Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nagy általánosítás a Barca-Real szurkolókkal kapcsolatosan. Erős ferdítés, de ha ez a véleményed elfogadom.Alfa írta:Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...
Soha sem szoktam személyeskedni de amit művelsz az nagyon undorító. Tudod lehet, hogy most újat fogok neked mondani de nemcsak a vereséget hanem a győzelmet is méltósággal kell viselni . Te ezt rohadtul nem teszed meg . És ami mindig is különbség lesz egy real és barca szurkoló között ( természetesen mindenhol van nem egy kivétel ) az az , hogy a barcások mind a győzelmet mind a vereséget méltósággal veszik és pl nem mennek át kárörvendeni a másik oldalra.GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot. Sanchez meg Fabre eközben nulla, de van a vörös meg sérült helyette. Hatalmas öngól...
GonzalezRaul írta:Még most sem a Madrid nyert, hanem a Barca vesztett. Erről beszélek. Lila köd. Vicces hozzászólások. Csak nagyobb lesz a szezon végén a csalódás. Ezért mondom, hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat és a mutatott játékot.
Pontosan, csak a mínusz emberek közé még Alvest nyugodtan hozzá lehetne sorolni. Volt a mainál rosszabb meccse is, de azért elég sok kontrát vezetett a Real az oldaláról.Subinho írta:Mikor veszik észre, hogy Busquets SEMMIT nem csinál, ma is nulla volt!!! A kp-n Masch-Raki-Ini hármas kellett volna, hátul meg Matyi középen, szélen Alba. Egyszerűen ezekkel a lassú és/vagy körülményes játékosokkal nem lehet komoly meccseket nyerni: Busquets, Xavi, Pedro, S.Roberto és persze bal szélen Matyi!!! Ezzel 3-4 (vagy 5) ember mínusz.... Ennyit nem bír el egy csapat sem!!!
Busquets menjen a padra Xavi és Pedro mellé és álljon össze a fent említett közép pálya végre!!!!!
Igen, félbe, Rinya telesírta a pályát, Pepe közben le akarta rúgni Suarezt ezért kiállították és észrevették, hogy Ancelotti lefizeti a bírót, szóval lefújták a meccset a javunkra. Ja és kiderült, hogy Rinyáldó pink alsót hord.teszler írta:Na félbeszakították a meccset Messi miatt??
Nem néztem..![]()
![]()
![]()
Fogsz te még sírni el Clasico során, de most ünnepeld Pepét, mielőtt még kiállítják!GonzalezRaul írta:Amit mondtam, megmondtam az előző hozzászólásomban...jó éjt!
Nagy volt az arc, meg a simán behúzzuk, Suarez egy vadállat duma. El kell fogadni, hogy kevés ez a játék tőletek. Helyén kell kezelni a dolgokat. A Bl-ben is kevés lesz. Ha gólt nem is kaptatok (eddig), de a játékotok marha kevés. Tavaszra még jobban kipukkad majd a lufi. Én egy jelzőt nem használok senkire.Alfa írta:De te egy végtelenül kedves ember vagy és egyébként te soha se szoktál provokálni és teljesen jogosan kikéred magadnak ha megmerjük említeni ezt mi szemét rohadt Barcások....GonzalezRaul írta:Amit mondtam, megmondtam az előző hozzászólásomban...jó éjt!
Hogy férhet beléd ennyi humorérzék???? szakadokteszler írta:Na félbeszakították a meccset Messi miatt??
Nem néztem..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja nem...
De te egy végtelenül kedves ember vagy és egyébként te soha se szoktál provokálni és teljesen jogosan kikéred magadnak ha megmerjük említeni ezt mi szemét rohadt Barcások....GonzalezRaul írta:Amit mondtam, megmondtam az előző hozzászólásomban...jó éjt!
Hogy férhet beléd ennyi humorérzék???? szakadokteszler írta:Na félbeszakították a meccset Messi miatt??
Nem néztem..![]()
![]()
![]()
Mondjuk ma azért nem csak kontrákra játszottak, sokszor úgy adogatták a labdát, ahogy mi ma sajnos nem.. Megérdemelték ezt ma, mondjuk ez Luchonak is köszönhető azért, részben magunkat vertük meg.PCsabi írta:Bayern Munich 0-4 Real Madrid
Holland 5-1 Spain
Real Madrid 3-1 Barcelona
Counter attacking football > Tiki-Taka
Azért kíváncsi lennék, hogy ez(eke)t a meccs(ek)et hogy akarod a bíróra fogni...MessiNeymarSuarez írta:helyesbítek : Referee -> Tiki-TakaPCsabi írta:Bayern Munich 0-4 Real Madrid
Holland 5-1 Spain
helyesbítek : Referee -> Tiki-TakaPCsabi írta:Bayern Munich 0-4 Real Madrid
Holland 5-1 Spain
neymar gólja után szétestünk, addig voltunk jobbak köbö.nagyon szétestünk a harmadik gól után
Van még 20 perc a meccsből, nagyon szétestünk a harmadik gól után, de múlt időben beszélni miden esetben túlzás azért.shutterisland írta:nem mi voltunk az esélyesek, de ezt még meg is vágta lucho a kezdővel.
a madrid akaratban és sebességben is jóval a barca fölé nőtt, nem kérdéses, hogy megérdemlik.