Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nekem meg eszembe jut, milyen kevés madridista megmondóember jött ide azt elmúlt években. nem tudom miértRaul Madrid írta:Rivaldo11 eszembe jut rólad a kezetlen lábatlan lovag a Gyalog Galopp-ból.
http://1.bp.blogspot.com/-lUuq_GUyzFY/U ... ail017.jpg
Mindennemű bosszú vagy elégtétel nélkül.Leon írta:Az a különbség,hogy a Chelsea (Mourinho) tud alkalmazkodni egy csapat stílusához,épp úgy a favágó ATM-hez mint mondjuk a focizni akaró Barcáéhoz (lásd:Murinnyós Real Madrid tavaly),viszont a Barca meg az ATM nem igazán.
A PSG elleni hazain meg megmutatták,hogy látványosan és hatékonyan is tudnak. A döntőben a Bayern igencsak meg fog velük szenvedni!
A múlt felemlegetését ha cikinek tartjuk a másik oldalról, akkor nekünk sem kéne. Ez egy nagy siker volt, hiába akarjuk kisebbíteni.Rivaldo11 írta:Igen, bizonyosan frusztrált vagyok.2006 óta én háromszor megtapasztalhattam, milyen érzés szorítani a BL döntőben, neked ez még új, így elnézem. Az meg, hogy a lőtt gólok számával magyarázod (nem kell amúgy sem magyarázni a győzelmet nem?) a stílust, mutatja, mennyire vagy képben.
Inkább a Chelsea, mint az Atletico! Sokkal harcosabb, lelkesebb csapat az Atletico. Rúgni, csípni, harapni fognak. A Chelsea viszont Joséval a fedélzeten egy mesterkélt, végletekig taktikázott ellenfél lesz, de még mindig több esélyt látok ellene a győzelemre...ericco írta:Ebben van igazság.torotam írta:Szerintem a Real drukkerek a 10. BL győzelemről álmodnak, pont letojják milyen focit játszanak.
Nekem sem tetszenek a játékosaink tahó húzásai, de legalább ennyi minden csapatban futkározik, mint ahogy igazi példaképek is. És ez igaz a Bayernre, Realra, Barcára, de még Bivalybasznádra is a 7. osztályból. Ilyen a foci, ilyenek az emberek.
A stílussal pedig Rivaldo11 hozzászólásaira céloztam.
Ami pedig a finálét illeti, a Real nem így fog játszani, ebben biztos vagyok. Ancelotti is szereti uralni a játékot, kontrákra csak a Barca és a Bayern tilitolija ellen játszik. Láttuk, mekkora fölényben volt a Madrid a Chelsea ellen még a nyáron, az Atleti pedig stílusából adódóan engedi picit jobban magára az ellenfeleit. Személy szerint Mourinhonak örülnék a döntőben, a játékosok vért innának ellene, az Atletitől viszont tartanék. Kellemetlen ellenfél.
Ebben van igazság.torotam írta:Szerintem a Real drukkerek a 10. BL győzelemről álmodnak, pont letojják milyen focit játszanak.
Szerintem a Real drukkerek a 10. BL győzelemről álmodnak, pont letojják milyen focit játszanak.Rivaldo11 írta:A játék, meg a stílus viszont olyan amilyen, meggyőződésem, hogy a real szurkolók nem ilyen csapatról álmodtak.
Nem tudok-és nem is fogok-tisztelni egy olyan csapatot, amelyben coentraok, Roncik, Pepék, Ramosok-nyerő helyzetben milyen kis vigasztaló a tahója-szaladgálnak. Az elismerés más tészta, azt elismerem, hogy aki 5:0-ra hoz egy párharcot, megérdemli a döntőt.ericco írta:A stílus és az ellenfél tisztelete, elismerése. Na az nem mindegy, és Rivaldo11 ezzel kapcsolatban nincs képben, ha már ő így fogalmazott. A szép kontra eredményes foci téma pedig relatív, abban úgy sem győzzük meg egymást.
Tedd azt.ericco írta:Ha csak a rosszmájúság marad, azzal is lehet bizonyítani a lúzerséget simán.Rivaldo11 írta:Lehet készülni az "álomfocira" a döntőben.
Védekező foci, aha. 35 lőtt gól csapatszinten, CR ebből 16-ot vállalt. Mindkettő BL rekord. A tavaly agyondícsért Bundesliga 3 képviselőjét verték ki az ágakon, köztük a tavalyi címvédőt 5:0-s összesítéssel. De Te csak takard továbbra is cinizmussal a frusztráltságodat.
Én addig szorítok a csapatomnak a BL döntőben