Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen, örülök h más is észre vetteSanama írta:Közük nem volt a meccshez, kaptak egy erősen kérdőjeles 11est, egy kamu pirosat.
Ennek ellenére ők háborognak, hogy Vidal mekkora szinész. Egyszerűen zseniális.![]()
Mindenki szerint szabalytalan volt, de csak sarga.Deus írta:Es a piros laprol meg mit szoltak?
Ha a biro befujta Ramosnal a 11-est, akkor sargat is kellett volna adjon. Vagy nem fujja be, vagy sarga + tizi. A Ronaldo esetnel pedig egyertelmu volt a sarga, ergo masodik sargaval piros.csababarca írta:Volt előtte Chiellininek olyan szabálytalansága,ami durvább volt,de megúszta lap nélkül? mert egyedül azt bírom elképzelni,hogy valami elmaradt,itt meg kompenzált a spori...
Nem tudom, de most akartam írni azt, hogy már megint olyan jól kijöttek az egészből, hogy az vmi szenzációs.Deus írta:Es a piros laprol meg mit szoltak?
igazad vanBob_Marley írta:Nem akarok beleszólni, de az tizenegyes is volt.h3x0r írta:
szerk.: Vidal viszont hatalmas volt. Belerug a foldbe, elesik es 11-est reklamal.
A meccset az fogja eldönteni, hogy milyen állapotban jövünk ki az öltözőből. Ha úgy, mint ahogy a Pep-éra óta az összes meccsen, hogy a gatyánk tele van és elkötvetjük az összes bakit, amit ezeken a meccseken el lehet, akkor nagyon nagy probléma lesz. Ha végre úgy futunk ki a pályára, ahogy ilyenkor egy BARCELONÁNAK KELL, akkor nem lehet gond. Emlékszem, hogy hány, meg hány Klasszikusra ültem le úgy, hogy tudtam, hogy nekünk kedvező eredmény fog születni, akárhogy is játszunk. Most a kocka megfordult. Otthon csak a 3 pont az elfogadható ilyen helyzetben, ami az én privát véleményem szerint nagyon necces lesz. Én egy sima vereséget is kinézek a csapatból az utóbbi idők egymás elleni meccseit figyelembe véve. Kulcskérdés lesz, hogy a védelmünk "mit alkot", illetve a Messi-Neymar duó. Ha vmelyik formában lesz, akkor ide, vagy oda el fog dőlni a meccs.shutterisland írta:nehogy már még mi legyünk boldogabbak, ha sikerül összehozni egy x-et otthon.
most már nyerni kell, azt kész, kell a 6 pont fór.
Jelen állás szerint egyáltalán nem elfogadható a döntetlen. Ha behúzzuk az Osa ellen, akkor talán még elmegy egy jó adag szódával (ha van hozzá bor ish3x0r írta:
Latom hogy sokan elore alairnak az X-et. Hazai palyan BARKI legyen az ellenfel, nalam csak a gyozelem a jo eredmeny.
Neymar rendesen vegig csinalta az eloszezont, jelenleg pedig egyertelmuen egy kezdo jatekos.mess2009 írta:- Balae beépítése a csapatba cca. ott járhat ahol Neymaré nálunk de ahogy fentebb írtam Anchelotti kezében szerintem több a puskapor...
Nem értek egyet, rendben nem lehet döntetlenből kiindulni, de a döntetlen nekünk inkább jó, mint nekik, ezért is írtam nem rossz.shutterisland írta:
most MÁR nem jó az x.![]()
gond nem lett volna, ha marad az 5 pont, és a klasszikuson elért döntetlennel függetlenítjük a bajnokságot. (értsd ez alatt, hogy onnantól 3 közvetlenül ledolgozható pont lenne, a másik klasszikus a bernabeuban.)
akkor sem örültem volna kifejezetten, de elfogadható eredménynek éreztem volna.
viszont az osasuna elleni döntetlennel azt értük el, hogy egy meccsen belül van a különbség, tehát az x már nem jó.
azt nem mondom, hogy katasztrófa, és boruljunk a párnába bőgve, ha marad a 3 pont a szombati derbi után....de nem jó, győzni kell.
a másik pedig az, hogy eddig nem volt divat az, hogy zsinórban 3 meccsen ne nyerjünk, ne most kezdje el a csapat.
(akkor pedig a presztízsről nem beszéltem, legalább 5 meccse nem vertük meg őket.)
most MÁR nem jó az x.otthon jó lenne őket megverni, de az x sem rossz.
Nem akarok beleszólni, de az tizenegyes is volt. Illaramendi rálépett hátulról. Csak baromi látványosan ugrott utána el Vidal, mert próbált továbbmenni, csak még a földbe is belerúgott. Mondjuk nem sok bíró vette volna ezt észre, mert alapból mindenki csak azt figyelte hogy Vidal földbe rúgott és elesett, miközben előtte kapott egyet achillesre. Bírózni meg felesleges, egyszer ide egyszer oda téved. A kiállítás erős volt, de pl Vidal sárgával nyomott 1-2 elég erős szabálytalanságot, amiért bőven megkaphatta volna a másodikat.h3x0r írta:
szerk.: Vidal viszont hatalmas volt. Belerug a foldbe, elesik es 11-est reklamal.
nem, de ha én egy korrekt ember vagyok, és egy golom után eljátszom a bűnbánót, hogy jaj ne haragudjatok már rám, mert rosszul játsztottam, akkor ha tudom, hogy egy teljesen kamuval nyerünk meccset, szépen megrázom az öklömet és csendben elsunnyogok.h3x0r írta:Mindenre lehet hozni ellen peldat..visca el barca írta:ha ilyen bűnbánó? akkor az elce elleni 11-es után minek örült ennyire? ott miért nem rázta a fejét?
Te ugyan ugy orulsz egy utolso utani percben lott gyoztes golnak, mint mondjuk 3-0-nal a negyedig golnak? (jelen esetben 1-0nal a masodik golnak)
Mindenre lehet hozni ellen peldat..visca el barca írta:ha ilyen bűnbánó? akkor az elce elleni 11-es után minek örült ennyire? ott miért nem rázta a fejét?
Kihagyta a kihagyhatatlant is, majd mindossze berugott egy 11-est es az egesz stadion elkezdte eltetni. Szamomra baromi szimpatikus volt, hogy nem kezdte unnepeltetni magat, hanem csak annyit mondott, bocsassatok meg, ma gyenge voltam. Sokszor egy apro megnyilvanulas vagy akar a valo eletben is egy apro figyelmesseg is rengeteget jelenthet. Peldaul Puyolra is az ilyenek miatt nezek fel.visca el barca írta:lényegen nem változtat. fancsali ábrázáal könyörög ott a bocsánatért, hagyjuk márh3x0r írta: Ha epitene egy korhazat a sajat penzebol, akkor is ugyan igy szidnad. Lehet valakit gyulolni es szidni amikor ugy viselkedik, viszont a teljesen szimpatikus megnyilvanulasaiba belekotni..mit kell neki bocsánatot kérni? évek óta kizárólag CSAK ÉS NEKI köszönhet mindent a madrid, a töltelék modric, benzema karakterekkel sehol nem lennétek.
lényegen nem változtat. fancsali ábrázáal könyörög ott a bocsánatért, hagyjuk márh3x0r írta: Ha epitene egy korhazat a sajat penzebol, akkor is ugyan igy szidnad. Lehet valakit gyulolni es szidni amikor ugy viselkedik, viszont a teljesen szimpatikus megnyilvanulasaiba belekotni..