2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kicsit túl drasztikusnak képzeled el szerintem ezt az egész videóbírót. Leírom, hogy én kb mire gondolnék, kíváncsi vagyok, az mennyire tetszik.Maxi írta: Nem ellenetek irányul csak ezeket ragadom ki, no offense.
Ti tényleg ezt szeretnétek, hogy az edző dobáljon zászlókat vagy videóbírót?hogy ilyen esetekben 10 perc 30 perc alatt teljen el míg emberek megnézik mi történt, hozzátéve azt a TÉNYT, hogy ott is lehetnének nézeteltérések és már is jönne a csalás vád.vagy őket is ellenőrizné valaki?meg a valakiket is valaki?és őket ki??vagy, hogy kérhessen "challenge"-et az edző?aki onnan a félpályától általában csak azért reklamál olyan hevesen mivel a játékosai is azt csinálják(lesről beszélek) nagyon kis százalékban láthatja ő onnan, hogy valóban az volt-e.Nem beszélve arról, hogy egy Mourinho típusú edző mit csinálna mondjuk a fehér zászlóval a kezében.
Ha így lesz Téged is meg a bosnyák-svéd barátunkat is megkeresem:Dvisca el barca írta: persze, jogos amit írtál, én is irtam azert h nem egyszeru a történet.
a tévedések meg hosszútávon kiegyenlitik egymást ez tény.
de akkor is, képzeld el a szitut, ma este 0-0, aztán a 88. percben kampóorr lő megint egy 2 méteres lest amit benéznek és kiestünk. akkor is azt mondod majd, h oh hát emberek, hibázhatnak...
(persze ez megint igaz lehet forditva is, mi nyerünk egy lesgollal)
vmi átmenetet mégis kell találni, mert ez igy nem jó. félidokent egy-egy challange sztem bőven belefér. 3 perc. kiszalad a biro, megnézi a már készenlévő hiperlassításokat és kész.
persze, jogos amit írtál, én is irtam azert h nem egyszeru a történet.Maxi írta:...
Ezzel megint nem értek egyet, hogy mi jól jöttünk ki belőle:)de ezen nem fogunk összeveszni.recrea írta:Maxi, részemről:
1. Amit feltettél kérdést, arra nagyrészt válasz az eredeti hozzászólásom, tehát: korlátozva lenne a használata (1-2/meccs).
2. Szerintem nem vagy pontosan tisztában, hogyan és mire használják a videóbírót. Nem arról szól, h összeül az öt bíró, az edzők, meg a kispadon helyet foglalók és megvitatják, h mi történt.
Egyébként nem vezetném be, hosszútávon kiegyenlítődnek a dolgok, a tévedések, a hibák, a szerencse, ráadásul mi (Barca) eddig egész jól jöttünk ki belőlük.
Nem ellenetek irányul csak ezeket ragadom ki, no offense.recrea írta:Ez egyszerű, mindegyik edző egyszer kérheti a videót egész meccsen, vagy kétszer, mindegyik félidőben. Meg is van oldva.visca el barca írta:...ha nem is kellene mindent visszanézni, legalább a golokat (bár akkor minden csatár, mindent rálőne, még 2 m-es lesről is), vagy csinalhatnák mint amerikai fociban, hogy az edző dobálja a zászlót. igaz h durvan széttördelné a játékot... egy ilyen meccsen mint a tegnapi, az utolsó 10 perc fél óra lett volna, kb 20 mp-nyi folyamatos játékkal. ugye a foci azért is jó mert a kereskedelmi csatornák tudnak musoridót tervezni stb stb, szoval nem egyszerű, de ezért veszik fel a sok pénzt a fejesek, oldják meg...
Mondjuk nekem mindegy, jó ez így is, 100 éve működik, legalább van miről ugatnunk.
Ez egyszerű, mindegyik edző egyszer kérheti a videót egész meccsen, vagy kétszer, mindegyik félidőben. Meg is van oldva.visca el barca írta:...ha nem is kellene mindent visszanézni, legalább a golokat (bár akkor minden csatár, mindent rálőne, még 2 m-es lesről is), vagy csinalhatnák mint amerikai fociban, hogy az edző dobálja a zászlót. igaz h durvan széttördelné a játékot... egy ilyen meccsen mint a tegnapi, az utolsó 10 perc fél óra lett volna, kb 20 mp-nyi folyamatos játékkal. ugye a foci azért is jó mert a kereskedelmi csatornák tudnak musoridót tervezni stb stb, szoval nem egyszerű, de ezért veszik fel a sok pénzt a fejesek, oldják meg...
Itt nem a les ténye a kérdés, hanem az, h Te minek akarod látni?! Este kapnánk egy ilyet a P$G ellen, akkor meg biztosan les lenne.MQuC írta:Jo, most az a szabálx, hogy ha a haja szála is előbb van, mint a labda, akkor les. Szerintem ez nem jó szabály. A labda vonalaban van Eliseu, ezt szerintem tovább is lehetne (ha nem lenne a szabály) engedni. A Dortmund lese szerintem egyértelműbb volt.
A lesszabályt pedig visszaállítanám arra, ami talán két éve még érvényben volt, hogy amig egy picit is takarásban van a játékos, addig nem les. De ez már a saját árnyháborúm
Les volt a Malaga gól, nézd meg a digis összefoglalókat. A Dortmund harmadik gólja előtt pedig "csak" az ívelésnél volt les. Előbbit szerintem nehéz észrevenni, utóbbit általában be szokták húzni, főként, h 4-en álltak lesen.MQuC írta:Az a technológia, amiről beszélsz már jó ideje létezik. A szemüveg![]()
Ezek egyértelműen olyan itéletek voltak, amit szabad szemmel is (5 bírónak pedig pláne) simán észre lehet venni.
Egyébként a mocskos NSO és a digis kommentátor is hajtotta, hogy a Malaga gólja is les volt, sszerintem pedig egyáltalán nem. A labda vonalaban volt a csatár..
Ennek a sorsolásnak örülnék én is leginkább, persze ránk és a Bayernra vár még holnap egy visszavágó, mindkét csapat jó pozícióban van, de azért észnél kell még lenniük.StickyFingaz írta:
A Dortmundot meg megkapjuk mi,a Real meg a Bayernt és minden heppi.
arbeola nem fontos igy nem is lesz fellebbezés. bezzeg ha cuncikarol lenne szo...Stalkyard írta:Úriember biztosra nem fogad!csababarca írta:Ki akar velem nagy összegben fogadni,hogy Arbeloa egyik sárgája el lesz törölve? ha nem mindkettő. várom a felajánlásokat.