. én megértem ha most elhiszik h megfordult velük a világ, csak furcsa azt látni, hogy 2 nappal ezelőtt még így sírtak h jaj özil, meg meg jo5é, meg jaj milyen fos az egész, most azt hiszik övék a világ, holott azonkívül h megvertek minket semmi nem változott. a bl-ben még nem mentek tovább (nem is fognak, de mi semkanty írta:Az egész Real-Barca hercehurcában talán a két tábor drukkerei zavarnak a legjobban. Valahogy a nagy többség nem érdemli meg, hogy ennek a két csapatnak szurkoljon. Megy a fröcsögés mindkét oldalon. Sokkal könnyebb lenne, gratulálni a másiknak fair módon, aztán továbblépni. Most is. Nyert a Madrid, örüljenek, jobbak voltak. Pont. Nem kell szidni a játékosaikat, edzőket stb. Legalábbis szerintem.
abban biztos vagyok, h ez a hajó sajnos már elmentREMY írta:ezt mindjárt gondoltam...Boixos írta: ...semmi pénzért nem adjuk el. Egy zseni. A legnagyobb hátvéd tehetség (?). Már most úgy játszik, mint egy tapasztalt veterán, pedig 19 éves
ezt mindjárt gondoltam...Boixos írta: ezt az egy gyereket tokkal, vonóval elhoznám a barcába játszani, és egy fillért sem sajnálnék érte.
Korábban is lehetett volna cserélni, nem a 2. gól után amikor (ahogy írtad) elszállt minden esélykomutnemukod írta:Mire Tello és Thiago bejött már nem volt esélyünk. 0-2-ről még egy top-on lévő Barca se nagyon tudna 3-at rúgni Classico-n fél óra alatt. DiMaria végig robotolta a meccset. Sokszor jobb-bekket játszva és Cajjelon is inkább volt bal-bekk, mint szélső. A végén már hat védővel(védekező játékossal) és csak védekező középpályással játszott a Madrid. Ebben a helyzetben nem igazán volt kinek passzolni, hiszen minden támadóra jutott szinte 2, de inkább 3 védő Real részről.Cooh írta: +1
Mikor jött Tello és Thiago reménykedtem, hogy megpróbálkoznak egy egy csellel kizökkenteni a védelmet, de ment a vissza passz.
Ha pedig ki adtuk szélre akkor se volt beadás mert nem volt kinek...16-os környékén sétálgattak a játékosok.
(egy Ibrahimovic kaliberű játékosnak örülnék (neki is örültem, de a stílusa miatt nem volt nyerő) aki magas ergo beadásoknál fejjel veszélyezteti a kaput, meri az 1v1-et, jobbal és ballal is veszélyesen lő, kizökkenti a védők figyelmét)
A második gólnál ez a meccs eldőlt, ami utána történt szerintem már nem mérvadó.
Mire Tello és Thiago bejött már nem volt esélyünk. 0-2-ről még egy top-on lévő Barca se nagyon tudna 3-at rúgni Classico-n fél óra alatt. DiMaria végig robotolta a meccset. Sokszor jobb-bekket játszva és Cajjelon is inkább volt bal-bekk, mint szélső. A végén már hat védővel(védekező játékossal) és csak védekező középpályással játszott a Madrid. Ebben a helyzetben nem igazán volt kinek passzolni, hiszen minden támadóra jutott szinte 2, de inkább 3 védő Real részről.Cooh írta: +1
Mikor jött Tello és Thiago reménykedtem, hogy megpróbálkoznak egy egy csellel kizökkenteni a védelmet, de ment a vissza passz.
Ha pedig ki adtuk szélre akkor se volt beadás mert nem volt kinek...16-os környékén sétálgattak a játékosok.
(egy Ibrahimovic kaliberű játékosnak örülnék (neki is örültem, de a stílusa miatt nem volt nyerő) aki magas ergo beadásoknál fejjel veszélyezteti a kaput, meri az 1v1-et, jobbal és ballal is veszélyesen lő, kizökkenti a védők figyelmét)
sokat érnek vele. speckó5 kidolgozott ellenünk egy taktikát amit 3 éve alatt sikerült végre tökéletesíteni és ennyi. nem tudom milyen sikerkorszaknak vetettek véget, mert a bajnokságban éppen hogy tul vagyunk a féltávon és 16 ponttal alázzuk őket. mert 16 pont az alázás, nem kamu 11-esekkel, bíroi hátszéllel összeszedett 1-2 pontos előnyről beszélünk, hanem 16-ról. és lehet h egymás az egymás elleni meccseken ránk nőttek, de hosszabb távon még mindig mi vagyunk a jobbak. és ez tény (ld. a bajnoki tabellát.) nem szurkoloi fanatizmus, meg mellébeszélés.Barcaman14 írta:Azért olyanokat olvasni, hogy a Real véget vetett a Barca sikerkorszakának, meg hogy tönkrevertek minket eléggé idegesítő
+1MQuC írta:Azt már szégyennek tartom, hogy a 8x. percben minden veszve, egy az egyben vezeti rá a védőre a labdát valamelyik támadónk, és még mindig azt mondja: Á nem próbálom megverni 1v.1 ben... Nyilván székből könnyű, és nem olyan egyszerű, de ezek sztárfocisták, vagy nem? Területe volt rá, maximum nem jön be. De nem. Visszapasszolja valakinek alibiből. Engem ez idegesít legjobban.
Ezzel én meg továbbra is vitatkoznék, a bajnokság akkor ér véget, ha nem tudnak beérni minket.Minden idegszállal figyelni kell hogy gyűjtsük a pontokat, ráadásul a tegnapi eredmény, játék után még inkább fontos lenne a renomé visszaszerzése, illetve könnyen belekerülhetünk egy nagyobb gödörbe, s a Liga is olya hogy 2-3 gyengébb meccs, s rajtad van mindenki.Barcaman14 írta: Nyilvánvaló, hogy a hétvégi klasszikus nem bír akkora téttel mint a tegnapi, de remélem, a srácokat kellően felpaprikázta a tegnapi 1-3 és kellően visszavágunk nekik.
Pedig sajnos tegnap játékban is fölénk nőttek elég rendesen. Persze nem kell túlmisztifikálni, mert pl a szuperkupa visszavágón jobban játszottak,több lehetőségük volt.Barcaman14 írta:...
Charlie írta:Tévhites real drukkereknek itt a bizonyíték, hogy egy ilyen csapatnak nincs szüksége edzőre és Pep Barcájával még én is Bl-t nyertem volna dumák mennyire állták meg a helyüket. Szárnyaló csapat hetek alatt teljesen leépült edző nélkül.
C.