La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.28. 11:46:24

salas9
Entrenador del Barça

2013.05.27. 13:53:50

messideco írta:Lol, Albiol? A negyedik számú kh a Realnál, ennyire nincs más lehetőség? Ismét nincs Michu, ahogy látom. :(
Amúgy tényleg, egy Torres helyett lehetett volna Michu, vagy akár Negredo. Albiol meg tényleg vicces :lol:

Amúgy bízok benne, hogy az ősszel elkezdi Del Bosque beépíteni a fiatalokat, mert a VB után már rajtuk lesz a sor. Személy szerint pár játékost "cserélnék" ki. Kikerülne a keretből Xavi, Xabi Alonso, Villa, Torres, Arbeloa, Valdés, Reina, helyükre pedig jöhetnének a fiatalok mint Thiago, Isco, Muniain, De Gea vagy Inigo Martinez :wink:
ferninho írta:hatalmas hibát követett el most del Bosque, hogy Diego Lopezt nem vitte ki. egyszerűen olyan szinten véd, amióta visszatért a Realhoz, hogy ilyet én még nem láttam
Ezzel is egyetértek. Reina (vagy akár Valdés) helyett simán bent lehetne most. Bár az öregnél megkérdőjelezhetetlen Iker helye, de megérdemelné Diego.
Kép
ferninho
Madridista

2013.05.27. 13:47:51

messideco írta:Na itt a keret:

Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Víctor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)
Védők: Nacho Monreal (Arsenal), Jordi Alba (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea), Álvaro Arbeloa (Real Madrid)
Középpályások: Andrés Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Javi Martínez (Bayern München), Javi García (Manchester City), Benat (Betis), David Silva (Manchester City), Juan Mata (Chelsea), Cesc Fabregas (Barcelona)
Csatárok: Pedro (Barcelona), Jesús Navas (Sevilla), David Villa (Barcelona), Fernando Torres (Chelsea), Roberto Soldado (Valencia)

Lol, Albiol? A negyedik számú kh a Realnál, ennyire nincs más lehetőség?
Ismét nincs Michu, ahogy látom. :(
hatalmas hibát követett el most del Bosque, hogy Diego Lopezt nem vitte ki. egyszerűen olyan szinten véd, amióta visszatért a Realhoz, hogy ilyet én még nem láttam, pedig én aztán külön figyelem mindig a kapusok teljesítményét, mert én is védek. lazán kezdőnek kéne lennie most a válogatottban.
tegnap is minimum 3-4 nagy bravúrja volt és minden meccsén hozza ezt, egyszerűen elképesztő, amit produkál.
velem Casillas és Ronaldo kedveltette meg úgy istenigazából a labdarúgást 2002-ben (BL, VB) és ők ketten az én igazi kedvenceim, de most jelenleg Casillasnak semmi helye nincs se a Real, se a válogatott kezdőjében.

de így azért remélem Iker fog kezdeni, hogy Lopez még szóba se került...
madridista
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.27. 13:46:29

messideco írta:...
Iago Aspas sincs, ő is megérdemelne már egy kerettagságot. :(
Illetve Casillas végre játszhat majd. :lol:
messideco
Presidente del Barça

2013.05.27. 13:18:38

Na itt a keret:

Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Víctor Valdés (Barcelona), Pepe Reina (Liverpool)
Védők: Nacho Monreal (Arsenal), Jordi Alba (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), César Azpilicueta (Chelsea), Álvaro Arbeloa (Real Madrid)
Középpályások: Andrés Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Sergio Busquets (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Javi Martínez (Bayern München), Javi García (Manchester City), Benat (Betis), David Silva (Manchester City), Juan Mata (Chelsea), Cesc Fabregas (Barcelona)
Csatárok: Pedro (Barcelona), Jesús Navas (Sevilla), David Villa (Barcelona), Fernando Torres (Chelsea), Roberto Soldado (Valencia)

Lol, Albiol? A negyedik számú kh a Realnál, ennyire nincs más lehetőség?
Ismét nincs Michu, ahogy látom. :(
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.27. 12:09:17

Az utolsó forduló izgalmas lesz:

A 4 kieső jelölt: a Mallorca, Zaragoza, Celta Vigo és a Depor. A Mallorca a Valladolidot, a Zaragoza az Atleticot, a Celta pedig az Espanyolt fogadja. Elvben egyik ellenfélnek sem kellenek már a pontok, ellenben a Depor a Sociedadal játszik szintén otthon, akiknek ugye mindenáron nyerni kell, úgyhogy parázs kis meccs lesz.

A Valencia pedig így már lépéselőnyben van. A Sevillához látogatnak, ahol már egy döntetlennel is meg van nekik a BL hely.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
recrea
Llegenda del Barça

2013.05.27. 08:23:32

messideco írta:Ma hirdet keretet del Bosque, kimarad állítólag Puyol, de benne lesz Busquets :)
A legjobban annak örülnék, ha az összes barcelonai kimaradna. Amúgy arra kiváncsi leszek, h ki lesz az első számú kapus a válogatottban a kupán.
messideco
Presidente del Barça

2013.05.27. 08:04:12

Ma hirdet keretet del Bosque, kimarad állítólag Puyol, de benne lesz Busquets :)
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.24. 20:30:36

Varatrix írta: [-X Koke!
Akár szélen akár irányítóként szerintem kezdő lesz. Brutál figura ha nincs épp rossz napja. Kicsit rapszódikus a srác... :roll:
Azért nem raktam csak be a kezdőmbe, mert kell egy szűrő is, de ha merész a szövetségi kapitány, akkor kiáll egy Thiago-Koke-Isco középpályával, vékápé nélkül. :D

Brutál spanyol csapat lesz itt 2014-re, ha a Xavi-Iniesta-féle generáció mellé be tudják szépen lassan építeni Iscóékat is. 8)
messideco
Presidente del Barça

2013.05.24. 17:40:13

Az a durva, hogy ebből a csapatból kb. 5 ember alapkezdő a felnőtteknél is, plusz még hárman általában kerettagok 8) World Cup 2014, here we come!
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.05.24. 16:17:05

Gareth Tello írta:Amúgy brutál kis csapat, nagyon szurkolok majd nekik, szerintem jó eséllyel indulnak a végső győzelemért. 8)
Komoly kis mérkőzések vannak kilátásban a már meglévő keretek (Spanyol, Holland, Német és Angol) tudatában :D Az egész keretet nem másolom be, de pár kezdőcsapatot igen :lol:

Hollandia: Zoet - van Rihjn, de Vrij, Martins Indi, Blind - Clasie, Fer - Wijnaldum, Strootman, Maher - de Jong

Németország: Leno - Jung, Kirchoff, Jantschke, Sobiech - Hermann, Rode, Arslan, Holtby - Mlapa, Lasogga

Anglia: Butland - Clyne, Caulker, Dawson, Rose - Henderson, Shelvey - Zaha, Lansbury, Ince - Wickham

A három közül nekem papíron az angol tűnik a leggyengébbnek. No meg az Olaszok és az Oroszok kerete például még nincs is meg... :roll: Szerintem a Spanyolok mellett a Hollandok és a Németek lesznek a favoritok :twisted:
Varatrix írta:Koke! Akár szélen akár irányítóként szerintem kezdő lesz. Brutál figura ha nincs épp rossz napja. Kicsit rapszódikus a srác... :roll:
Így van! Szerintem is kezdőtagságra számíthat. Ő, Isco és a mi kis Thiagonk lesz a KP-n a motor :D
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.24. 15:23:39

Gareth Tello írta:De Gea - Montoya, Bartra, Inigo Martínez, Muniesa - Thiago, Illaramendi, Isco - Muniaín, Rodrigo, Tello. :)
[-X Koke!
Akár szélen akár irányítóként szerintem kezdő lesz. Brutál figura ha nincs épp rossz napja. Kicsit rapszódikus a srác... :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.24. 15:11:35

salas9 írta:Kapusok: David de Gea (Manchester U.), Joel (Wigan), Diego Marino (Villareal)

Védők: Marc Bartra, Marc Muniesa, Martin Montoya (FC Barcelona), Daniel Carvajal (Leverkusen), Nacho (Real Madrid), Alberto Moreno (Sevilla), Inigo Martinez (Real Sociedad), Alvaro Gonzales (Real Zaragoza)

Középpályások: Thiago Alcantara (FC Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Sarabia (Getafe), Camacho, Isco (Málaga), Illaramendi (Real Sociedad), Canales (Valencia)

Csatárok: Cristain Tello (FC Barcelona), Iker Muniain (Atletic Bilbao), Rodrigo (Benfica), Alvaro Vazquez (Getafe), Alvaro Morata (Real Madrid)
Deulofeu és Jesé még befért volna.

Amúgy brutál kis csapat, nagyon szurkolok majd nekik, szerintem jó eséllyel indulnak a végső győzelemért. 8)

De Gea - Montoya, Bartra, Inigo Martínez, Muniesa - Thiago, Illaramendi, Isco - Muniaín, Rodrigo, Tello. :)
salas9
Entrenador del Barça

2013.05.24. 12:16:55

2013. Június 15. és 28. között Izraelben rendezik meg az U21-es Európa Bajnokságot. A Spanyol válogatott címvédőként érkezik a tornára, mivel 2011-ben Sváj csapatát 2-0-ra legyőzték a döntőben (a második gólt Thiago szerezte). Az akkori csapatból Thiago, Montoya, Muniain, Marino és De Gea maradtak meg. A 2011-es torna gólkirálya Adrian lett 5 góllal, míg a torna legjobb játékosa Juan Mata. A mostani Spanyol U21-es keret:

Kapusok: David de Gea (Manchester U.), Joel (Wigan), Diego Marino (Villareal)

Védők: Marc Bartra, Marc Muniesa, Martin Montoya (FC Barcelona), Daniel Carvajal (Leverkusen), Nacho (Real Madrid), Alberto Moreno (Sevilla), Inigo Martinez (Real Sociedad), Alvaro Gonzales (Real Zaragoza)

Középpályások: Thiago Alcantara (FC Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Sarabia (Getafe), Camacho, Isco (Málaga), Illaramendi (Real Sociedad), Canales (Valencia)

Csatárok: Cristain Tello (FC Barcelona), Iker Muniain (Atletic Bilbao), Rodrigo (Benfica), Alvaro Vazquez (Getafe), Alvaro Morata (Real Madrid)

A címvédőnek az "B" csoportba a Németek, a Hollandok és az Oroszok jutottak. Utóbbival kezdenek majd 6-án, este 18:00-kor. A másik csoportban Izrael, Anglia , Olaszország és Norvégia található.

A 2011-es menetelés, akit érdekelne esetleg.
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.05.12. 20:53:16

A bajnokságért jár a gratuláció, különösen az őszi teljesítményért, az lenyűgöző volt. Bár kicsit fura így, hogy már gyakorlatilag féltávnál eldőlt, nem érzek katarzist, csak nyugodt elégedettséget. Mondjuk a BL égés is lehet az oka részben, de sebaj, az idény egyik kiemelt trófeája a zsebben!

!CAMPEONES!
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
rufolde
Barça B

2013.05.12. 20:45:36

A sportban a leg undorítobb dolog ami létezik:)
Facsy
Jugador d'estrella

2013.05.12. 19:02:35

a Kupa döntőt a Real otthonába játszák?? ilyet lehet?
connor
Jugador d'estrella

2013.05.12. 01:36:27

Elképesztő, ami a spanyol bajnokságban folyik! :) Az idei gyenge szezonunk ellenére is ha akarjuk beállíthatjuk a ligarekordot, ami a pontszámot illeti. Így is le a kalappal a teljesítmény előtt, ha elérjük a 100-at, ha nem, ha nagy a szakadék a csapatok között, ha nem. Pár év múlva már úgysem erre fognak emlékezni, hanem, hogy a Barcelona újra bajnok lett. :wink:

Viszont visszatérve a bajnoksághoz pár szóra. Durva. Ez a 9. év, hogy a Barca-Real páros egyik tagja nyeri a bajnokságot, hozzátéve, hogy a 2007/08-as 3. helyünket leszámítva mindig a másik csapat volt a második.
Az utóbbi években pedig eljutottunk oda, hogy az igazán nagy játékosok nem is akarnak Spanyolországban máshova igazolni, csak ebbe a két csapatba, illetve a többi csapatnak - talán az Atletico kivételével - nincs is pénze arra, hogy ütős, egyenletes teljesítményre képes csapatot hozzon össze. Ez pedig egy folyamat, aminek ha nem szabnak gátat, akkor a spanyol futball ellaposodásához vezethet. Mostmár nem csak a spanyol bajnokságot, hanem a kupát és ezzel a szuperkupát is a két nagy uralja, a tartalékcsapatuk a másodosztály közepén vitézkedik, a Barca B 1-2 éve ha nem lenne tiltott akkor az első osztályba is feljuthatott volna. Továbbá most tavasszal kiderült, hogy a két nagy tartalékosan is hozni tudja kisebb nagyobb botlásokkal a meccseit.
Ha végig nézzük, hogy hogyan veszítettünk pontokat a tavasszal: a Bilbao és a Celta durván a 90. percben szerezte meg az egyenlítést, a Sociedad pedig a győzelmet jelentő gólt. A két X-re hozott meccset erősen tartalékosan, a vereséget pedig több, mint fél órát emberhátrányban játszva hoztuk össze. Magyarul ha koncentrál a csapat és nincs mondjuk 13-16 pontos előnyben (ha a Madrid jobban hozza a meccseit), akkor valószínűleg ezek közül is 2 vagy 3 meccset hoztunk volna. A real elleni meccsen is állt volna a döntetlen, ha a bíró befújja a jogos büntetőt. A Valencia ellen volt egyedül reális a döntetlen, mert ott és akkor megfogtak minket. Kicsit játszva a gondolattal, hogy mondjuk a Real Madrid 4-5 pontos hátrányban van mögöttünk, simán lehoztuk volna az alábbi meccseket 3 döntetlennel (Real,Valencia,Sociedad) és 0 vereséggel.
Mindezt egy olyan szezonban, ahol a BL-ben szinte többször kaptunk ki, mint győztünk. Ha pedig belegondolunk, hogy ez után a szezon után a Madrid és mi is erősíteni akarunk...
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.12. 01:32:16

Olyan amit a bajnoki címre bontottam!
egy linkkel válaszoltam neked, pont dani is rábontott. :D
miihii
KHAL

2013.05.12. 00:52:05

Nagyon nagy gratuláció a srácoknak az immár hivatalos bajnoki címhez! =D>
A hányatott körülmények ellenére nagy pontkülönbséggel szereztük vissza a LLiga trónját!

Ráadásul rajt-cél győzelemmel, miután az 1. fordulótól az élen álltunk 8)

SZÉP VOLT FIÚK! JÖVŐRE MEGVÉDENI ÁM! 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Dantes
Jugador del Barça

2013.05.12. 00:46:06

[quote="shutterisland"][quote="Dantes"]Gratulálok a csapatnak: nehéz idény végén megérdemelt bajnoki cím.... és az elmaradhatatlan pezsgő![/quote]

[url=http://instagram.com/p/ZMAZszuHwG/][b][u]milyen pezsgő ?[/u][/b][/url] :lol:[/quote]

Olyan amit a bajnoki címre bontottam! :P
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.12. 00:13:35

Dantes írta:Gratulálok a csapatnak: nehéz idény végén megérdemelt bajnoki cím.... és az elmaradhatatlan pezsgő!
milyen pezsgő ? :lol:
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.05.12. 00:11:42

22. bajnoki cím! Nagyon büszke vagyok a csapatra, itt a bajnokságba egész szezonba küzdeni kell és nekik sikerült, méghozzá nem kevés előnnyel! Köszönöm nekik.
Visca Barca, Visca i Catalunya <3
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
19Messi19
Jugador del Barça

2013.05.12. 00:07:09

Gratulálok az egész csapatnak. Megérdemelték ezt a bajnokságot! Remélem jövőre is gazdagodik hőn szeretett csapatunk egy újabb bajnoki arannyal. :)

Visca el Catalunya!!!
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
Dantes
Jugador del Barça

2013.05.12. 00:01:45

Gratulálok a csapatnak: nehéz idény végén megérdemelt bajnoki cím.... és az elmaradhatatlan pezsgő!
Válasz küldése