Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Korábban is lehetett volna cserélni, nem a 2. gól után amikor (ahogy írtad) elszállt minden esélykomutnemukod írta:Mire Tello és Thiago bejött már nem volt esélyünk. 0-2-ről még egy top-on lévő Barca se nagyon tudna 3-at rúgni Classico-n fél óra alatt. DiMaria végig robotolta a meccset. Sokszor jobb-bekket játszva és Cajjelon is inkább volt bal-bekk, mint szélső. A végén már hat védővel(védekező játékossal) és csak védekező középpályással játszott a Madrid. Ebben a helyzetben nem igazán volt kinek passzolni, hiszen minden támadóra jutott szinte 2, de inkább 3 védő Real részről.Cooh írta: +1
Mikor jött Tello és Thiago reménykedtem, hogy megpróbálkoznak egy egy csellel kizökkenteni a védelmet, de ment a vissza passz.
Ha pedig ki adtuk szélre akkor se volt beadás mert nem volt kinek...16-os környékén sétálgattak a játékosok.
(egy Ibrahimovic kaliberű játékosnak örülnék (neki is örültem, de a stílusa miatt nem volt nyerő) aki magas ergo beadásoknál fejjel veszélyezteti a kaput, meri az 1v1-et, jobbal és ballal is veszélyesen lő, kizökkenti a védők figyelmét)
A második gólnál ez a meccs eldőlt, ami utána történt szerintem már nem mérvadó.
Mire Tello és Thiago bejött már nem volt esélyünk. 0-2-ről még egy top-on lévő Barca se nagyon tudna 3-at rúgni Classico-n fél óra alatt. DiMaria végig robotolta a meccset. Sokszor jobb-bekket játszva és Cajjelon is inkább volt bal-bekk, mint szélső. A végén már hat védővel(védekező játékossal) és csak védekező középpályással játszott a Madrid. Ebben a helyzetben nem igazán volt kinek passzolni, hiszen minden támadóra jutott szinte 2, de inkább 3 védő Real részről.Cooh írta: +1
Mikor jött Tello és Thiago reménykedtem, hogy megpróbálkoznak egy egy csellel kizökkenteni a védelmet, de ment a vissza passz.
Ha pedig ki adtuk szélre akkor se volt beadás mert nem volt kinek...16-os környékén sétálgattak a játékosok.
(egy Ibrahimovic kaliberű játékosnak örülnék (neki is örültem, de a stílusa miatt nem volt nyerő) aki magas ergo beadásoknál fejjel veszélyezteti a kaput, meri az 1v1-et, jobbal és ballal is veszélyesen lő, kizökkenti a védők figyelmét)
sokat érnek vele. speckó5 kidolgozott ellenünk egy taktikát amit 3 éve alatt sikerült végre tökéletesíteni és ennyi. nem tudom milyen sikerkorszaknak vetettek véget, mert a bajnokságban éppen hogy tul vagyunk a féltávon és 16 ponttal alázzuk őket. mert 16 pont az alázás, nem kamu 11-esekkel, bíroi hátszéllel összeszedett 1-2 pontos előnyről beszélünk, hanem 16-ról. és lehet h egymás az egymás elleni meccseken ránk nőttek, de hosszabb távon még mindig mi vagyunk a jobbak. és ez tény (ld. a bajnoki tabellát.) nem szurkoloi fanatizmus, meg mellébeszélés.Barcaman14 írta:Azért olyanokat olvasni, hogy a Real véget vetett a Barca sikerkorszakának, meg hogy tönkrevertek minket eléggé idegesítő
+1MQuC írta:Azt már szégyennek tartom, hogy a 8x. percben minden veszve, egy az egyben vezeti rá a védőre a labdát valamelyik támadónk, és még mindig azt mondja: Á nem próbálom megverni 1v.1 ben... Nyilván székből könnyű, és nem olyan egyszerű, de ezek sztárfocisták, vagy nem? Területe volt rá, maximum nem jön be. De nem. Visszapasszolja valakinek alibiből. Engem ez idegesít legjobban.
Ezzel én meg továbbra is vitatkoznék, a bajnokság akkor ér véget, ha nem tudnak beérni minket.Minden idegszállal figyelni kell hogy gyűjtsük a pontokat, ráadásul a tegnapi eredmény, játék után még inkább fontos lenne a renomé visszaszerzése, illetve könnyen belekerülhetünk egy nagyobb gödörbe, s a Liga is olya hogy 2-3 gyengébb meccs, s rajtad van mindenki.Barcaman14 írta: Nyilvánvaló, hogy a hétvégi klasszikus nem bír akkora téttel mint a tegnapi, de remélem, a srácokat kellően felpaprikázta a tegnapi 1-3 és kellően visszavágunk nekik.
Pedig sajnos tegnap játékban is fölénk nőttek elég rendesen. Persze nem kell túlmisztifikálni, mert pl a szuperkupa visszavágón jobban játszottak,több lehetőségük volt.Barcaman14 írta:...
Charlie írta:Tévhites real drukkereknek itt a bizonyíték, hogy egy ilyen csapatnak nincs szüksége edzőre és Pep Barcájával még én is Bl-t nyertem volna dumák mennyire állták meg a helyüket. Szárnyaló csapat hetek alatt teljesen leépült edző nélkül.
C.
Láthatóan fogalma sincs róla. Összeroppant a nyomás alatt, nem mer kispadra ültetni embereket, töketlen belenyúlni a meccsbe, abban sem vagyok biztos, h ő rakja össze a csapatot. (lehet, inkább az "öregek")Initom írta:nyalesz írta:
maradni fogok nyugodj meg....csak bosszant hogy Tello és Villa lövik a gólokat és padoznak
bármennyire is úgy hangzott,nem rád értettem
Most,azt hogy ki játsszon....elhiszitek nekem hogy Roura 1000000X jobban tudja mint mi ?!
Én Pedrot sose kedveltem nagyon.Attól hogy régen volt egy jó màsfél éve akkor is közömbös volt szàmomra!de kedvenc sose!azóta meg egy nagy 0!! 1-2meccset kivéve.én tudom hogy csak kupàból estünk ki.de akkor is elég volt màr belőle (is) !!! Bojant meg hadjuk sztem....amekkora tehetségnek indult akkora 0 lett a gyerek!Adjunk Istennek köszönetet hogy nincs màr közöttünk!Initom írta: átmásolom,azt amit a másik topicba írtam
"gondolom akkor is ezt mondtad,mikor 2-3 klasszikuson is kulcsfontosságú gót lőtt... a Mu elleni Bl döntőről nem is beszélve.
Nagyon hamar felejtetek,és nagyon hamar lesz kedvencből közellenség.
Térjetek már észhez. A kupából estünk ki,nem a bajnokságból"
Bezzeg mikor Bojan kb megnyerte nekünk a bajnokságot,akkor istenkirály volt.