NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.27. 12:26:19

ZolTano írta:
miért is? komolyan kérdem. mitől sokkal jobb a Fradi? mert nyertetek egy derby-t? állítom ha nem a két halvérű az edzőnk, akkor ott nyerünk. kaptunk egy öngólt, meg 2 fejest, ami több mint elkerűlhető lett volna. azóta meg ugyanúgy szenvedtek mint mi. annyi, h a bajnokság elején nektek bejött, mi azt rendre elbuktuk az utólsó percekben (5 ilyen meccs volt) . ennyi. azabaj, hogy a Fradisták bele lettek ültetve a hintába és még Ők is lehiszik, hogy jók, közben meg meg rohadtul nem. nálunk is ez ment az utóbbi 10 évben. a mindig jövőre stb. minden évben bajnoki cím stb. ebből annyi, h lett 3 ezüstünk. ment a szédítés, ami most nálatok megy. igazán nem sértésnek szántam, rengetek Fradista jóbarátom van. Ők is így látják. hajrá magyar foci!
A Keretünk egyértelműen jobb, az már más kérdés, hogy a csapat nincs együtt. Amióta átjöttünk a Puskásba meccsről-meccsre szarabbak vagyunk. Tavaly hazai pályán egykapuztunk a bajnok győr ellen, a Debrecen ellen stb. nagyon ment a szekér. De a 2 klub kerete szvsz összehasonlíthatatlan...
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.10.27. 12:05:57

davi10 írta:
ZolTano írta: Az Újpest kerete legalább annyira jó
Na azért túlzásokba ne essünk...
miért is? komolyan kérdem. mitől sokkal jobb a Fradi? mert nyertetek egy derby-t? állítom ha nem a két halvérű az edzőnk, akkor ott nyerünk. kaptunk egy öngólt, meg 2 fejest, ami több mint elkerűlhető lett volna. azóta meg ugyanúgy szenvedtek mint mi. annyi, h a bajnokság elején nektek bejött, mi azt rendre elbuktuk az utólsó percekben (5 ilyen meccs volt) . ennyi. azabaj, hogy a Fradisták bele lettek ültetve a hintába és még Ők is lehiszik, hogy jók, közben meg meg rohadtul nem. nálunk is ez ment az utóbbi 10 évben. a mindig jövőre stb. minden évben bajnoki cím stb. ebből annyi, h lett 3 ezüstünk. ment a szédítés, ami most nálatok megy. igazán nem sértésnek szántam, rengetek Fradista jóbarátom van. Ők is így látják. hajrá magyar foci!
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.27. 11:53:41

ZolTano írta: Az Újpest kerete legalább annyira jó
Na azért túlzásokba ne essünk...
Kép
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.10.27. 11:26:21

davi10 írta:
messideco írta: Ennél már csak feljebb lehet. Hajrá.
Ahogy észrevettem te vagy az egyetlen Újpest simpatizáns a fórumon, ezért tőled kérdezem:
Ki ez a Nebojsa Vignjevics? Mit kell tudni róla? Semmilyen hivatalos oldalt nem találtam. (Előző klubok, sikerek stb.)

Mint Fradista én sem örülnék, ha kiesnétek, kell évente az a 2 derby az országnak.
tavaly Szerb bajnoki bronz érem, kupadöntő. Montenegró bajnok, valamint utánpótlás válogatott edző.
azt ugye tudjuk h a szerb bajnokság, klasszisokkal erősebb a magyarnál, így a bronz érmet egy úgymond esélytelen csapattal ( Vovodina) és egy kupa döntő , nem rossz eredmény. várjuk a további fejleményeket, remélem összekapja a badnát , ráférne már az Újpestre nagyon, mert a keret szvsz, nem olyan tragikus, mint ahogy a helyezés mutatja.
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.10.27. 11:22:25

hát szvsz ez aFradi rémgyenge. Az Újpest kerete legalább annyira jó, ezzel az edzővel remélem nemsokára be is éri a csapat a Fradit pontszámban. egyáltalán nem abszurd és lehetetlen.kicsit túl volt értékelve a Fradi a szenonkezdetkor. jól kezdtek ez tény, de eddig tartott. Bajnoki arany meg hasonló elkiabálások.
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.27. 11:12:59

Na aludtam egyet erre a Fradi-Mezőkövesdre, de így se tudom felfogni.
Direkt felvettem a Clásicót, hogy a meccsen legyek és végre nyerünk erre tessék...

Józsi szokás szerint hatalmasalibi, de most még a tizit se tudta belőni, amit amúgy nem is értek, hogy miért ő lövi. Hatalmas éljenzés volt, amikor végre lecserélték, mostantól inkább Buzsákyt játsszon a helyén.
A másik amit nem értek: a nyár igazolása, Diallo mi a jóistenért nincs a kezdőben?
Mindenkinek az a taktikája ellenünk, hogy Bödét kiveszik a játékból, és ez sikerül nekik, ennyi. Nincs más csatár, amíg be nem áll Diallo, aki ügyes, gyors, jól fejel, mi kell még?

Nagyon gyorsan el kéne innen zavarni sok játékost (Otten, Tuijp, Ionescu, Valpoortot akár kölcsönbe, de innen mindenképp el).

Kubatov helyébe meg megmondanám, hogy srácok, amíg nem állunk a 3. helyen, addig mindenkinek fél fizu jár és napi +1-2 óra edzés.

Az Újpestnél meg új seprű jól seper, talán meglesz a bennmaradás :D
A Debrecennek gratulálok, ők vitték a mixem.
A Diósgyőrnél érezhető volt, hogy jön a botlás.
Ma pedig remélem a Honvéd elhoz legalább 1 pontot Fehérvárról.
A Győr pedig remélem kikap ma, nem kéne, hogy megelőzzenek.
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.23. 19:23:32

Bob ajánlom figyelmedbe a TrollFoci című csodálatot! :D

Bár Moniz-Kubatov ellentétről tudni még nem tudok, de sejtem, hogy itt többről van szó, mint az Adams-sel történtek, mert nem akarom elhinni, hogy ennyire amatőr lenne a csapat. Ráadásul elég nagy pénz mozog a háttérben (ha jól tudom Mateos évi 120 milliót keres nálunk, ami több, mint amennyit a Realnál kapott, és szerintem nem is ő a legjobban fizetett játékosunk).

Hát igen, a bajnokság már a kezdetekor eldőlt, ebbe a Vidibe nagyon sok pénzt raktak, remélem nem sértek meg itt senkit, ha elmondom, hogy szerintem a háttérből is tolják őket.

Bele se merek gondolni mi lesz itt, ha Szombaton nem verjük meg a Mezőkövesdet...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.23. 18:43:16

davi10 írta:
Bob, ez alapmű :D :
Köszi, így most már értem, bár igazából mégsem. :D Ki ez az emberke? Elég butaságokat beszél, de ahogy látom kaposvári, nem értem hogy jön ide az Újpest, meg Ágit továbbra sem értem ki. :D

Sajnos a Fradi csúszik lefelé, pont a fentebb említett Kaposvár ellen is csak iksz jött össze, állítólag Moniz-Kubatov ellentét is van, plusz ugye Adamst tudjuk, akinek ráadásul az egész ballábbát amputálták....:?

Újpest nélkül valóban szegényebb lenne az NB1, azért ne essenek már ki. :D Így is elég szomorú, hogy haldoklik a futball a fővárosban, Vasast már elvesztettük, MTK is nemrég kipottyant, Újpest-Fradi-Honvéd sem nagyon tud a bajnokságért harcolni, elég szomorú, hogy az elmúlt tíz évben csak 1 pesti csapat nyert bajnokságot.....

Viszont a DVTK-ról illik megemlékezni, 7 győzelem zsinórban ráadásul gólt se kaptak, Sivic itt is elindított valamit úgy látszik.
Videotont nem hiszem hogy meglehet fogni, mindenki "bukdácsol", jó formákat követ egy borzalmas, de ők hoznak egy alapátlagot.
Meglepetés a diósgyőri focistáknak, kosarasoknak és futsalosoknak
http://www.youtube.com/watch?v=g7THF3afHs8&sns=fb" target="_blank
Kép
Kép
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.23. 18:16:09

messideco írta: Ennél már csak feljebb lehet. Hajrá.
Ahogy észrevettem te vagy az egyetlen Újpest simpatizáns a fórumon, ezért tőled kérdezem:
Ki ez a Nebojsa Vignjevics? Mit kell tudni róla? Semmilyen hivatalos oldalt nem találtam. (Előző klubok, sikerek stb.)

Mint Fradista én sem örülnék, ha kiesnétek, kell évente az a 2 derby az országnak.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.10.23. 15:13:12

csababarca írta:Megyei szintű focival foglalkozik valaki? úgy értem játszik e csapatban, esetleg bíráskodik e?
Én játszottam pár bohóc szinten, "nehány" öltözőt megjártam:

NB3 (bronzérem)
Megye1 (bajnok)
Megye2 (bajnok)
Megye3 jelenleg, vezetjük a bajnokságot, én meg a góllövőt, lehetne magasabb szinten, de sosem érdekelt a nagypálya igazán, vagyis, mondjuk úgy, lekéstem róla, 17 évesen játszottam először.

Ezen kívül:

Futsal 1. osztály
Futsal 2. osztály

Ill, nincs az a pénz, amiért bíró lennék.
messideco
Presidente del Barça

2013.10.23. 13:12:39

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... at-2289775

Korbácsot, ostort.

Ennél már csak feljebb lehet. Hajrá.
Kép
"And my heart will leave you never."
messideco
Presidente del Barça

2013.10.21. 05:35:39

Belgák haza!
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.19. 20:29:37

Megyei szintű focival foglalkozik valaki? úgy értem játszik e csapatban, esetleg bíráskodik e?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.09. 12:41:24

messideco írta:Még az edzővel nem is lenne baj, Kozma jól látja a dolgokat, Balajcza megmondja az igazat,de sajnos semmi sem változik. A kiesés szélén a csapat, augusztus óta semmi sem változik.Akkor azt ígérték, nyerni fogunk, azóta eltelt három hónap!!! Ezt a belga bagázst úgy penderíteném ki, ahogyan kell, mossák itt a pénzüket, hozzák a kacat légiósokat, és semmi... Többet nem jövök.
kozma jól látja a dolgokat? hol? nem is ő az edző, semmi köze az egészhez :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.10.09. 12:30:57

Még az edzővel nem is lenne baj, Kozma jól látja a dolgokat, Balajcza megmondja az igazat,de sajnos semmi sem változik. A kiesés szélén a csapat, augusztus óta semmi sem változik.Akkor azt ígérték, nyerni fogunk, azóta eltelt három hónap!!! Ezt a belga bagázst úgy penderíteném ki, ahogyan kell, mossák itt a pénzüket, hozzák a kacat légiósokat, és semmi... Többet nem jövök.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.09. 11:26:02

hallod előd, menjél inkább fiorentiára, jobban jársz.

ujpesten is azt kellene csinálni mint a levszki szofiánál.

kinevezték az uj vezetőedzőt, akiről köztudott h az cszka szofia rajongója... sajtótájékoztatóra bement 10 ultra, lekapták róla a levszkis melegítőt aztán kizavarták a csába a sajtóteremből 8)

http://www.youtube.com/watch?v=8m8LVzfD46Y" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.10.09. 10:35:31

Bob_Marley írta: Tyűha ez nem volt egyszerű hsz, voltak benne teljesen behatárolatlan dolgok. :D
Ki az az Ági például? :D

Sajnos mi is kikaptunk jól kezdtünk, utána teljesen szétesett a csapat, nagyon megzavarhatta a fejeket Adams betegsége, nagyon buta gólokat sikerült benyelni. :?
Bob, ez alapmű :D :
Nagyon könnyű lenne ráfogni, hogy Adams miatt ilyen sz*r a csapat, a Gyakadémia elleni mccs még betudható a Kubatov-Orbán kapcsolatnak, de ez... Amikor szegény Simon Tibi távozott el 4-0ra nyertünk.

Ha tényleg Adams miatt ilyen szarok, akkor sajnos eléggé amatőrök, ahhoz képest, hogy megtudtam mennyit keres nálunk Mateos... Hát többet, mint a Realnál.

Az Adams témához pedig csak egy kérdésem van. Én is hallottam, hogy amputálni kellett a lábát.
Tudom, hogy mélyaltatásban tartják, de aki jártasabb a témában, meg aki tudja, hogy mióta:
Lehet, hogy a csávó azóta ki van ütve, hogy az otthonában összeesett, és még akkor sem ébredt fel, amikor a szívműtétei megvoltak? Végignéztem anno Dr House-t, de semmit nem értek ehhez.
Ha így van szerencsétlennek nem lennék a helyében. Felébred (már ha még felébred valaha), nincs meg egy lába, és akkor elmondják mi a szitu. Szörnyű...
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2013.10.08. 23:48:32

adams lábát amputálni kellett. 22 éves gyerek és kb. annyi az életének, elképesztő.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.06. 20:28:57

messideco írta: Megúsztuk a tizenegyest, azelőtt kiállítás, félidő elején jött a Vidi vezető gólja... Simon Krisztián a legjobb... a többi...

2. többet nem jövök...

Hallod mit mond az Ági? Vezet a Vidi 3-0-ra?
A tizenhatosról nem tudjuk kihozni a labdát, sarkazunk, eladjuk, pfejj...
Kíváncsi vagyok hánynál áll meg a fideszoton...
Tyűha ez nem volt egyszerű hsz, voltak benne teljesen behatárolatlan dolgok. :D
Ki az az Ági például? :D

Sajnos mi is kikaptunk jól kezdtünk, utána teljesen szétesett a csapat, nagyon megzavarhatta a fejeket Adams betegsége, nagyon buta gólokat sikerült benyelni. :?
Sajnos így lecsúsztunk a dobogóról, jövő héten Kaposváron az utolsó ellen mindenképp nyerni kell, hajrá Fradi.
messideco írta: Ilyenkor reménykedem, hogy a Liverpool vagy a Roma példája nyomán sok szűk esztendő után felcsillan a fény az alagút végén. De nem idén sajnos...
Ez olyan magas labda, hogy illik lecsapni.
Klasszikust idézzek, Majd jövőre :mrgreen: 98 óta sláger a negyedik kerületben ez a szlogen. :lol:
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.10.06. 19:39:33

Megúsztuk a tizenegyest, azelőtt kiállítás, félidő elején jött a Vidi vezető gólja... Simon Krisztián a legjobb... a többi...

2. többet nem jövök...

Hallod mit mond az Ági? Vezet a Vidi 3-0-ra?
A tizenhatosról nem tudjuk kihozni a labdát, sarkazunk, eladjuk, pfejj...
Kíváncsi vagyok hánynál áll meg a fideszoton...

Ilyenkor reménykedem, hogy a Liverpool vagy a Roma példája nyomán sok szűk esztendő után felcsillan a fény az alagút végén. De nem idén sajnos...
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2013.09.29. 11:06:07

recrea írta:Mi a véleményetek Szabics "hirtelen" visszavonulásáról? Játszott egyáltalán Grazban? Úgy tudom, h új szerződést nem, új munkát viszont ajánlottak neki, amit el is fogadott.

Játszott, persze. Ott igazi legendaként búcsúztatták a szurkolók, 216 meccset csak lehúzott ott. Aztán az idei szezonra már nem számolt vele, mint játékos a vezetőedző, eligazolni meg nem akart (vagy tudott..), így inkább szögre akasztotta a cipőt, és játékosmegfigyelőként fog tovább a graziaknál dolgozni.

Jövő nyárig volt élő szerződése a klubbal, a klubelnök azt nyilatkozta nem is olyan rég, hogy Szabics kitölti a szerződését, majd annak lejárta után ajánlanak neki egy újat, már a klub alkalmazottjaként. De ezek szerint nem akart egy évet "elpazarolni" az életéből, hogy a lelátón ücsörögjön. (van benne valami..)

A közönség elég szépen búcsúztatta:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Gyusquets
Barça C

2013.09.29. 09:58:58

recrea írta:Mi a véleményetek Szabics "hirtelen" visszavonulásáról? Játszott egyáltalán Grazban? Úgy tudom, h új szerződést nem, új munkát viszont ajánlottak neki, amit el is fogadott.
Nekem az, hogy anyagilag biztos jobban jár azzal a munkával, amit ajánlottak neki...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2013.09.29. 09:35:37

Mi a véleményetek Szabics "hirtelen" visszavonulásáról? Játszott egyáltalán Grazban? Úgy tudom, h új szerződést nem, új munkát viszont ajánlottak neki, amit el is fogadott.
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.28. 18:01:30

Hát fejben senki nem volt a pályán. Nem tudhatjuk, mennyit vett a ki játékosokból az előző pár nap, de mindenki láthatja, hogy itt nincs minden rendben.
Remélem, hogy a Honvéd ellen már sikerül összeszednie magát a csapatnak, valamit Adams állapota is biztatóbb lesz.
Kép
hady
Director del Fútbol

2013.09.28. 18:00:14

Megvan az ötödik győzelem zsinorban ( kapott gól nélkül ), CSAK A DIÓSGYŐR!!! =D> =D> =D> =D> =D>
Válasz küldése