DORTMUND: Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Felipe Santana, Schmelzer, Gündogan, Bender, Reus, Götze, Blaszczykowski, Lewandowski.
MÁLAGA: Willy, Jesús Gámez, Sergio Sánchez, Demichelis, Antunes, Joaquín, Toulalan, Camacho, Duda, Isco, Júlio Baptista.
Reus-Götze páros jó lesz, Iscóra is figyelni kell majd.
GALATASARAY: Muslera, Eboué, Gökhan Zan, Semih Kaya, Riera, Inan, Felipe Melo, Altintop, Sneijder, Drogba, Umut Bulut.
REAL MADRID: Diego López, Essien, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Modric, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo, Higuaín.
UMUT BULUT forever!
Barcaman14 írta:Dortmund-Malaga: Az első meccset nem láttam, de elvileg sok helyzet és jó foci volt a 0-0 ellenére. A mai meccs pedig egy igazi BL csörte lesz. A Dortmund iszonyatosan fel lesz spannolva hazai pályán és összességében is jobb csapatnak tartom. Akkor lehetnek gondban, ha a Malaga szerzi az első gólt, ellenkező esetben én Dortmund továbbjutást várok és remélek is.

Igen, rengeteg helyzet volt azon a meccsen, a Dortmund támadószekciója megállíthatatlan volt, ami a helyzetek kialakítását illeti, ha ez most is meglesz, és a megfelelő befejezés is összejön nekik, akkor szerintem nem lesz sok keresnivalója a Málagának.
Benne van az is a pakliban, hogy a Málaga szerez egy korai gólt (Isco), aztán beállnak bekkelni, de elnézve Götzéék múltkori teljesítményét, ez sem egy jó ötlet.

Hajrá BVB!
A Madrid-meccsen sok izgalmat nem várok, örülnék, ha legalább egy ikszet sikerülne összehoznia a Galatának.
ab1daL írta:German referee Wolfgang Stark won't be in charge of any CL game anymore this season after a series of technical errors in PSG-Barcelona.
Kár, akkor nem nyerheti meg nekünk az elődöntőt, ha továbbjutunk. Jó bírónak tartom, Ibra lesgólját is csak azért adta meg, mert úgy emlékezett, hogy a PSG fizetett neki, pedig valójában mi vettük meg.