Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem ebben a keretben ha csak a játékosokat nézzük akkor sokkal több van. Lehet hogy már két éve ott vannak a nagy sztárok ,de az még nem jelenti azt hogy csapatként is jók lesznek.Barcaman14 írta: de igazán sosem tudta kihozni a keretben rejlő lehetőségeket szerintem.

Pellegrinivel nagyon jól járna a City. Mancini ugyan nyert 1-2 trófeát, köztük egy bajnoki címet, de igazán sosem tudta kihozni a keretben rejlő lehetőségeket szerintem. A chileit remek edzőnek tartom, képes lenne tartósan is jó eredményeket hozni.salas9 írta:Az AS spanyol lap szerint a City elnöke Mansur sejk, visszautasíthatatlan ajánlatot tett Pellegrininek. A lap emellett úgy tudja, hogy az edző első igazolása a spanyol Isco lenne, akiért 35 milliót is kifizetnek ha kell.

http://www.youtube.com/watch?v=0I1TWPm4n6Mlui1698 írta:Suarez...
http://www.youtube.com/watch?v=1jrEgRI8qj0
Zseniális focista, de kevés nála nagyobb rohadék van manapság.

Ja, én is!Alexis9Sánchez írta:
Megnéznék egy ilyen meccset szívesen!Bár én azért 1-2helyen változtatnék itt-ott a csapatokon!

bár mostanaban kevesebb meccset nézek, büszke vagyok a sracokra, h ilyen szuk kerettel ennyire tartják magukat. szerdan kiutjuk a psgt a csába, összeomlanak és bajnokok leszünkbence-barca írta:"a Marseille végül 1–0-ra nyert – a szezonban már 10. alkalommal! "
Fő a győzelem, az nem számít hogyanDe azért vicces, h ilyen szűk meccseket játszunk és +4-es gólkülönbséggel 2. helyen állunk. De kit érdekel? Ilyen kerettel az is csoda, h még (hivatalosan) versenyben vagyunk a bajnoki címért.
Allez OM!

hát nem tudom, a mögöttük lévőek még játszogatnak egymással, szóval szerintem kb 1-2%-nál több esély nem lehet olyan forgatókönyvre, hogy pont minden meccs úgy alakul, hogy 4-en megelőzzék őket.ktm írta:Gyakorlatilag kijutottak, matematikailag nem. Ahhoz kevés az előny és túl sok a meccs.
Nem! A Sport TV csak a hazai spanyol meccsek jogát vette meg , így láthattuk pénteken a spanyol-finn meccset. Logikusan ha idegenben játszanak valaki más adja , ugyan ki más ha nem a DigiEgyébként nem azt reklámozzák, hogy a spanyol válogatott összes meccsét közvetítik?!
Azért erről nem csak a sport 1 tehet. Olyan mértékben elszálltak a sport közvetítési díjak. Valószínűleg ők is szívesebben adnák a francia-spanyolt, csak gyanítom olyan ára lenne a meccsnek amit nem engedhetnek meg maguknak. Egy lépésre vagyunk már mi is a fizetős sportcsatornáktól, mert máshogy nem éri meg nekik.nagyiibarca írta:
Én is teljesen kivagyok ezekkel hogy mindenféle meccseket adnak de, azt amit kellene nem.... Például ma este a Sport1 a Német-Kazah meccset adja
miökzben lesz egy Spanyol-Francia.

Digisport2 adja a francia-spanyolt.Barcaman14 írta:Egyébként nem azt reklámozzák, hogy a spanyol válogatott összes meccsét közvetítik?!nagyiibarca írta:Én is teljesen kivagyok ezekkel hogy mindenféle meccseket adnak de, azt amit kellene nem.... Például ma este a Sport1 a Német-Kazah meccset adja
miökzben lesz egy Spanyol-Francia.Jó lett volna a mi meccsünk után megnézni egy Francia-Spanyolt...
Egyébként nem azt reklámozzák, hogy a spanyol válogatott összes meccsét közvetítik?!nagyiibarca írta:Én is teljesen kivagyok ezekkel hogy mindenféle meccseket adnak de, azt amit kellene nem.... Például ma este a Sport1 a Német-Kazah meccset adja
miökzben lesz egy Spanyol-Francia.