Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Keretünk egyértelműen jobb, az már más kérdés, hogy a csapat nincs együtt. Amióta átjöttünk a Puskásba meccsről-meccsre szarabbak vagyunk. Tavaly hazai pályán egykapuztunk a bajnok győr ellen, a Debrecen ellen stb. nagyon ment a szekér. De a 2 klub kerete szvsz összehasonlíthatatlan...ZolTano írta:
miért is? komolyan kérdem. mitől sokkal jobb a Fradi? mert nyertetek egy derby-t? állítom ha nem a két halvérű az edzőnk, akkor ott nyerünk. kaptunk egy öngólt, meg 2 fejest, ami több mint elkerűlhető lett volna. azóta meg ugyanúgy szenvedtek mint mi. annyi, h a bajnokság elején nektek bejött, mi azt rendre elbuktuk az utólsó percekben (5 ilyen meccs volt) . ennyi. azabaj, hogy a Fradisták bele lettek ültetve a hintába és még Ők is lehiszik, hogy jók, közben meg meg rohadtul nem. nálunk is ez ment az utóbbi 10 évben. a mindig jövőre stb. minden évben bajnoki cím stb. ebből annyi, h lett 3 ezüstünk. ment a szédítés, ami most nálatok megy. igazán nem sértésnek szántam, rengetek Fradista jóbarátom van. Ők is így látják. hajrá magyar foci!
miért is? komolyan kérdem. mitől sokkal jobb a Fradi? mert nyertetek egy derby-t? állítom ha nem a két halvérű az edzőnk, akkor ott nyerünk. kaptunk egy öngólt, meg 2 fejest, ami több mint elkerűlhető lett volna. azóta meg ugyanúgy szenvedtek mint mi. annyi, h a bajnokság elején nektek bejött, mi azt rendre elbuktuk az utólsó percekben (5 ilyen meccs volt) . ennyi. azabaj, hogy a Fradisták bele lettek ültetve a hintába és még Ők is lehiszik, hogy jók, közben meg meg rohadtul nem. nálunk is ez ment az utóbbi 10 évben. a mindig jövőre stb. minden évben bajnoki cím stb. ebből annyi, h lett 3 ezüstünk. ment a szédítés, ami most nálatok megy. igazán nem sértésnek szántam, rengetek Fradista jóbarátom van. Ők is így látják. hajrá magyar foci!davi10 írta:Na azért túlzásokba ne essünk...ZolTano írta: Az Újpest kerete legalább annyira jó
Na azért túlzásokba ne essünk...ZolTano írta: Az Újpest kerete legalább annyira jó
tavaly Szerb bajnoki bronz érem, kupadöntő. Montenegró bajnok, valamint utánpótlás válogatott edző.davi10 írta:Ahogy észrevettem te vagy az egyetlen Újpest simpatizáns a fórumon, ezért tőled kérdezem:messideco írta: Ennél már csak feljebb lehet. Hajrá.
Ki ez a Nebojsa Vignjevics? Mit kell tudni róla? Semmilyen hivatalos oldalt nem találtam. (Előző klubok, sikerek stb.)
Mint Fradista én sem örülnék, ha kiesnétek, kell évente az a 2 derby az országnak.
Köszi, így most már értem, bár igazából mégsem.
Ahogy észrevettem te vagy az egyetlen Újpest simpatizáns a fórumon, ezért tőled kérdezem:messideco írta: Ennél már csak feljebb lehet. Hajrá.
Én játszottam pár bohóc szinten, "nehány" öltözőt megjártam:csababarca írta:Megyei szintű focival foglalkozik valaki? úgy értem játszik e csapatban, esetleg bíráskodik e?
kozma jól látja a dolgokat? hol? nem is ő az edző, semmi köze az egészhezmessideco írta:Még az edzővel nem is lenne baj, Kozma jól látja a dolgokat, Balajcza megmondja az igazat,de sajnos semmi sem változik. A kiesés szélén a csapat, augusztus óta semmi sem változik.Akkor azt ígérték, nyerni fogunk, azóta eltelt három hónap!!! Ezt a belga bagázst úgy penderíteném ki, ahogyan kell, mossák itt a pénzüket, hozzák a kacat légiósokat, és semmi... Többet nem jövök.
Bob, ez alapműBob_Marley írta: Tyűha ez nem volt egyszerű hsz, voltak benne teljesen behatárolatlan dolgok.
Ki az az Ági például?
Sajnos mi is kikaptunk jól kezdtünk, utána teljesen szétesett a csapat, nagyon megzavarhatta a fejeket Adams betegsége, nagyon buta gólokat sikerült benyelni.![]()
Tyűha ez nem volt egyszerű hsz, voltak benne teljesen behatárolatlan dolgok.messideco írta: Megúsztuk a tizenegyest, azelőtt kiállítás, félidő elején jött a Vidi vezető gólja... Simon Krisztián a legjobb... a többi...
2. többet nem jövök...
Hallod mit mond az Ági? Vezet a Vidi 3-0-ra?
A tizenhatosról nem tudjuk kihozni a labdát, sarkazunk, eladjuk, pfejj...
Kíváncsi vagyok hánynál áll meg a fideszoton...
Ez olyan magas labda, hogy illik lecsapni.messideco írta: Ilyenkor reménykedem, hogy a Liverpool vagy a Roma példája nyomán sok szűk esztendő után felcsillan a fény az alagút végén. De nem idén sajnos...
recrea írta:Mi a véleményetek Szabics "hirtelen" visszavonulásáról? Játszott egyáltalán Grazban? Úgy tudom, h új szerződést nem, új munkát viszont ajánlottak neki, amit el is fogadott.
Nekem az, hogy anyagilag biztos jobban jár azzal a munkával, amit ajánlottak neki...recrea írta:Mi a véleményetek Szabics "hirtelen" visszavonulásáról? Játszott egyáltalán Grazban? Úgy tudom, h új szerződést nem, új munkát viszont ajánlottak neki, amit el is fogadott.