Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.30. 22:46:48

Kijöhetett volna "erkölcsi győztesként",valós sértett félként az ügyből, erre most majomkodik egy ilyet. Aztán csodálkozik,hogy hogyan vélekednek róla.
De hát ő tudja.

jah,végeredmény lesz egy szép 5-2,6-2.
Még egy Ronaldo és egy Benzema gólt várok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.30. 22:43:21

ferninho írta:vagy nem.... :mrgreen:
:lol:
Azért a szélsőhátvédeitek ott vannak a topon. :lol:
ferninho
Madridista

2013.10.30. 22:41:38

Vakmacska írta:Hát. bazze. Bale második gólja mekkora makker... Úgy néz ki, ez tényleg az ő napja.
Egyszer neki is be jöhet minden....
azért összesen volt 3 nagyon komoly lövése és utána jött ez a maki szabad, amit megnéztem volna merre megy, ha nem pattan meg Kép

két ekkora kamu büntetőt egymás után már rég láttam..... :lol:
És három. Eldőlt.
vagy nem.... :mrgreen:

CR meg tisztelgett egyet Blatter tiszteletére :)
madridista
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.30. 22:32:18

Vakmacska írta:Hát. bazze. Bale második gólja mekkora makker... Úgy néz ki, ez tényleg az ő napja.
Az egész pályafutását bemakkolta, tipikusan olyan játékos, aki csak Fortunának köszönheti, hogy ott tart, ahol. :?

És három. Eldőlt.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.10.30. 22:28:40

Hát. bazze. Bale második gólja mekkora makker... Úgy néz ki, ez tényleg az ő napja.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.30. 20:15:42

Bob_Marley írta:Zidane who?
Alonso szépen bebugyizta edzésen. :D
http://www.youtube.com/watch?v=z3j4BluMaiE" target="_blank
Viccet félre téve, azért jó dolog, hogy beáll edzeni, biztos tud mutatni pár dolgot a fiataloknak.
Lehet többet érnének vele, ha azon a szép zöld gyepen rohangálna és nem a padon ülne... Komolyan, egyébként olyan érzésem van vele kapcsolatban, mint azzal a nővel, aki állandóan ott ül a Chelsea padján. Hosszú ideig elképzelni nem tudtam, hogy mit is csinál ő ott, aztán egyszer egy sérülésnél berohant a pályára... :D Szóval egyelőre nem tudom minek van ott, de lehet előbb-utóbb kiderül. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.30. 19:57:39

Zidane who?
Alonso szépen bebugyizta edzésen. :D
http://www.youtube.com/watch?v=z3j4BluMaiE" target="_blank
Viccet félre téve, azért jó dolog, hogy beáll edzeni, biztos tud mutatni pár dolgot a fiataloknak.
Kép
Kép
Kép
torotam
Jugador d'estrella

2013.10.30. 19:46:23

Én is megnéztem a videót, egyértelműen lejön róla, hogy egy laza hangulatú, fiatalokkal történő beszélgetés, semmi több. Sepp ezzel együtt persze túlzásba vitte a katonás megnyilvánulást.
Ami nagy kár, hiszen ezzel (már megint) kaptak a madridi szimpatizánsok egy jól dagonyázható táptalajt a mártírhalálra, ami szerintem kőkemény taktika is a részükről.
Megpróbálják magukat kihasználtnak, elnyomottnak beállítani, ezzel pedig sok embert próbálnak maguk mellé állítani, hisz mindenki a "kicsit" védi. Ők most erre játszanak, mártírt halnak, miközben másra mutogatnak, mert mindenki hibás, csak ők nem, ez pedig egyértelműen a gyengék vesztesek taktikája!
Csak nem értem miért van erre szüksége a 20. század legjobb csapatának? Kérdezzük hát mi is, por qué?

OFF, de leírom: Amúgy meg hogy is kapna Ronaldo aranylasztit, mikor az UEFA után Blattert is megvette Rosell a Barcának? :mrgreen:
Visca el BARCA!
Boixos
Llegenda del Barça

2013.10.29. 20:30:16

Blatter egy barom, de ezt eddig is tudtuk. Az ő pozíciója nem enged meg ilyen dumákat. Ezzel együtt Ronaldo meg a hozzá hasonló kaliberű gyerekek lesznek az utolsók akiket egy ilyen szitu miatt sajnálni fogok.
akeem adams-et sajnálom, mert ő az életéért kűzd, ronaldo problémája ehhez képest ... Hadd ne írjam ki.
PUYOL-XAVI-INIESTA
kristop
Entrenador del Barça

2013.10.29. 20:00:25

amikor egy kivonatot elolvastam ebből a blatter nyilatkozatból még én is (igen) kicsit felháborodtam, mert azért mégiscsak a jelenlegi korszak egyik legjobbja, és tényleg nem kellene ennyire leszólnia. de aztán megnéztem a videót (aki csak olvasta, annak ajánlom), és ott sokkal többet mond, emellett folyamatosan dicséri cét, és az egész jelenet mosolygós, teljesen más jön le, mint amit írásban lehoznak és sugallni akarnak.

szóval, az oldal - akit ugye nem befolyásol soha a média - ismét megeszi az összes falatot, ami elé dobnak a médiumok, de utána még vissza is öklendezi picit, hogy aztán megetethesse mással is. csodálatos. ezek a hadjáratok nagyon mennek nekik, kitalálnak egy sérelmet (elfújták az el clásicot, blatter leszarozta cét) és utána se észérv, se semmi nem állíthatja meg őket. mindenki mondjon le, mindenki csal, mindenki hüje csak én nem!
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Sanama
Llegenda del Barça

2013.10.29. 20:00:11

Mi koze van Blatter nyilatkozatanak es Ronaldo valaszanak ahhoz, hogy mennyire vagyunk sikeresek a palyan?
Az, hogy valószínűleg nem a fodrásza lenne a téma, ha a Realnál eltöltött évei alatt legalább egyszer BL döntőben lett volna.
És hogy inkább a BL elődötőkben cáfolna rá ezekre, mintsem a facebookon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2013.10.29. 20:03:38-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2013.10.29. 19:59:11

Már évek óta ilyen a közhangulat odaát és mára már kicsit komolytalan lett az egész.
Komolyan minden ércelődés és kötekedés nélkül mondjatok BÁRMILYEN a focival kapcsolatos dolgot, a futball bármely szegmenséből egyetlen egy dolgot is amivel ne lett volna bajuk az utóbbi években ami ne ellenük irányult volna és ne az ő helyzetüket nehezítené. Mou nagyon szépen letette az alapjait ennek a paranoid viselkedésnek. Mindennel és mindenkivel harcban állnak, most az üldözési mánia és az önsajnálat a menő és az összekovácsoló erő odaát.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 19:58:24

socio66 írta:
h3x0r írta:Ronaldo (facebook): "This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."
Továbbra is mondom, nagyon jó taktika a mártírkodás, nektek szurkolóknak már sikerült is maximálisan átvennetek ezt az attitűdöt, de a meccseket még mindig a pályán játsszák, és arról, hogy ott nem nyertek, csakis ti tehettek, még ha kényelmesebb is mást belemagyarázni.
Ronaldo-nak a bl-elődöntőben kellett volna bizonyítania, nem a közösségi oldalon, és akkor nyugodtan várhatná a díjátadókat.
Mi koze van Blatter nyilatkozatanak es Ronaldo valaszanak ahhoz, hogy mennyire vagyunk sikeresek a palyan?
Kép
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2013.10.29. 19:50:30

h3x0r írta:Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Az Independent napvilágra hozott egy felvételt amelyen Joseph Blatter (a FIFA elnöke) beszél Messiről és Cristianoról: “Leo egy jó fiú. Minden szülő álma. Nagyon rendes ember. Nagyon gyors, kiválóan játszik, mint ha csak táncolna. A másik (Cristianora célozva) olyan, mint egy katonai parancsnok (eközben heves gesztusokkal imitál egy katonát). Az egyikük többet költ arra, hogy jól álljon a haja… Nem mondhatom meg ki a jobb, az Aranylabdára esélyeseket kedden hozzuk nyilvánosságra (ma) és majd az illetékesek döntenek, de örülnék ha én lennék a főnökük. Én Messit preferálom.”
es itt van hozza a video is
Szerintem ezzel nincs akkora gond, csak elmondta a véleményét kicsit túl bőbeszédűen. Az már csak hab a tortán, hogy Leonard-nak, meg Leonardo-nak nevezte Messit. :lol:
csababarca írta:"Egy légy rászállt egy Messi mezre, pedig a közelben két CR mez is volt, köztudott,hogy a legyek a fehérre mennek, ez a légy mégis legyőzve az ösztöneit, a Messis mezre szállt."
Kíváncsian várom a további fejleményeket. :lol:
Kép
socio66

2013.10.29. 19:46:14

h3x0r írta:Ronaldo (facebook): "This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."
Továbbra is mondom, nagyon jó taktika a mártírkodás, nektek szurkolóknak már sikerült is maximálisan átvennetek ezt az attitűdöt, de a meccseket még mindig a pályán játsszák, és arról, hogy ott nem nyertek, csakis ti tehettek, még ha kényelmesebb is mást belemagyarázni.
Ronaldo-nak a bl-elődöntőben kellett volna bizonyítania, nem a közösségi oldalon, és akkor nyugodtan várhatná a díjátadókat.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.29. 19:32:35

zola8787 írta:Olyan unalmas, hogy folyamatosan ez megy: csúnya Barca csaltak, csúnya Real csaltak, les volt, nem volt les, gól volt, nem volt gól, szemetek vagytok, nem is vagyunk azok, ti vagytok azok -.-
Ne is mondd, nekem, mint mindkét oldalon jelenlévőnek ez pláne feltűnő, unalmas, néha már a kétségbeesésbe kerget, de komolyan.

Ezennel pedig megfogadom, hogy nem olvasok többet erről a Ronaldo-Blatter-sztoriról, nem akarom még jobban felidegesíteni magam...
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 19:31:44

miihii írta:Blatter a FIFA véleményét mondta el vagy a sajátját? Sztem nem a FIFA elveit...
Blatter a FIFA elnoke, es minden egyes nyilvanos megjelenesen a FIFA-t is kepviseli.
miihii írta: A klubjáról és a hazájáról melyik sorokban beszél?
Ronaldo a portugal valogatott kapitanya es a Real Madrid csatara. Ha Ronaldo elmegy egy korhazba beteg gyerekeket latogatni, akkor a klubbjat es a valogatottjat is kepviseli.
(egyebkent a Portugal Labdarugo Szovetseg elnoke is kuldott egy levelet a FIFA-nak)
miihii írta:Am annyi szent, h nem épp egy szerencsés megnyilvánulás ebben a formában Sepp-től, az ő pozíciójában. Elvárható lenne a diplomatikusabb reakció, de ez most így sikerült. Ettől még egy vélemény volt csak és a sajátja...
Ezzel valaszoltal is az elso kerdesedre. (erre:"Blatter a FIFA véleményét mondta el vagy a sajátját?")
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013.10.29. 19:32:37-kor.
Kép
miihii
KHAL

2013.10.29. 19:18:58

Tökéletes reakció.
Tökéletesen jellemző ez odaát, h egy véleményre alapozva egy mindenre kiterjedő mártíromságot szül meg.

Blatter a FIFA véleményét mondta el vagy a sajátját? Sztem nem a FIFA elveit...
A klubjáról és a hazájáról melyik sorokban beszél?
És a vége a csoda maga, a megtestesült angyal, a mártírság mintaképe. Amikor kifütyülték itt-ott (biztos azok is a FIFA alkalmazottai voltak :D ), akkor hol volt ez a megdöbbentő önuralom, a szerénység és a jókívánságok, amivel kvázi odatartja a másik orcáját is és bizonyítja úriemberségét ebben a gaz világban, ahol őt támadja mindenki alaptalanul?

Sajnáljuk a Roncit nap van (megint)... :mrgreen:

Am annyi szent, h nem épp egy szerencsés megnyilvánulás ebben a formában Sepp-től, az ő pozíciójában. Elvárható lenne a diplomatikusabb reakció, de ez most így sikerült. Ettől még egy vélemény volt csak és a sajátja...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.29. 19:02:00

csababarca írta:Miért érdekli őket,hogy egy vénember kinek drukkol?
azért nyomatják ezt a média ellenuk van dolgot mert frusztráltak és kell valami amin levezethetik a dühüket. jól írta lentebb valaki, van odaát egy-két hangadó akik szerint a média felelősége h ilyen gyengék. még tényleg véletlenül sem az h van egy megalomániás elnökük, aki pont teliberakja h az uj edző kiket szeretne igazolni, ő dönt és kész. e mellett egy-két évente edző meg teljes garnitura csere. mi ellenunk is csak azért kaptak ki, mert a barca már összeszokott ők meg még nem, épülgetnek. igaz, hogy carvajalt meg bale leszámítva évek óta együtt volt a brigád de nem számít
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 18:41:38

Ronaldo (facebook): "This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2013.10.29. 18:41:11

Nem akarlak elkeseríteni, de ez amíg a világ a világ így fog menni.
Hülyeség persze, de ez van.
Az zavar leginkább, hogy némelyik ember annyira elveti a sulykot, mintha az élete függne tőle :D Na nem baj, irigylem őket, hogy ez a legnagyobb problémájuk.

Különben meg nem értem a real szurkolókat, hogy lehet pont nekik drukkolni... :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2013.10.29. 18:41:51-kor.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.29. 18:18:19

zola8787 írta:
Olyan unalmas, hogy folyamatosan ez megy: csúnya Barca csaltak, csúnya Real csaltak, les volt, nem volt les, gól volt, nem volt gól, szemetek vagytok, nem is vagyunk azok, ti vagytok azok -.-
Nem akarlak elkeseríteni, de ez amíg a világ a világ így fog menni.
Hülyeség persze, de ez van.
(hisz mindenki tudja, h csak a Real a szemét és csaló :mrgreen: )
zola8787
Director del Fútbol

2013.10.29. 17:58:32

Na jó, szólok Walter White-nak, hogy induljon és mártsa egy kádnyi sósavba a real és barca káromlókat :D

Olyan unalmas, hogy folyamatosan ez megy: csúnya Barca csaltak, csúnya Real csaltak, les volt, nem volt les, gól volt, nem volt gól, szemetek vagytok, nem is vagyunk azok, ti vagytok azok -.-
Zolee23
Capitá del Barça

2013.10.29. 17:55:21

az a probléma, hogy nem egy vénemberrel van szó, hanem a fifa elnökéről. ha egy no name senki megszólal, az a lőtéri kutyát nem érdekli.

a madridisták mondjuk eléggé kivannak az élettől, kemény hogy egy-egy hírtől miket levergődnek.
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 17:51:05

Stalkyard írta:Ami meg szintén nevetséges, de remekül jellemez titeket, az pont a te hozzáállásod, kedves h3x0r. Berakod a nyilatkozatot ide, várva, hogy majd bólogatva vállon vereget mindenki, hogy jajj te szegény. Aztán mikor páran nem úgy reagálnak, ahogy várod ( szerintem teljesen érthetően) ők egyből állatnak minősülnek, mész is jelenteni a sötét oldalra, hogy ilyet mertek csinálni.... míg aki egyetért, az f.szagyerek, neki legalább van esze, stb.
Azert masoltam be ide es kerdeztelek meg titeket, mert kivancsi voltak, hogy szerintetek elfogadhato-e az, hogy az egesz futball intezmenyenek egyik vezetoje nyilvanosan kigunyol egy jatekost. Raadasul a vilag egyik legjobbjat. Szinte biztos voltam benne, hogy a legtobben azt fogjak mondani, hogy ezzel nincs semmi problema, csak elmondta a velemenyet. Ha csak elmondta volna diplomatikusan a velemenyet, azzal nem is lett volna semmi gond, de ez minden csak nem diplomatikus velemenynyilvanitas.
Kivancsi vagyok, hogy ha Busquets-rol kerdeztek volna es elkezdett volna a foldot hemperegeni es az arcat fogni, akkor is ugyan ez lenne a velemenyetek. Legyen szo Ronaldorol, Messirol, Ibrahimovicrol, Suarezrol vagy barki masrol, ugyan ez lenne a velemenyem, egyszeruen ilyet nem tehet. Ha te, a haverod vagy akar en csinalnek ilyet, senki se foglalkozna vele, esetleg azt mondanak, hogy nem vicces vagy rohognenek egy jot rajta. Viszont vannak dolgok amiket egy atlag ember megtehet, viszont egy ilyen magas szinten levo nem. Es ezt neki is pontosan kene tudnia.
Stalkyard írta:Szóval menő a marha leereszkedő stílusod, úgy jössz ide, mintha az állatkertből próbálnál majmokat keresni, akik legalább nem ürítenek maguk alá, csak éppen eléggé hiteltelen onnan, ahonnan te jössz. Tudod van egy mondás, a bagolyról, meg a verébről...
SZ Á N A L M A S
Nem hiszem, hogy barkit is direkt vagy indirekt modon lemajmoztam volna, azt viszont teljes mertekben elismerem, hogy elitelem azokat akik ezt az egeszet elfogadjak. De azert jo latni, hogy te pont ezt gondolod arrol a helyrol ahonnan jovok.
En erre mondanam azt, hogy SZ Á N A L M A S
Kép
Válasz küldése