Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak abba gondolj bele, hogy ez a Levante szintű csapatoknak életük lehetősége ( a Madridot vagy a Barcát megverni), és amikor ezek a szintű csapatok a 85 percben ott állnak a nagy lehetőség kapujában, rendre elbuknak. Az életüket kellene adni, egy-egy ilyen meccsen. Ehelyett meg 5 perc alatt kapnak 2-őt. És ezt nem csak a Levante csinálta meg, mostanában rendre ez vankamcore írta:Mi is kaptunk már így ki, szerintem dícséretes, hogy harcoltak. Madrid meg bemakkolta, van ilyen. Sajnos.eimenis1212 írta:ez nem az első ilyen, és őszintén szólva komoly kétségeim vannak, hogy ezek a csapatok megérdemlik-e, hogy az első osztályban játszhassanak. Azok a csapatok akik a 80. meg 85. 88. percben vezetnek és nem képesek kapott gól nélkül lehozni bárki ellen 5-10 percet... hát. Az nem élvonalbeli szint, hogy 5-10 percet nem tudsz koncentrált játékot lehozni.
Mi is kaptunk már így ki, szerintem dícséretes, hogy harcoltak. Madrid meg bemakkolta, van ilyen. Sajnos.eimenis1212 írta:ez nem az első ilyen, és őszintén szólva komoly kétségeim vannak, hogy ezek a csapatok megérdemlik-e, hogy az első osztályban játszhassanak. Azok a csapatok akik a 80. meg 85. 88. percben vezetnek és nem képesek kapott gól nélkül lehozni bárki ellen 5-10 percet... hát. Az nem élvonalbeli szint, hogy 5-10 percet nem tudsz koncentrált játékot lehozni.
Rinku írta:Hogy nekem mennyire elegem van már ebből a mocskos, tetű bandából... Remélem harmadikok lesznek az idén, dőlne össze az egész Bernabéu.
Ki tudja, mi is le akartuk igazolni Varane-t nemrég.h3x0r írta:Nem hiszem, hogy terveznenk Bartra leigazolasat![]()
Ja tényleg, ő is ott van, egyezzünk meg abban, hogy holtverseny.Don Blaugrana 2005 írta:Nálam ezen a poszton perpillanat Alaba a legjobb.
Részemről is. De elsősorban amiatt, hogy végre nincs Mourinho, aki azért jócskán rontott az utóbbi évek klasszikusainak színvonalából. Nyilván most is meglesz a feszültség, ahogy meg is szokott lenni a derbiken, de Ancelotti teljesen más mentalitással fogja felküldeni a Realt.Don Blaugrana 2005 írta:Részemről az elmúlt évek egyik legjobban várt Klasszikusa lesz a mostani.